T700

En positiv sak med dagen är att jag äntligen har en mobil. Den jag köpte igår var verkligen kass och jag ångrade mig direkt, så det blev en ny idag istället som var lite dyrare.. Men jag är iallafall jätte nöjd med den här och den är rätt snygg!Får inte tillbaka mitt vanliga nummer förräns i mitten på nästa vecka så just nu har jag; 0739759678


Fan

Räckte det inte med att jag var förkyld och eländig hela lovet? Nej.. tydligen inte för nu verkar jag ha blivit matförgiftad eller något liknande. Skulle jobba fem till halv nio men var tvungen att sjukanmäla mig eftersom jag mådde illa som en gris. Men det värsta är att jag missade kvällens utekväll... :( Hade verkligen sett fram emot att festa med mina vänner en sista gång på lovet!

Nu ska jag sova.. hejdå


Kryssningen

HEY!
Nu är man då hemma efter denna kryssning och man är ju inte lite sliten precis.. Innan vi åkte kunde jag inte föreställa mig hur mycket folk det skulle vara på båten, jag fick verkligen en chock för det var ju sjukt mycket människor!! Men det var kul att det nästan bara var ungdomar som åkte. Tycket lite synd om de som inte visste om att det skulle bli en fylleresa och tog med sig sina barn :p
Men kul var det iallafall och en hel del alkohol blev det!! Fast jag och de i min hytt var verkligen inte värst av alla vi åkte med. Jag tror faktiskt Roisin eller Camilla tog det priset ;)
Men en mindre kul sak var att jag tappade bort min mobil under natten... Så typiskt liksom! Men men.. shit happens when you party naked ;)

Så på dagen idag köpte jag in ny mobil (som jag förövrigt ska lämna tillbaka imorgon) ;P
Sen hade vi besök av mormor och morfar och det var mysigt att träffa dem :) Vid 8 mötte jag upp Jenny och Tea och vi gick till centrum för att ta en... COLA! Ingen alkohol liksom och det var galet skönt!
Nu sitter jag här hemma och ska försöka sova.. Grannarna har fest och hela huset skakar så jag får se om det går :)

Pusspuss




.

And I say baby, yes I feel stupid to call you, but I'm lonely
And I don't think you meant it when you said you couldn't love me
And I thought maybe if I kissed the way you do, you'd feel it too

Make your own kind of music


Klockan 19.00 ikväll börjar resan för Köping-klassen på  båten Galaxy!!
TAGGAAAAAA!1!!!!!

En söndag utan ångest

HEY!
Vaknade upp vid halv 9 imorse och tänkte; "Neeeeeej, det är söndag. Jag vill inte till skolan imorgon". Men ganska snabbt kom jag på att vi har ju lov!! Gud va skönt det kommer att bli att bara chilla den här veckan..

Helgen har iallafall varit mycket rolig även fast jag har blivit sjuk. I fredags åkte jag hem till min far och det blev en lugn kväll hemma med familjen. Kände när jag gick och la mig att jag hade lite ont i halsen och helt riktigt, när jag vaknade igår morse var hela halsen tjock. Men det var bara att gå upp, ta på sig jobbarkläderna och åka och jobba. Passet som var ungefär 4 timmar gick ändå rätt snabbt.
Vid halv 8 tog jag tåget till Barkarby för att möta upp Martin. Vi drog hem till honom och förade lite innan lite annat folk kom. Sen vid 11(?) drog vi in mot stan och denna kväll blev det Huset. Johanna, Martin och jag dansade som aldrig förr och det blev en riktigt lyckad kväll!

Nu sitter jag helt dunderförkyld och trött, och väntar på att mamma ska komma och hämta mig.
Tjohej!


-


Så jävla typiskt!

HEEEY!
Håller faktiskt på att tröttna på bloggen, för det händer verkligen ingenting roligt.. Känns som jag endast har en besökare just nu (Cissi, tack <3) Men jag får väl skulla mig själv! Har väl inte precis skrivit de roligaste inläggen. Får försöka bättra mig :)

Jag är verkligen helt jävla slut i kroppen efter denna dag. Först simning på morgonen, sen flyttade vi datorer och tillsist gymmade jag och Moa. Kunde verkligen inte göra mitt bästa på gymmet eftersom jag förmodligen hade vätskebrist eller nåt, var helt yr.. Men det känns bra att vara igång nu :) Mår så bra av träning och jag "älskar" träningsvärken.
Men det känns som jag börjar bli sjuk.. Usch säger jag bara! Johan kom hem och hade ont i halsen och är förkyld, så han har väl smittat mig eller nåt. Halsen känns svullen och jag har en hemsk hosta! :/
Så jävla typiskt att bli sjuk när man har så mycket skoj framför sig som man ser framemot!!

Ska väl gå och lägga mig nu så jag inte mår sämre imorgon.
Godnatt

Ofrivillig och frivillig träning hann man med idag!

