Jennys design

Hade tråkigt en stund på eftermiddagen och bestämde mig för att testa att göra Jennys bloggdesign. Hon har inte sett den än, men jag hoppas hon gillar den (: Om du inte är nöjd så kirrar jag en ny Jenny, okii?


Dans för fulla muggar!

Shulululuu!
Det är fan redan torsdag och lovet är ju snart slut, inte ok!! Men ändå har jag gjort rätt mycket under dagarna :)
Idag har jag väl inte varit så jätte aktiv, men ett besök på Rusta och Ikea med Karolina och mamma blev det iallafall. Jag får nästan ångest när jag shoppar nu för enligt butikskedjorna är det "snart" jul och dom har butikerna fulla med julsaker. Jag tycker inte det är mysigt, jag får bara panik över hur snabbt tiden går..

Igår blev det ju en utekväll då. Tea, Alexandra och jag drog in till stan tillsammans, men vid St Eriksplan skiljdes vi åt. Tea och jag traskade då till nåt ställe som låg nära Nivå. Där mötte vi upp Martin och hans vänner, men vi drog vidare efter några minuter.. Klubb Onsdag skulle vi till och när vi kom fram dit var köerna hur långa som helst, men eftersom några av oss stod på listan kom vi ändå in ganska snabbt. Det var verkligen sjukt mycket folk där och nästan hela Kungsängen var fan där haha! Vid halv 1 drog Tea hem eftersom hon mådde dåligt :( Men pojkarna tog hand om mig och vi dansade hej vilt! Jag tror inte jag har dansat så mycket på en kväll, men det var sjukt roligt och svettigt!
Vid halv 3 var både jag och Martin helt döda så vi rullade mot stationen.  
Kom väl hem vid runt 4, men jag somnade inte förräns vid halv 5. Men en rolig kväll var det verkligen :) Synd bara att Tea mådde dåligt!

Nu ska jag baka lussebullar med familjen!
(oj, nu stressar jag lite själv med julen) '


Haha den enda bilden under kvällen som jag såg normal ut på :P
Skymtar även en fiende på bilden. Ser du henne Ullis? Ledtråd: Sumpan, hotare, brevid ett fuck-finger

Ledig måndag, så skönt!

Godkväller!
Slänger iväg ett inlägg innan jag kryper ser i min nybäddade säng. Det är nog det underbaraste som finns, när sängkläderna luktar nytvättat och täcket är extra puffigt :)
Mamma kommer tvinga upp mig klockan 9 imorgon bitti, så det är nog smart om jag går och lägger mig snart. Vi ska ha en hel dag med shopping och så inne i stan tillsammans. Johan är i Söderhamn med Karolina så då passar vi på, hihi!

Idag vaknade jag upp hemma hos Alex och Tea bakade scones till frukost. Vid 12 rullade jag hemåt och bara slappade tills Mamma kom hem. Sen gick jag på träning vid 6 och vi var verkligen jätte få nere. Vi kanske var 6 st (ingen målvakt) så vi kunde inte köra så mycket. Istället blev det fys och det var jobbigt men ändå kul och bra!
Nu är jag iallafall helt död i kroppen och det är ett bra tecken!

Nu måste jag sova, xx


Pyjamasparty

Hejhej!
Sitter här hemma hos Alex i myskläder med lite brudar och laddar för en pyjamaskväll. Vi ska svulla godis och bara chilla galet liksom..
Är helt död efter igår och jobbet så denna kväll är behövlig!!

Nu ska vi fixa lite stämmning..

Kyss hej



Singstar


Fredagen i foton


Cissi und jag

Haha <3

Min knäppa klass

HAHAHA

Första dagen på det sista höstlovet

Godmorgon!
Ska strax sticka till jobbet, men jag tänkte skriva lite här först. Ullis har fått låna bilen så jag får skjuts till jobbet idag och kan åka 45 minuter senare, skönt!!
Jag är verkligen inte sugen på att jobba, men Ullis och jag får väl peppa varandra idag för det gäller faktiskt våra pengar till London.
Jag slutar kvart i 4 och då måste jag skynda mig att fixa mig för klockan 6 ska jag vara hemma hos Ammie på middag. Sedan blir det utgång liksom ;)

Nu måste jag gå ut för Ullis kommer!

