Dagens musiktips

Dagens musiktips är;

Alphabeat - This is Alphabeat



&

Billie the Vision and the dancers - I used to wander these streets


This Weekend

Shu bruushän!
Nu är denna helg snart över och jag tycker verkligen att det har gått sjukt snabbt.. Vad har jag hunnit med att göra då?
Jo, i fredags var jag och Tea hemma hos Malin på middag och förkrök. Det var jätte trevligt och senare på kvällen blev det utgång i stan. Jag fick i mig lite för mycket vin, så min kväll slutade väl lite suddigt. Tur att man har vänner som hjälper en hem ibland :)

I lördags var det jobb 11-16 och det var lagom kul att jobba när man mådde skit, men man får skylla sig själv. På kvällen blev jag hämtad av Ullis och Jenny. Vi åkte först och hälsade på hennes fina häst i stallet och sen åkte vi hem till henne på landet ;P haha! Vi chillade, kollade på sex and the city boxen och kollade på lite resor till London. Men helt plötsligt... så ser Ullis nån gå förbi fönstret och vi trodde först att hon drev. Sen helt plötsligt skriker hon till och vi kastar oss alla tre ner på golvet skrikandes och kryper in på toaletten. När vi är där inne märker vi att ingen har med sig en telefon och ytterdörren var ej låst. Vi kämpar oss ut och ringer hennes kusiner som kommer ner och letar efter äcklet, men dom hittade ingen. När Jennys föräldrar var hemma igen så åkte jag och Ullis hem i kylan.

Idag har jag jobbat samma tid som igår och det gick helt okej. Var lite mindre kaos idag, så det var skönt. Efter jobbet åkte jag till Vällingby med mamma, Johan och Karro för att byta lite kläder. Jag kom hem med en mysig grå stickad tröja och ett par strumpbyxor..

Det var min helg :)


Såhär såg det ut utanför mitt hus när jag skulle möta Ullis och Jenny :)


10,000 nights


I was not looking for arty farty love
I wanted someone to love completely
Someone more than weekly

I was looking for a decent boy
For a tender glance
For a safety dance

The wuthering heights
And the stormy nights

You give me 10.000 nights of thunder
But I will give them all back to you
'Cause you're so uhh, so ahh, so cool.

You came like a thief in the night and stole my heart
Like a solitude erasure
Like an elevator

I know we'd do anything for love
And it is you and me
For all eternity

The wuthering heights
And the stormy nights

You give me 10.000 nights of thunder
But I will give them all back to you
'Cause you're so uhh, so ahh, so cool, Baby you're so super-supremely-ba-ba-di-oh
It feels like 10.000 nights of thunder
When I've spend one with you
You're so uhh, so ahh, so cool
Baby you're so super-supremely-ba-ba-di-oh

Baby baby you're irresistible and I'm insatiable
Yeah love is an ocean of sweet emotion

You give me 10.000 nights of thunder
But I will give them all back to you
'Cause you're so uhh, so ahh, so cool, Baby you're so super-supremely-ba-ba-di-oh
It feels like 10.000 nights of thunder
When I've spend one with you
You're so uhh, so ahh, so cool
Baby you're so super-supremely-ba-ba-di-oh
You give me 10.000 nights of thunder
But I will give them all back to you
You're so uhh, so ahh, so cool, Baby you're so super-supremely-ba-ba-di-oh.
You're so uhh, so ahh, so cool, Baby you're so super-supremely-ba-ba-di-oh , You're so uhh, so ahh, so cool

Jag älskar att resa!

Det är helt sjukt, min resfeber ger dig aldrig. Jag vill bara ut i världen och resa, och lämna äckliga Sverige bakom mig ett tag. Kanske för att det finns så många nya stället och människor att upptäcka. Som tur har jag då mina vänner som också är sjukt ressugna. Vi har redan börjat planera att åka till London över höstlovet, nästa sommars äventyr och massa annat. England lockar ju ganska rejält hos oss alla, men det har en annan förklaring haha!
En tripp upp till Sälen i vinter låter inte heller helt fel med tjejerna + kanske lite annat besök från ett land västerut!