Måndag igen och jag är rätt sliten efter helgen, men som tur hade jag min vanliga och sköna sovmorgon idag. Började tjugo i 11 med religionskunskap. Sedan var det lunch och en liten håltimme innan vår andra "lektion" skulle börja. I två timmar bar vi datorer, papper, lådor, lampor, färger m.m från gamla H-huset till det nya K-huset. Jobbigt som fan, men det blev en bra träning, haha! Kommer bli galet fint i våra nya lokaler när allt är färdigt :)
Efter skolan åkte jag och Moa hem till henne och åt lite mellanmål innan vi drog till Bolinder för att träna. Ki-jympa stod på schemat idag och seriöst var det det roligaste jympapass jag varit på!
Roligt med något lite annorluna, så det blir nog flera måndagsbesök där!

Nu sitter jag här framför burken och bara degar för jag är helt slut. Kanske borde jag sova för jag ska upp 6 imorgon. Lite annorlunda lektion imorgon för nån tjej ska ha sin egna idrottslektion i simhallen. Känner mig inte så jätte pepp på att sätta på mig bikinin imorgon, men vafan alla är väl lika bleka..

Godnatt


Ki. Shodo calligraphy by Stefan Stenudd.
Ki är japanska och betyder kraft, livskraft.

<3


Glad alla ♥ dag!

:D

Jag längtar just nu till dessa datum:

20/2 - Sportlov!!
25/2 - Kryssning till Åbo!!!!
5/4 - Fyller 19 förfan!
Maj - Korpen startar :D
Maj - Teas skiva
13/5 - Köpings stundetskiva
25/5 - Ulle och Alles skiva
5/6 - STUDENTEN FÖRFAN!!!!


PLUGG PLUGG PLUGG

Hela dagen har jag suttit framför denna äckliga dator och bara skrivit, skrivit och skrivit på min samhällsanalys om Koreakonflikten.
Nu skulle det sitta perfekt att ha en ny och fin bärbardator som man kan bära runt och skriva på överallt. Nu sitter jag bara liksom på min gröna stol i mitt rum och det börjar kännas väldigt tråkigt. Har faktiskt redan sagt till min föräldrar vad jag vill ha när jag fyller år eller tar studenten. Högst på listan ligger då en bärbar dator i en mysig och söt färg.
Strax efter kommer ett nytt objektiv till min kamera, ett Canon 50 mm/ 1.8.
Jag vill verkligen inte ha nåt annat, så inga andra presenter accepteras. Jo, pengar också! haha

Nu ska jag fortsätta, peace!


Dagens


Kläderna kommer från: HM, Asos, Lindex och Gina Tricot

MUMMS!

Godkväll!
Ska nog snart gå och lägga mig efter en lång och jobbig dag för jag är verkligen helt slut.
Skoldag från 8.10 till 16.20 som vanligt och jag o Moa gick till gymmet andra veckan i rad. Gick riktigt bra idag och det kändes galet skönt! Är så sjukt taggad på att få tillbaka min vältränade kropp, som finns där under haha!
Fick skjuts hem från skolan och följde med mamma till Coop. Handlade hem Gevalias latte-pulver som jag och mamma testade under kvällen :) Riktigt gott faktiskt!!
Sen har jag faktiskt pluggat massa ikväll, mindre roligt.. Men snart är det lov och då blir det kryssning med massa kul folk!

Godnatt, pözz


När det återstod 1 timme..

.. av ASOS billiga frakt på endast 10 kronor till Sverige klickade jag hem ett litet armband till mig själv. Har letat rätt mycket efter ett liknande och detta fick jag punga ut ca 80 kr för, helt okej :)

ASOS Set Of Stretch Wristbands

SUNDAY

Aloha!
Sista dagen på denna helg och det känns faktiskt lite bittert. Blev en rätt lugn, men trevlig helg. I fredags åt vi god middag hemma hos Ullis och sedan drog vi upp till centrum en stund och tog en öl eller två. Var väl hemma vid 1 och det var riktigt skönt eftersom jag skulle upp igår, lördag för att döma. Första matchen var vid 12 och jag var väl klar runt 3 med 500 kr mer i plånboken. Rätt nice!
Sen kom pappa och hämtade mig runt 5 och vi åkte hem till honom. Kul att träffa pappa och Pia för det var faktiskt ett tag sen jag var hemma där. Vovvarna var lika vilda och söta som vanligt!
Kvällen bestod av god mat, melodifestivalen och Rosa Pantern. Idag gick jag upp vid 9 för att sedan åka till jobbet vid halv 12. Började kvart över 12, men det var skönt att komma lite tidigare och chilla innan jag började. Jobbet gick iallafall bra och jag fick göra massa olika saker hela tiden och det var roligare. Stod först i kassan, sen DT:n och sen fyllde jag bara upp massa.
Är helt galet trött, men hela kvällen har jag varit tvungen att skriva klart konsthistorian :/ Så jävla tråkigt!
Blev en liten paus för Beck, men annars har jag kämpat för fullt..