Tjohej!


Hotel Rwanda

Jag måste bara berätta om filmen vi såg igår på samhällskunskapen när Kerstin var på gymnasiemässan. Vi såg Hotel Rwanda och innan hade jag sagt att jag skulle gå efter 10 minuter, men jag blev helt tagen av filmen och stannade som tur. Den handlar om folkmorden i Rwanda imitten av 90-talet och är baserad på en sann historia om Paul Rusesabagina som räddade massa männsikor från att bli dödade.
Jag hade aldrig hört talas om detta folkmord innan och det är ju hemskt hur man bara kan "gömma" något sådant här. Det värsta är ju att vi i väst inte gjorde ett skit och bara blundade för alla dessa mord. FN drog tillbaka sin styrka och invånarna var helt maktlösa.. Hemskt!

Ge mig helg och lov nu på en gång!

Hej!
Idag har det verkligen varit en fin höstdag med sol och allt, men ack så kallt!! Imorse skippade jag halsduk eftersom det såg så varmt ut, men jag hade fel och höll på att frya ihäl. Ett par vantar skulle inte ha suttit fel asså..
Det var en ganska skön dag i skolan med 2 lektioner + lite projektarbete i 1 timme. På projekttimmen la vi ihop alla drinkarna som en karta i photoshop och skrev ut, så vi och lärarna kan se hur vi valde ut vilka bilder vi vill använda. Det var rätt jobbigt att fixa den kartan, men det blev bra!
Imorgon är det fredag och det betydet: HELG!
Jag har inga speciella planer inför imorgon kväll, men jag ska jobba både lördag & söndag och så ska jag på middag hemma hos Ammie på lördag och sedan utgång med lite folk från klassen och så. Kommer bli naaajz :)
Det är ju lov också så det gör ju ingenting om man festar massa under helgen, för jag har hela veckan på mig att sova ut!

Juste, måste dra till Coop för att handla sminkborttagningsmedel. Fan!

Kyss och hej!

'
Nyårsmiddag hemma hos Ammie förra nyår!

Ren matematik!

ASOS Satin Bow Front Bandeau Dress
+

ASOS Caged Platform Sandals in the style of Jaime Winstone
+

Paul's Boutique Oversized Clutch Bag
=


Stackars..


Lars Winnerbäck - Stackars

Ska rulla hem till Tea nu iallafall! xxx

Aboo

Hejhej
Sitter i datorsalen och har fotografiskbild med Gunnar liksom. Vi har snart lunch och jag är såå hungrig...
Imorse hade jag idrott och vi spelade innebandy. Det var rätt kul och jag var inte så dålig som jag trodde jag skulle vara från början, haha!
Nu ska jag sticka!

Puss



Inte på topp precis..

Hallå!
Imorse när jag vaknade kände jag att jag inte mådde riktigt bra, men jag pallade mig upp och tog en dusch för att piggna till lite. Men det blev ingen förändring, huvudet dunkade och kroppen kändes som gelé så jag sjukanmälde mig och var hemma idag. Hoppas jag inte håller på och blir sjuk på riktigt med halsont och sånt för det har jag verkligen inte tid med!!
Kollade på tv hela dagen och jag sov rätt så mycket också, det behövdes verkligen! Missar träningen ikväll också som jag skulle så gärna vilja gå på :( Menmen, får hoppas på torsdag istället!

Helgen var iallafall händelserik, med mycket jobb och lite party! I fredags var jag ute med brudarna i stan. Först blev det förkrök på Viper Room och sedan blev det av till Ice. Ice hade najs lokaler och det var snyggt, men ändå var det inte så bra som vi trodde det skulle vara. Musiken var najs, men på dansgolvet stod det massa retards och bara stod. Om man är på dansgolvet ska man dansa!!
På lördagsmorgonen gick jag upp 8 för att döma 4 matcher i Ekhammarhallen med Andreas. Båda var rejält trötta, men det gick bra ändå! 480 kr rikare gick jag hemåt och sov lite innan jag började jobba vid 3. Jag var inte lite trött när jag kom hem vid 7...
Igår såg dagen nästan likadan ut, dömde en match vid 10 i Jakobsberg (i min skola) ensam! Det var flickor 92 som spelade, men det gick riktigt bra och jag fick massa beröm. Det värmer verkligen :) Efter det åkte mamma och jag till Hagaparken och promenerade ungefär 1 timme. Sen åkte vi hem och klockan 3 började jag jobba.