Jag har funderat över lite drömresor som jag skulle vilja göra nångång i livet... det kanske ska bli några mål i livet att besöka vissa platser.
Mina drömresor är;


Indien


Australien


Kina

Vilka är dina drömresemål? :)


vecka 35 har sett/kommer se ut såhär

Måndag;
Skola, sen shopping i Vällingby med tjejerna
Tisdag; Ledig från skolan, stan med Tea och Alex
Onsdag; Skola, fotomarathon i stan med klassen
Torsdag; Skola
Fredag; Skola. Hem till Malin för grill och förkrök. Sedan utgång!
Lördag; Jobb, fest?
Söndag; Jobb



Borttappad mobil och en förkylning

Hejhopp!
Nu har man gått och blivit megaförkyld, som alla andra. Den kom verkligen på bara nån timme, jag nös litegrann under dagen men när jag kom hem sa det *poff* och så var jag såhär snuvig.
Dagen har faktiskt varit rätt så händelserik faktiskt. Började 9.40 med Kultur och Idehistoria och det måste nog vara det tråkigaste och flummigaste ämne man kan läsa! Det kommer vara ett plågsamt år med det ämnet..
Men som tur var var nästa lektion mycket roligare. Istället för att ha samhällskunskap hade vi Psykologi med Kerstin. Lektionen var verkligen super intressant och tiden gick verkligen sjukt snabbt. Vilken skillnad det gör när man har en rolig och intressant lärare!
Sen hade vi lunch och jag kirrade en box och kastade sedan i mig skolmaten som inte var den godaste! Efter det gick vi till stationen för att ta 13 tåget till Södra station.
Där mötte vi upp Gunnar och fick våran fotouppgift. Vi skulle tolka olika platser i stan och jag gick runt med Moa och Catta. Hann också träffa Malin en stund som kom förbi :D Nu blir du frisk och kommer tillbaka säger jag bara och man såg verkligen att du mådde bättre :)
Efter typ 3 timmar var vi klara och tog tåget hem.

Juste, när vi var vid Katarinahissen märkte jag att min mobil var borta. Jag ringde den och det var fortfarande på. När vi var klara inne i stan hoppade jag av i Jakan och mötte upp mamma för att leta efter telen. Precis när vi är där ringer dom från skolan och säger att dom har hittat den :) Har man tur så har man!

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och mysa.
Puss



Hahahha


Illa asså ;)

Ge mig en kyss, en kyss att bygga en dröm på.

Tjenamors!
Idag var man då ledig från skolan. Ingen aning varför, men klockan 11 skickade jag ett sms till tea och frågade när hon slutade. Hon slutade om 20 min så jag kastade på mig lite kläder och sprang till bussen. På tåget i Jakan mötte jag upp henne och vi åkte in till stan tillsammans. Blev mest shopping för Tea, men även jag shoppade lite mer.
Nu får jag faktiskt ge mig för jag har fan inte råd med mer shopping :( Tea köpte gula skor, gul väska och en liten väska. Minns inte om det var något mer, men jag köpte en kalender från Monki, skor drån Wedins och tröja från Zara.
Blev även en fika idag igen och även det får det vara slut på.

Imorgon ska vi till Södermalm med klassen och fota :) Hoppas det blir skoj!


Lönen kom och försvann lika snabbt..

Godkväller!
Sitter här framför datorn och häckar.. som vanligt och käkar toblerone. Köpte ju en kartong i Grekland och så fick jag en av mamma också från när hon var i Finland över helgen. Jag kommer snart ligga på golvet helt medvetslös och ha formen som en toblerone, kanske rundare!
Nej, men ärligt så måste jag sluta käka massa onyttheter och börja träna snart. Vet inte vad jag vill göra med handbollen längre, så det kanske blir gympa med Ullis och Tea istället :) Gympa är roligare än vad det låter faktiskt!

Vad har jag gjort idag då?
Jo, hade först skola på dagen mellan 11-15, rätt slapp dag med endast svenska b och bild. På bilden skulle vi måla av små foton med endast akvarellfärg. Sjukt svårt att inte skissa innan och min blev verkligen sjukt ful. Ibland undrar jag varför jag valde just bild? Haha!
Efter skolan mötte jag upp Tea och vi åkte tillsammans till Vällingby centrum. Där mötte vi Ullis och Alex som vi shoppade med tills dom var tvunga att åka hem, men jag och Tea shoppade vidare ensamma.
Det blev;
Lila blus, HM
Lila cardigan, HM
Svart stickad tröja, Åhlens
Diadem med rosett, Åhlens
Rött linne, Wera (Myself and my friends)
Svart kjol, MQ

Totalsumman blev 1300 kr och jag är verkligen nöjd med allt jag köpte :) Hösten, here I come!

