Ledig

Idag är jag ledig och det är så underbart skönt. Sov verkligen ut och gick upp vid 12 och det har jag inte gjort på evigheter. Har inte gjort något speciellt än så länge, bara duschat och bakat chokladmuffins. Jag kanske ska iväg och övningsköra med mamma lite senare, men jag får se om jag orkar och vill det.
Nu ska jag nog kolla lite på tv, tror jag.

Pusspuss

Dagens outfit


Tänk om man skulle heta Carrie Bradshaw och bo i New York... I love it!

Rent a wreck


Mys

Kom nyss hem från en mysig kväll hemma hos Tea med Ullis, Tea, Alex, Ida och Janni. Vi skulle egentligen gå och bada, men istället satt vi inne med te, kaffe och massa tjejsnack. Haha!
Jag börjar 12 imorgon med och jobbar endast till klockan 3 :)

yeey

How can something so wrong
Feel so right
Baby try not to fight
The feelings tonight
It won't cause any trouble
It won't cause any pain
Little or no disturbance
So let's dance but tell no one about tonight

-

orka att du är livrädd.. ge mig min tröja förfan!
annars....



haha!

En fullspäckad måndag

Tjenamors :D

Jag klarade mig igenom första dagen på jobbet efter semestern! Men den var inte rolig ska jag säga... Stog i kassan hela dagen och fick faktiskt vara kassachef ;) 4 ½ timme kändes som en evighet, men jag hade nog det inte värst. När jag slutade vid 16.15 kom mamma och hämtade mig. Vi åkte då till Kista för lite shopping. Jag hittade en klänning på rea som jag hade spanat in i Smögen, ett par jeansshorts och ett vanligt vitt linne. Köpte också några söta nagellack.
När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och cyklade till Tea för ett dopp i Lillsjön med brudarna. Det var lite kallt efter tag så vi gick hem till Tea och drack te. Vi spelade även lite kort, jag och Ullis ägde på tecken och vann stort över brunetterna ;) Hoho!
Nu sitter jag hemma och häckar för mig själv! Ska nog lägga mig isängen och kolla på Sex and the city.

Puss



Jag vill inte börja jobba..

Nu är då semestern slut och dags att börja jobba innan Greklandsresan. Jobbar 3 dagar i sträck och sedan ledig 1 dag tills den 10e augusti. Känns inte så jävla lockade precis med massa jobb, men det är ändå pengar!

Vad har jag då gjort under min sista semesterdag? Jo, jag tänkte sätta mig ute i solen och läsa ett tag, men jag somnade och det blev jätte varmt så jag la mig inne istället och sov 2 timmar ;/ Sen åt jag middag och efter det mötte jag Ullis och Alexandra för en filmkväll hemma hos Tea. Vi såg Jumping och det var en mycket märklig film.. inte dålig, men lite speciell. Nu är jag hemma och ska nog lägga mig i sängen nu.
Börjar 11.30 och slutar 16.15 imorgon!

Godnatt, puss

16 dagar kvar



Om 16 dagar åker vi brudar :D

Förra veckan



Duktig vovve


Grattis Wilma till fjärdeplatsen :) ♥

Helt död

Jag har inte skrivit och uppdaterat om allt som jag har gjort de senaste dagarna, men jag är verkligen helt död nu. I onsdags badade jag med tea, alex och ullis i lillsjön och kvällen avslutades hos ullis klockan 4 med massa film. Dagen efter lyckades vi ändå komma upp och jag o ullis var nere vid gröna udden och badade hela dagen. På kvällen lagade vi
god middag och såg sedan lite läskig film.
Igår blev det utgång med Ullis och vi träffade även massa mysigt folk där. Det var riktigt bra på MP och jag hade verkligen riktigt kul!
Idag har jag varit nere vid Lillsjön med Tea och Alex och sedan följde jag med dem in till stan eftersom dom skulle på bio. Men när filmen började åkte jag hem och deckade direkt hemma!

Hoho


Ny design

Nu har jag äntligen lyckats fixa en ny design till lilla bloggen. Har haft super svårt att göra en till mig själv eftersom jag är rätt kräsen ;P Eller det är jätte lätt att fixa till andra, men till sig själv.. nej nej!

Vad tycks? :)

Bad

Nu ska jag iväg och bada mitt första bad i Lillsjön med Ullis, Tea och Alex :)

Hemma likzooom

Nu är jag hemkommen från semester number 2. Jag och brorsan min drog hem några dagar tidigare för vi båda kände att det räckte med att vara borta 1 vecka. Det är väl kul att vara där, men ibland vill man vara hemma där sina vänner finns. Jag har annars haft det riktigt trevligt därborta. Vi gjorde många utflykter, t.ex till Strömstad, Smögen, Arild, Kullaberg.
Först var vi på Ödby (Hunnebostrand) i 4 dagar och sedan åkte vi till Mölle. Påvägen dit stannade vi vid Göteborgskex fabriken och köpte MASSA KEX :D mumms!
Jaja, nu är jag hemma iallafall och igår träffade jag Ulle och Alle en stund och pratade :) Det var skoj!

Idag har jag promenerat till Hamncafét och fikat och ikväll ska jag hem till Ullis på myspys! Haha


Uppdatering från semestern

Tjeeenare!
Här sitter jag framför datorn i Mölle och fryser som en gris. Man har ju gått och blivit sjuk...
Men men.. på tisdag åker jag hem!