Nu blir det Amerikanska pannkakor till middag.. Mumms!
Puss


Party på Ice

Bild nr:
Bild nr:

Trött

Jag är TRÖTT!

Resultatet av veckans arbete!




Gift dig med mig!


Just hold me

Dagen idag blev verkligen inte som planerat, mycke tid bara försvann åt ingenting.. Kom till skolan halv 10 och nästan direkt åkte jag och Moa till centrum för att köpa jordgubbar och mjölk, och vi var väl tillbaka efter en timme. Då var vi jätte hungriga så vi gick till matsalen för att äta. När vi kom tillbaka var vi redo att börja blanda drinkarna och fotografera dem, men då skulle lärarna på lunch så vi var tvungna att vänta tills de kom tillbaka. Så hela förmiddagen gick åt och det känndes så onödigt. Vi kom väl igång vid halv 1 och var klara halv 4, så vi jobbade ganska intensivt på eftermiddagen som tur. Nu är det mesta fotat och det känns faktiskt bra!! Mamma hämtade upp mig på stationen vid 4 och vi åkte då till Lidl för att handla lite gott.
Nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på Maria Mena och väntar på maten. Ibland är hennes texter så underbara att lyssna på! Efter maten ska jag iallafall hem till Alexandra tror jag, hoho!
Egentligen borde jag börja plugga psykologi, men jag orkar verkligen inte det än... kanske orkar göra det i helgen?

Nu är maten klar, kyss hej

Saknar sommaren, värmen och festivaler

Godkväller!
Sitter här framför datorn och väntar på att Efterlyst ska börja klockan 9. Egentligen skulle jag träna idag, men jag orkade verkligen inte det så det blev chill hemma istället.
Nu när det är kallt ute, det blir bara mörkare och löven försvinner från träden, saknar jag sommaren så otroligt mycket. Kom ihåg minnen från sommaren 2007 när jag var på festivalen Peace and Love med Helana och lite annat folk. Det var ju så galet kul där, men ändå så slitsamt! Man var ju full 24/7 och sov ju knappast någonting..
Vill på festival nästa sommar igen!!

Lite bilder från festivalen..





1. Helena på tåget   2. Cidern <3   3. Jag och Sara klockan 6 på morgonen   4. Haha ;)  5. Jag och Moa
6. Jag och Hellan  7. Haha vi toarullade
8. The Sounds  9. Delar av campet   10. Sabina och jag på jakt   11. Partyt hos våra grannar
12.  Calle tror jag han hette?  13. "Lilla snigel akta dig"  14. Helena och jag   15. Vi och skönaste snubben EVER


Roliga och konstiga e-kort

Googlade runt lite och hittade denna hemsida med e-kort. De är verkligen underliga, men ändå så roliga.. Haha
Vem vill ha ett kort av mig?


Drinkar i mängder

Hej!
Kom nyss hem från skolan och jag är verkligen på bra humör! Brukar mest bara vara trött när jag kommer hem och somna på soffan, men idag känner jag mig både glad och pigg. "Skoldagen" idag var riktigt kul och vi fick riktigt mycket gjort. Vi samlades klockan 9 och började nästan direkt med att blanda drinkar och sedan fota dem. Vi fotade o fotostudion och vi använde oss utav ljusbord, glasskiva och ett papper, och resultatet blev riktigt bra :) Ibland var det riktigt svårt med att få till rätt ljus och rätt skärpa, men vi klarade det galant!! Vi kanske hann fota 8-10 drinkar, så vi är nöjda med dagen. Imorgon blir det att fota ännu mer och om vi blir klara är det photoshop som gäller..
Veckan har gått så sjukt snabbt och imorgon är det faktiskt redan torsdag och det betyder att det är helg snart! Ska jobba och döma i helgen, men lite fest hinner man alltid med :)
På söndag är det bara 2 månader kvar tills vi åker till London också. Det kommer bli sååå kul :)

Nu ska jag hjälpa mamma med maten.
Puss


FYFAN FÖR TÅG!