Imorgon är jag ledig, så jag stannar nog kvar framför datorn ett tag till!
Puss


And theeeeeeen?

Haha, jag hade ju värsta chansen att vara dryg på jobbet och säga "aaaand theeeeen?", men jag avstod. Stod i ettan i driven nästan hela dagen så.. Det var kul, men ändå jobbigt. Orkar verkligen inte med mitt äckliga jobb, funderar grovt på att söka nytt jobb snart asså... Men vart vill jag jobba?
Efter jobbet köpte jag en HappyMeal som jag snaskade på påvägen hem.

Vid halv 9 kom tre tjejer hem till mig och bara bröts sig in i mitt hus, men dom var rätt roliga så jag lät dem stanna. Ganska snabbt märkte vi att vi inte hade något att snaska på så vi tog bussen till Coop för att shoppa loss lite. När vi var klara märkte vi att vi hade missat bussen, så vi var tvunga att vänta en halvtimme på nästa..
När vi sitter där och väntar kommer det en full gubbe och börjar prata med oss. Han berättar samma saker 1000 gånger och tjatar på oss att vi ska sluta röka. Vi säger att sånt dumt håller vi inte på med, men han vägrar ge sig och bara fortsätter att tjata. Han tyckte vi skulle åka till Karolinska och kolla på svarta lungor :s Efter ett tag börjar jag säga emot honom och då höll han nästan på att mörda mig. Han mutade oss med pengar och fortsatte att tjata tills bussen kom. På bussen fortsätte han och när vi gick av bussen daskade han Ullis på rumpan :O Jävla äckel gubbe asså!

Kvällen blev iallafall väldigt lugn med filmen Eva och Adam, tre födelsedagar och ett fiaso, och massa godis!
Nu är jag verkligen dödstrött och det ska bli så skönt att gå och lägga sig. Jobbar 12-15 imorgon så det är najs!

 ibland kan man bli snygg med hjälp av photoshop...




Tillbaka till jobbet

Jag orkar verkligen inte jobba idag.... snälla kan någon jobba istället för mig?
Kanske kommer jag vara såhär dryg som tanten i Dude wheres my car?

Första skoldagen och redan helg

Hallå!
Känns så konstigt att skolan är igång nu och att det redan är helg. Dagen började med en samling i aulan där rektorn pratade lite som vanligt och sedan samlades alla klasser i olika klassrum. Jag fick typ ångest bara över att se alla i klassen och jag mår dåligt över att jag måste se dom ett år till... Nu kanske jag låter hård, men jag har verkligen inte saknat dem.
När skolan var klart gick Ullis och jag på ett hemligt besök och sen gick vi alla fyra tjejer till Jakobsberg centrum för att växla pengar, äta och kolla runt lite. Vi drog hem runt 2 och på stationen mötte jag mamma som köpte pluskort till mig. Sen sa jag hej då till henne eftersom hon ska till Finland över helgen med sina vänner. Så jag har mf (mammafritt) hela helgen ;)
Men ikväll ska vi tjejer hem till Ullis för att ha tjejkväll :)


Juste, här är lite bilder från "Rehab lunchen" igår;




Klad Sofia

Nu är jag lite gladare igen. Fan att jag styr mina känslor efter dig...

Men men... 

"and anyway whats this about me being an ape :P thanks very much!!!! very complimentary"
HAHAHAHHAHAHA vad pinsamt!

http://www.new.facebook.com/photo.php?pid=816548&id=587677786&ref=mf


Ska jag skratta eller gråta?

Helt seriöst, vad är ditt problem?
Ena stunden ber du om ursäkt för dina oacceptabla handlingar och bara nån minut sedan bryts allt när du fortfarande håller på och driver med mig och förmodligen flera andra
Jag bara skakar av ilska när jag läser vad du har skrivit om dig själv och vad dina kompisar har taggat mig som på bilden på oss två, "rach daily" :@



Idag ska jag iallafall njuta av sommarlovets sista dag och åka in till stan med tjejerna. Vi ska fika en god måltid och ha det bara mysigt!
Tack för att ni finns! <3

Bilder från Grekland

Dag 1:


1. Taggade på Arlanda  2. Frukost  3. Tea och Alex innan utgång  4. Alla tjejer på g ut (alex fotade)  5. Jenny och jag på balkongen  6. Ullis och Alex  7. På Marios  8. Vi blev kaniner   9. Mario

Dag 2:



1. Påväg till da beach  2. Stranden   3. Våra drinkar <3   4. Ulle och jag i Laganas
5. Balkongen   6. Ullis på balkongen med sitt älskade chips   7. Tea   8. Jag ville parta naken   9. Almask
10. .......