Pusssss

1½ vecka på västkusten

Tjenixen!
Imorgon är det dags för att åka på semester med pappa, Pia, Johan och Wilma (senare Marcus och Andreas också). Först ska vi vara några dagar nere i Hunnebostrand på ön Ödby Ö och sen några dagar i Mölle hos Pias föräldrar. Jag ser faktiskt emot resan i år, men jag längtar mest till Ödby. Jag hoppas verkligen att Johanna och gänget är där när jag kommer för det var verkligen sjukt länge sedan vi träffades!
Det blir lite spännande att komma ner dit i år också eftersom dom har byggt massa nya hus och gjort en ny båthamn.

Idag var jag först på en liten picknick med Mathias. Det var riktigt trevligt :) Sen har jag packat massor och fixat inför imorgon.

Ha det så bra :D
Pusspuss

Hunnebostrand, Ödby ÖMölle


Godkväll!

Idag var det min näst sista dag på jobbet innan semestern och det var nog det roligaste passet på länge asså! Jag fick stå i driven, i tvåan och ge ut mat. Det var första gången jag stod där på riktigt, men det gick riktigt bra! Först jobbade jag med Jonathan och det var riktigt lugnt. Vid kanske tre-tiden får vi reda på att det brinner på Max som ligger några hundra meter ifrån oss och vi ser en rejäl rök därifrån. Det var lite spännande faktiskt, men vi fick det rejält stressigt när deras kunder kom till oss istället!
Vid 5 kom mamma och hämtade mig och vi åkte och hämtade pizza i Stäket. Resten av kvällen har jag bara chillat, spelat kort och kollat på film.

Nu ska jag nog försöka sova, godnatt!



Parken Zoo

Hallå!
Idag har jag varit med mamma, Johan och Konky på Parken Zoo i Eskilstuna. Vi åkte dit vid 10 tiden och när vi var framme 1 ½ timme senare var det massa folk som stog och köade in dit. När vi kom in gick vi runt hela parken och kollade på alla mysiga djur. Mitt favoritdjur var nog Sandkatten, den var super söt! Innan vi åkte hem spelade vi på olika hjul och vi vann lite onödiga gosedjur. Påvägen hem stannade vi och fikade vid ett mysigt fik mitt ute i skogen vid Enköping ;P
Nu sitter jag här hemma och ska snart fixa mig inför kvällen. Det blir nog sista utgången innan jag åker till Hunnebostrand och Mölle på måndag, så jag är feting taggad :D



Bilder från i fredags



1. Malin, jag och Jossan på MP 2. Malin och jag påvägen hem  3. Jag och Manda hemma hos Johanna
4. Girls 5. Manda shottar 6. Malin och jag

Okiii?

Nu är Alex hemma från Spanien så vid 10 tog jag en promenix med henne och Tea i regnet. Sedan blev det blött och mycket kallt så vi rullade hem till Alex. Där drack vi te, käkade chinapuffar och kollade på bilder.
Jag är hemma nu och klockan är 2, hähä! Ska nog sova nu

Sveeeejs

Dagens fynd


Från mormors garderob ;)

Dagens horoskop

Väduren 21/3-20/4

Större delen av måndagen går åt till arbetsuppgifter och praktiska saker som du måste fixa. Mycket jobb.


Kommentar: Stämmer nog inte riktigt. Halva dagen sov jag och resten har jag varit hos mormor och morfar och bara chillat. Hittade även lite gamla kläder i mormors garderob som följde med hem :)


..


Please don't blame me for trying,
to fix this one last time
I have a hard time as it is

Fredag

Hallå!
Idag har jag varit vid Ängsjö och solat med mamma. Det var riktigt varmt och man kände verkligen hur det brände. Jag måste ju underhålla min bränna från Grekland. Vi var väl där i 3 timmar kanske innan vi drog hem. Påvägen hem stannade vi vid Konsum i Tibble för att handla lite och när vi kom ut därifrån klev Hannah Graaf och hennes två sönder ut ur bilen brevid oss. Det är faktiskt första gången jag ser henne i Kungsängen, även fast hon bor här. Haha, men det är alltid kul att se lite "kändisar"
Ikväll blir det utgång, men eftersom det inte går några nattbussar från stan får det bli Jakan. Det blir nog kul det med ;D

Gårdagens party hemma hos Manda

Vid niotiden skjutsade mamma mig hem till Helena där även Monique var. Sen en stund senare kom Moa och vi fick skjuts hem till Manda av Henke. Det var bara några hundra meter dit, men vi var lite lata ;D
Det var rätt så många där när vi kom och det var många trevliga filurer som man inte hade träffat på ett tag!
Kvällens högpunkt var nog när jag fick gunga på min favoritgunga som fanns i närheten av festen! Kanske inte så lyckat att man var lite påverkad för man blev rätt snurrig, haha.
Det var iallafall en trevlig kväll :)


...

Förlåt..

du ska veta att jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskade dig <3

<3


Onsdag

Hallå hallå!
När jag vaknade imorse var det inte det vädret ute som jag hade hoppats på, utan det var molnigt med liiite sol :( Hoppas det blir bättre på eftermiddagen!
Ullis och Alex lär väl ha bättre väder nere i Spanien, men jag ska inte klaga för jag har haft kanon väder en hela förra veckan så..
Ikväll blir det fest och jag är fett peppad! Har nog inte festat på riktigt sen skolavslutningen, haha!

Nu ska jag dumpa morgonrocken och ta på mig något mer vettigt.

Puss

Lite bilder från Rhodos







oj det glömde jag visst..

haha orka att jag typ glömde skriva innan jag åkte till rhodos så nu helt plötsligt; woooho jag är hemma.
men nu är jag iallafall det och jag har haft det helt underbart skönt där nere i värmen :D
skriver mer om resan sen och visar massa mysiga bilder!

RSS 2.0