Tårtan som Ullis fick av oss igår :)
Mästerkockarna Tea, Jenny och jag står bakom denna snygga tårta!

Monday

Hallå i stugan!
Klockan är typ halv 7 och det är redan mörk.. fyfan säger jag bara! Hatar mörker, är inte rädd för det men det känns så deprimerande. Plus att mörker och höst betyder att fönstermannen kommer tillbaka.. :(  Jag är så fruktansvärt rädd att jag inte vågar sova ensam. Två nätter i rad har jag sovit brevid min mamma och det är inte så kul att man inte vågar sova själv precis.
Idag har jag iallafall varit i skolan och jobbat med projektet. Började 9.40 och vi hann med att välja ut nästan alla drinkar vi ska ha, planera, söka projekt hos iq, leta inspiration m.m. Helt okej dag faktiskt, speciellt eftersom man fick välja själv när man tog rast och när det var lunch!
Klockan halv 3 kom Tea till bildsalen och vi åkte hem till henne. När vi kom dit var det lite smått kaos hemma hos henne, men det lugnade ner sig. Vi gick och handlade fika och pluggade sedan lite.
Hon och hennes pappa skjutsade hem mig för en timme sedan och nu har jag precis ätit mat. Jenny och Tea kommer nog förbi om en stund, hoho

Tjuuueee, xx


Ullis tog sitt körtkort idag också :D Grattis!!

Har tråkigt innan "lektionen"

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött, men glad
Är det nåt du absolut inte äter: Allt äckligt!
Kläder just nu: Jeans, svart kofta, vitt linne och en stor halsduk
Musik just nu: Ingen,
Vad sa du senast: Vi ses sen! (till Tea)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Antiken, haha
Längd och vikt: 1,74, - 
Hur många kuddar sover du med: Fyra
Favoritväder: Soooool
Spelar du nåt instrument: Nope
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: Hmm, en blandning
Vem är viktigast för dig: Familj & vänner såklart.
Bästa film: P.s i love you!
Tror på liv på andra planeter: Kanske
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja..
Hur många barn har du/vill du ha: 2 eller 3
Bio eller promenad: Beror på med vem...
Snarkar du? Haha ibland
Rädd för insekter? Nej
Äckligaste insekten: Spindlar, men jag är inte rädd för dem
Bästa bok? Många..
Vad vill du jobba som? Polis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat
Gungar du på stolen? Ja
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej!!
Hur många syskon har du? 1 broder
Vad är du mest rädd för? Ormar
Är du rädd för blod? Nope
Saltar du på maten? Nej
Gillar du att sjunga? Ja
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Sam estet, verkade kul!
Anser du att du är stark? Ja, oftast
Brukar du sola? Mja, på sommaren
Vad gör du om du får hicka? Fortsätter att hicka
Snusar du? Nej.
Kaffe, te eller inget? Te

Tagen av Sandra


Colors of the wind

Goddag!
Jag har kommit på att jag aldrig skriver på lördagar, utan det blir alltid en sammanfattning av helgen på söndagen. Denna helg har iallafall varit mycket händelsrik och jag har hunnit med att göra rätt mycket. I fredags var vi tjejer hemma hos Alexandra och såg filmen "The Flood". Blev en tidig kväll för igår var jag tvungen att gå upp klockan halv 8 eftersom bussen till Bollnäs gick kl 9. Arbrå som vi mötte var riktigt seriösa med speciellt inspring innan match och allt, men det psykade inte oss så mycket. Matchen gick faktiskt helt okej, fast vi förlorade stort. Vi gjorde många mål och kämpade på som fan.
Jag sov en hel del på vägen hem och det behövdes för att klara av kvällen. Kom hem och fixade mig lite och senare kom tjejerna och vi sminkade oss. Sen drog vi in till stan, till Vanilla. Vi skulle fira av Frode som åker till Vietnamn så det blev rätt mycket alkohol. Sen att Ullis och jag är helt otroliga och träffar två engelsmän är ju en annan sak ;) Haha!
Kvällen var riktigt lyckad, tills jag kom hem... Jag kliver av bussen och traskar hemåt vid runt 5, när jag kommer hem så släcker jag lampan i fönstret och vinklar persiennerna (av vana för att se om någon är där) och det var lugnt. Jag tänder en annan lampa och börjar fixa lite med min säng. Plötsligt hör jag någonting utanför och tänker "Det där var inte vinden.." Går till fönstret och vinkar persiennerna igen och då ser jag en person stå utanför mitt fönster. Jag blir livrädd och kastar mig ner på golvet och skriker på mamma. Han blir nog rädd av mitt skrik och plus att mitt stativ åkte i backen och försvann rätt snabbt.
Usch :(