Dag 3:


1. Alex ska nog bli frisör   2. Tea och Alex   3. Alex, jag och Ullis var sockersöta   4. Mina tjejer <3
5. Tea och jag <3   6. Jennys grek    7. Grekens hår och jag

Dag 4:

1. Ulle och jag glassar oss   2. Tea och jag, innan olyckskvällen

Dag 5:


1. Vi visade vår kärlek till Tea   2. Jag under middagen
3. Alex och jag visar våra muskler   4. Allihopa + Adam

Dag 6:


1. Kissemurrorna   2. Alex och T-bag   3. Alex och äcklet   4. Jenny och Alex   5. "Kolla våra snygga ben"   6. Ullis, jag och åsnan Alex

Dag 7:



1. Vi steker sista dagen på stranden  2. Innna utgång   3. Fulla som as under middagen   4. Jag och Jenny
5. Alex och jag    6. T-bag var drunken och Jenny var stark   7. Vi sjöng Mamma Mia   8. Puss
9. Nykter som fan   10. Sexyyy    11. Kvällen slutade klockan 10 i 7 i en bil med Dangerous Mouse...


Jag känner mig som en sydafrikan

Haaaallåååå :D
Nuu är jag heeemmaaa... men det är jag verkligen inte glad över. Vill verkligen tillbaka till varma, roliga, mysiga Grekland igen! Jag är iallafall sjuuukt trött efter en vecka med inte så mycket sömn och mycket festande så det ska iallafall bli skönt att gå och lägga sig i sängen och sova.

Orkar just nu inte sammanfatta hela veckan detaljerat så jag gör det med några läckra ord; engelsmän, snaska mule, spänning, håriga greker, lycka, vänskap, sydafrikaner, mjukisbrallan, rullekebab, snaska kotte, drink i ansikte, dangerous mouse, cocktails och maaaassa meeer!

Ska sova nu!
Godnatt <3

haha nån tog min väska på arlanda. men hon kommer med den imorgon


Höhö, lite avundsjuk?


Resfeber

Nu är det bara 8 timmar kvar tills Teas pappa kör oss alla till Arlanda :D Jag har som en stor boll i magen av nervositet, glädje och förväntan. Planet lyfter halv 7 och vi är framme där 11, så vi har hela dagen att spendera!
Idag har jag verkligen haft fullt upp. Åkte till skolan vid 12 och var faktiskt klar med provet halv 5, så jag använde verkligen provtiden som jag inte trodde jag skulle göra. Jag tycker provet gick bra, men man får väl se när man får tillbaka resultatet.
När jag kom hem åt jag middag och efter det begravde vi Tarzan i rabatten. Sen har jag bara packat tills nu, känner mig rätt så klar med packningen och det är bara massa smått kvar att göra.
Fick låna ett par högtalare till ipod av Karro också, plus att jag fick 8 euro av henne :)

Nu vill jag bara att tiden ska gå och jag sysselsätter mig genom att kolla på bilder från andra resor som t.ex Rhodos tidigare i sommar och Alicante med laget förra sommaren.


 1. Stranden i Alicante  2. Påväg till spelhallen
 3. Laget  4. Dom läskiga fåren
 5. Invigningen  6. Laget i likadana tröjor
 7. Haha sexbutiken vi besökte  8. Party  9. Me
 10. Porr i poolen  11. Match. Siham, jag och Mickis väntar

Sista dagen på jobbet innan semestern.

Tjena hallå!
Nu sitter jag här framför datorn och har precis packat litegranna och laddat in massa musik i ipoden. Känns verkligen som om det är sjukt nära och imorgon är det faktiskt bara 1 ynkla liten dag kvar tills vi åker :D
Idag på morgonen pluggade jag massa och kollade på OS, sen började jag jobba klockan 4 och slutade kvart i 9. Det var skönt att jobba eftermiddag/kväll för då är det inte så många gäster och man kan göra lite alltmöjligt.
Kändes väldigt nice när klockan blev kvart i 9 och jag visste att nu är jag leeeedig!
Imorgon ska jag plugga, packa lite mer och göra tentan som är 13-17 ;( men efter det är jag helt freeeee!

