Helgen som vi alla har kämpat för

Hej!
Jag är verkligen urkass på att uppdatera här, men jag har faktiskt
en riktigt bra ursäkt : - Jobbet! Sex dagar i sträck har jag jobbat nu, men det känns nästan som en evighet. Det har varit väldigt intensiva dagar måste jag säga.. Vi hade butiken stängd onsdag & torsdag, det var verkligen skönt för då hann vi göra klart massa inför den stora dagen som var i fredags.

När den stora dagen var kommen steg jag ur sängen klockan sju för att börja jobba klockan sex. Alla var trötta men taggade inför invigningen av Megastore Barkarby! Bossen från Norge var på plats och det märktes verkligen att det var en speciell dag när han och varuhuschefen höll i morgonmötet. Lite pepptalk hann vi med innan kaoset började.
Folk hade köat utanför butiken från klockan sex och när vi öppnade portarna rusade folk in för att haffa en billig tv eller en dammsugare. Förstår inte hur man kan kriga så bara för att kunna spara nån tusenlapp :)
Kön var enorm hela dagen utanför och kassakön var nästan längre. Vi i kassan slet som djur för att det skulle gå så snabbt som möjligt. Jag 'slapp' sitta i kassan och det var faktiskt skönt eftersom det var så stressigt. Jag packade påsar, gav ut godis, dirigerade köerna och var allmänt trevlig!

Vid halv elva på kvällen hade de sista kunderna gått och vi var alla helt döda. Vi samlades vid tv-avdelningen och det bjöds på öl och cider. Vi hade verkligen något att fira!
Under denna dag sålde vi för ungefär 15 miljoner!!! Helt jävla sjukt... Vi slog alla rekord som fanns att slå och vi hade verkligen varit grymt bra!!
Ullis och Tea kom och hämtade mig vid halv 12, vi åkte hem till Ullis där våra mammor hade tjejkväll. Vi pratade om gamla minnen och skrattade :) Vid ett hamnade jag i säng och imorse var det bara att gå upp vid nio för att jobba igen!

Oj, vilket inlägg! Men jag var tvungen att berätta om min annorluna och roliga arbetsdag igår!
Nu ska jag sova för jag jobbar även imorgon.. haha
Godnatt!

Elgiganten går emot trenden - Långa köer i Barkaby


RSS 2.0