Idag har jag tagit en promenad med mamma och varit i Kista centrum med familjen för middag och shopping. :)

xx


I don't care if monday's black, tuesday wednesday heart attack, thursday never looking back, It's friday i'm in love!

Godmorgon!
Klockan är precis 9 och jag sitter på Webdesignen och vill bara sluta. Vi ska lära oss att göra ramar. Men jag fattar noll för första gången och mitt Frontpage funkar inte så jag kan inte göra så mycket..
Jag både älskar och hatar fredagar nu för tiden. Jag älskar att det snart är helg, men fredagarna är så sjuukt tråkiga med massa töntiga lektioner.
Längtar tills nästa vecka när vi har frilagdvecka och behöver endast jobba med projektarbetet :D

Nu ska jag låtsas jobba litegrann.. haha
Puss


Helgens planer:

Fredag: Skola, skriva klart segregationen, kanske filmkväll eller nåt annat mys?
Lördag: Match i Bollnäs, utgång för att fira av Frode på Vanilla
Söndag: Bara chiiiilll

fan

jag ville att du skulle logga in och det gjorde du. du sa helt normala saker och gjorde ingenting fel, men blev jag gladare av att du pratade med mig? nej!
just nu vill jag bara gräva en grop åt mig själv och ligga och chilla i den ett tag. orkar inte med skolan, ingenting...
men en annan person gjorde mig lite glad idag iallafall. ett hej och ett konstverk gjorde mycket..

men ändå, fan!!


Favorit i repris


Hahaha jag hade glömt bort detta underbara klipp! Lika rolig nu som då

Tankar..

Jag känner mig så förvirrad just nu, så många tankar åker karusell i min hjärna...
Lycklig är jag iallafall, tror jag för jag har de bästa vännerna man kan ha!

Jag längtar till jullovet när vi åker till London!! Ge mig en tidsmaskin eller nåt skoj?

Forskardagarna imorgon, hoppas det blir kul eller nåt!

Kyss hej




<3

Monday

Hallå!
Nu är första dagen på veckan avklarad iallafall. Dagen har varit helt okej med endast två lektioner, men det var jobbigt ändå. Sísta lektionen som var bild skulle vi skissa av kräftor som låg på ett papper och det var svårt, dumt och tråkigt. Jag bajsade på den uppgiften för jag är sämst på att rita av! Efter skolan chillade jag lite och gick sedan ner på träning. Den gick iallafall bra, men jag hade jätte ont i benen och var helt stum i dem. Ser ut som om det blir match för mig i helgen i Bollnäs, ska bli sååå kul!

Ska strax sova...

puss

Dagens outfit
Svarta jeans - Lindex
Grå tunika - HM
Kavaj - HM, massa år gammal
Väska - Wedins
Halsduk - Wedins
Örhängen - Mammas gamla

Ledig, men ändå 500 kr rikare

Tjulululuu!
Nu har jag precis ritat klart min barnboksillustration som ska vara inne imorgon. Jag vet inte vad jag har gjort på bildlektionerna, men i fredags fick vi reda på att uppgiften skulle vara klar på måndag och jag hade knappt börjat. Men nu är den iallafall färdig. Är inte helt nöjd, men den funkar i krig.
Var ledig från jobbet idag, men istället dömde jag lite handboll. Först var det en dammatch div 4 i Högdalen klockan 9 och sen en p93 match i Hagnäs. Fick runt 500 kr idag och det går till Londonkassan :)
Jag är så sjukt trött i kroppen nu så jag ska nog sova snart..