Juste, i natt dog min underlat Tarzan :( Han blev ändå 7 år, så han dog av ålder! Känns så tomt nu när ingen visslar i köket...


Snart 3 dagar kvar..

Hihi, jag är så sjukt taggad inför Greklandsresan nu :D Det bara pirrar i kroppen när jag tänker på att om snart 3 dagar ligger vi 6 tjejer och steker på en varm strand!!
Ikväll möttes alla vi tjejer som ska åka hemma och Alex. Vi spelade spel, svullade och planerade inför resan yttligare :D Ville egentligen gå ut ikväll, men det kanske är rätt så smart att spara krafter och pengar till resan istället...
Imorgon ska jag åka med mamma till Arlanda och växla pengar och därefter åka hem till mormor och morfar i Märsta. Sen blir det jobb 15-18.45 och det är jag inte så speciellt taggad inför ;/

Ska nog lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon...
Godnatt ♥



jag måste lära mig att lämna människor bakom mig.. det blir alltid samma visa varje gång!

Det börjar verkligen närma sig...

Goddag!
Idag är man då ledig från jobbet, men jag har ändå inte bara slappat hela dagen. Imorse när jag hade ätit frukost pluggade jag lite matte och gjorde klart alla frågorna till det avsnittet. Sen efter en skön dusch följde jag med till Jakan med familjen för att skaffa ett id-kort till Johan. När vi var klara med det åkte vi till OnOff och där hittade jag ett par hörlurar till min Ipod.
Nu är jag hemma och sitter och lyssnar på massa låtar från Mamma mia filmen. Såå bra asså :)
Jag ska nog strax börja packa lite och fortsätta med matten :(

Ikväll får jag se vad som händer. Skulle vilja gå ut, men om man inte har några pengar blir det svårt :(


Dagens film


Sen jag kom hem från västkusten har jag nog varit med tjejerna varje kväll och nästan varje gång har vi sett en film. Ikväll blev det filmen Matilda som vi älskade när vi var små. Den är faktiskt riktigt rolig, fast det kändes som om man hade växt ifrån den lite nu. Men det var kul att se den igen efter så många år!
Roligaste scenen är nog när rektorn tar tag i en elevs flätor och kastar iväg henne som en slägga ;) Hoho







.


En dag ledig från jobbet

Hallå i stugan!
Vet du? Om 8 jävla ynkliga dagar sitter jag och brudarna på ett plan till underbara Grekland :D Det är helt sjukt och jag längtar såå mycket!
Men innan dess måste jag tyvärr gå sommarskola för att få G i Matte B och jobba ;/
Idag var jag iallafall ledig från jobbet, men klockan 7 ringde min väckarklocka och klockan 9 satt jag i skolbänken och lyssnade på Tord.. Ska gå tre timmar varje dag hela veckan. Det är jobbigt, men ändå skönt att få det gjort och förhoppningsvis få G på provet nästa måndag.
När jag kom hem från skolan övningskörde jag med mamma nästan direkt. Det gick faktiskt bra att köra, men man märkte på vissa saker att det var ett tag sedan jag körde..
Om en timme ska jag, Ullis och våra mammor åka till Råsunda och se på bio, Mamma Mia! Det kommer bli riktigt mysigt :)


min mattelärare tord :)

-

Usch vilken jobbig dag det var på jobbet idag! Började kvart över 11 och jag fick skjuts av mamma som tur. Kände mig verkligen som en grottmänniska och det var så sjukt många gäster. Alltid när det regnar ska plötsligt ALLA handla på donken. Stod i kassan nästan hela dagen och det var verkligen hemskt. Det ända roliga var att Niklas handlade mat av mig när jag stod i Driven :)
Fick skjuts hem av Ullis familj och när jag kom hem duschade jag och slocknade sedan i soffan. Vid 8 ungefär åkte jag hem till Tea och kollade på film med Alex, Tea, Ida och Jenny. Nu är jag hemma och ska precis gå och lägga mig!

Katten musen tiotusen


BlueFlip Art

Kollade igenom mina sparade favoriter och hittade en rolig hemsida som jag helt hade glömt bort. Dom säljer jätte fina och tuffa konstverk till bra priser. Konstnärerna får betalt för utskrifterna, men dom donerar 10 % till valfri välgörenhet. Det tycker jag är bra, eller hur? :)





woho

jag ska upp om 5 timmar. grattis till mig :DDDD

RSS 2.0