Nu ska jag fortsätta.. puss



Bästa <3

Underhållning på hög nivå!

Börjar tidigt imorgon så jag ska nog lägga mig i sängen nu och kolla på nåt avsnitt av Hipp Hipp´s första säsong. Det värsta med att kolla på det när man ska sova är att man absolut inte blir trött för det är ju verkligen så galet sjukt roligt!
Om ni inte har sett detta underbara program förut är det dags nu!

Morgan och Robert
Axel och Yngve


Helgen närmar sig som tur...

HEY!
Torsdag idag, men det har harit en ovanligt lugn sådan. Vanligtvis har jag samhällskunskap och sedan eget projektarbete på torsdagar, men idag fick vi jobba hemma på samhällskunskapen. Vaknade vid halv 12, tog en dusch, åt lunch och åkte sedan till skolan. Satt i datorsalen med mina kära kompanjoner Catta och Moa, och jobbade riktigt bra med projektet. Det är så kul för vi är verkligen så olika varandra när det gäller design, men när vi slår ihop våra små hjärnor blir det oftast riktigt bra! Sammarbetet var kanon idag eftersom Catta skrev ihop alla recept, Moa redigerade bilder och jag fixade designen på boken.
Sen vid 3 åkte jag hem och denna kväll har jag underhållit mig med liiite konsthistoria och samhällskunskap. Samhällskunskaps uppgiften är intressant men svår och konsthistorian är tråkig och svår. Jobbigt läge!

Godnatt, puss


Början på ett exempel till drinkboken. Tycker det ser rätt fräscht ut :)

"Du kommer nog bli reseledare på Mallorca"

Mitt nyttiga liv har startat idag.

Insåg imorse när jag vaknade att det var den längsta dagen på veckan, nämnligen tisdag. Hade lite svårt att vakna, men tjugo över sex kravlade jag mig ur sängen iallafall. Brukar få det superstressigt på morgonen eftersom jag brukar prioritera fel saker lite för länge. Men strax efter 7 hade jag faktiskt ätit frukost, klätt på mig, sminkat mig och packat.
Åkte till stora sporthallen eftersom Anton skulle ha boxercise där. Herregud vad jobbigt det var! När vi slutade var jag helt yr i huvudet och hade ont i armarna. Men det kändes ändå skönt eftersom denna dag är början på ett nyttigare liv med mer träning.

Sen var det grafisk kommunikation i 2 timmar som gick riktigt bra, förutom att jag hade lust att skälla ut Gunnar några hundra gånger. Men eftersom han inte tål kritik höll jag käften för att slippa bli hatad ännu mer. Han ville säkert jätte väl med att gissa vad vi alla i klassen skulle jobba med i framtiden. De flesta fick faktiskt rätt trevliga gissningar (detta är min uppfattnig så) som ofta hade med bild att göra. Men har han någon gång sagt nåt snällt om mig? Nej, inte vad jag kan minnas! "Sofia jag tror du kommer bli nån guide... eller ne du kommer bli reseledare på Mallorca"
URSÄKTA?! Om jag nu skulle vilja bli det, varför skulle jag då gå estet?!?! :@

Som tur var det pannkakor i matsalen och det gjorde mig lite gladare. Sen gick Moa och jag till Friskiskällan och gymmade. Det gick rätt bra för att vara första gången, men detta var som en introduktionsgång :)
När vi var klara gick vi till Antonio och frågade om vi fick jobba hemma och det fick vi.
Kvällen har spenderats med plugg :(

Godnatt

(förlåt för mitt långa inlägg, men jag var tvungen att få ut lite agressioner)

GYMKORT


MONDAY

HEY!
Ny vecka nu och jag är verkligen inte taggad. Känns som man bara pluggar och pluggar, men aldrig blir färdig. De senaste veckorna har jag minst haft en inlämning eller ett prov varje vecka.. Denna vecka måste jag börja med samhällskunskapen och konsthistorian, BLÄ!

Dagen idag har iallafall varit mysig :) Började som vanligt tjugo i elva med religionskunskap. Catta och jag jobbade med vårat etik och moral arbete om dödsstraff. Sen åt vi lunch och tog en promenad i det fina vintervädret. Sista och andra lektionen var form med Linda. Jag tejpade min lampas hänganordning och knöt fast några trådar i den så den börjar bli klar lite smått. Bild kommer när den är klar :)
Efter skolan åkte jag till stan med tjejerna för lite shopping och en fika. Super mysigt :)

Nu ska jag glo på tv och sedan sova! Pusshej


Såg på nyheterna att England har fått snö idag och det är värsta kaoset i London. Det såg ut som engelsmännen aldrig hade sett snö innan eftersom de var helt galna och de åkte pulka med badleksaker :S Haha



RSS 2.0