Tjuue


Ett roligt besök

Godkväll!
Har precis kollat klart på Stjärnor på is hemma hos pappa och jag ska nog strax gå och lägga mig.. Egentligen hatar jag program som Let´s dance, men jag orkade verkligen inte kolla på något annat och jag kan inte säga att det var bra precis! Vad har jag gjort hittils denna helg? Jo, igår var jag hemma hos Ullis med lite folk och hade det riktigt trevligt. När drickan började ta slut blev det Alexandra och Golden Cave i centrum. Gillar egentligen inte Kungsängen, men igår var det faktiskt riktigt kul! Jag träffade många personer som jag inte hade sett på flera år och det var trevligt! Pratade lite gamla minnen om högstadiet och så..
Jag och Tea gick väl hem runt 3 tiden glada i hatten och jag låg väl i sängen halv 4.

Idag så väckte mamma mig vid 8 och hon skjutsade mig och min bror till min fader i Häggvik. När vi kom dit så möttes vi av en hund som såg ut som Wilma, men det var liksom inte hon. Det var nämnligen Viggo, Wilmas bror som är här på besök. Eventuellt ska han flytta in hos oss, men det är bara kanske. Så nu var det två likadana hundar som sprang runt i huset och busade. Var sjukt trött så jag gick och sov ett tag innan det var dags att åka till jobbet. Jobbade 15.00-18.45 och det gick helt okej, förutom att huvudvärken kom efter ett tag.

Imorgon blir det att döma en dammatch i Högdalen vid 9 tiden och en till match klockan 3 i Hagnässkolan. Ska även hinna göra klart min illustration på barnboken (:

Oj, långt inlägg.
Puss xx

[image-upload-20-718331.jpg]
Wilma och Viggo i min säng för några minuter sedan. (Dålig bild, pga mobilkamera)

Nu är jag på g!

Kom nyss hem från träningen och nu är jag verkligen helt slut. Innan jag skulle iväg var jag jätte skeptisk och kände inte alls för att träna eftersom det var kallt ute och så var det så sent. Men vi slapp springa ute iallafall och träningen var rätt lugn. Ibland när man stod i försvaret höll man faktiskt på att somna, haha! Nej, men nu är min övergång klar så jag är matchredo :D Blev uttagen till matchen nu i helgen, men jag jobbar och jag behöver pengarna.. Men nästa helg är nästa match så då kan jag spela, men den är liksom i Bollnäs. Orka åka till "Norrland" för att spela match liksom..

Goodnatt!


Regnrusk..

Hallå i stugan!
Denna dag har bara varit grå och tråkig med massa regn.. men ändå var den kort och rätt skön. Först hade vi Kultur och idé-historia och sedan såg vi A Clockwork orange på samhällskunskapen/psykologin. Det är en av de värsta filmerna jag har sett och jag vill verkligen inte se om den, men ändå är den rätt farcinerande på något konstigt vis. Jag tycker att det värsta med filmen är att man får se så många hemska saker hela tiden och man mådde verkligen dåligt. Man hatade verkligen huvudpersonen nästan hela filmen, men på slutet tyckte jag faktiskt lite synd om honom. 

Nu är jag hemma iallafall och ska strax äta. Jag har träning ikväll, men den börjar inte förräns vid 8.. segt att träna så sent!
Ska hjälpa mamma med maten,

xx



A Clockwork Orange handlar om en ung kille, Alex, som lever för "våldtäkt, ultravåld och Beethoven". Efter att ett inbrott gått fel blir han gripen av polis och dömd till ett långt fängelsestraff. Han får ett erbjudande om att slippa fängelse om han går med på en nyuppfunnen form av rehabilitering av brottslingar, som han med nöje medverkar på, i tron på att den inte skall fungera. Behandlingen visar sig göra att han blir kraftigt illamående när han tänker på våld eller sex (eller lyssnar på An die Freude av Beethoven), vilket gör honom till ett försvarslöst offer när han släpps ut och möter sina gamla vänner och fiender.


RSS 2.0