ge mig!

image38
             Ge mig sommar och sol NUUU!!!

Äntligen!

Idag tränade jag för första gången på ungefär 2 veckor och det var helt otroligt skönt. Fast träningen gick väl inte lika bra som förväntat..
Började med att springa ute,runt lite i Huvudsta och sedan var det dags för fys inomhus. Det var jävligt jobbigt, men riktigt skönt och bra! Har inte tränat fys på jätte länge så det ska bli skönt att komma igång med det igen. Om jag inte har nämnt det så har vi börjat träna med 92orna på torsdagar och det är superkul! Dom är riktigt duktiga och tränarna är kanon bra.
Men mer än löpning och fys klarade inte min fot, så efter kanske 15 minuter på bollplanen klev jag av. Vi har ju match imorgon och jag måste spela, så jag får värma foten ordentligt och linda den :)

Imorgon börjar jag 12.10, så jag ska till simhallen innan för att sola lite solarium. Känner mig så sjukt blek, så jag måste verkligen börja sola :P haha

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova :) Pusspuss

image37
Min skadade fot i somras som har börjat spöka igen. Jävla spaniorer :@

10 dollar

Egentligen skulle jag sluta klockan halv 5 idag, men så blev det inte riktigt. Hade massage på morgonen och vi hade Jenny som lärare istället för Helen som var ledig. Jag önskar vi hade Jenny alltid för hon är mycket snällare och roligare att lyssna på.
Efter lektionen åkte jag till UBG för att döma en skol-dm match i handboll för killar. Det gick väl helt okej och jag fick 200 kr för matchen så jag är nöjd :) Men jag kände mig så sjukt liten när jag stod där på planen brevid dessa 1,90 cm långa killarna, haha!
När jag var klar kände jag att jag inte orkade åka tillbaka till skolan för bara en lektion (min allra sista lektion var inställd) så jag gick hem för att plugga hemma istället.
Så nu sitter jag här med mitt naturkunskapsarbete och dricker cola ;)

Juste, när jag kom hem gick jag in på www.hm.com och beställde lite kläder!


T.ex Rihannas designade linne och två toppar


onsdag

Hade bara en lektion idag, men jag orkade verkligen inte gå. Gick upp halv 12 och insåg att jag ändå måste till skolan för att hämta lite papper och böcker, så jag tog bussen klockan 1 till skolan och var där halv 2.
Kom hem en timme senare och satte mig och läste igenom massageläxan, plus kollade lite på tv.

Nu ska jag strax gå hem till Mathias. Han har lagat middag till oss som är klar när jag kommer :) uunderbart, eller snarare sagt han är underbar :D ♥

Puss 

Dagens outfit;
image35image36
Tröja; Gina tricot
Jeans; Cheap monday
Scarf; H&M
Halsband; Wedins


Friluftsdagen

Hade glömt att sätta på alarm imorse, men jag vaknade ändå när jag skulle upp; 04:30!
Packade ihop alla mina grejer och gjorde mig iordning och en timme senare kom Alexandra och hennes fader Leif och hämtade mig och sen Ullis. Vi kom till parkeringen kvart i 6 och var av dom första som klev på bussen och det var tur för då fick vi bra platser. Vi lyckades sätta oss mitt i ett stor naturgäng och vi kände oss ganska töntiga som satt där emellan.. haha!
Bussresan var okej. Jag och Ullis somnade i Enköping och det var mycket skönt att sova lite. Klockan 9 var vi framme i Romme och vi var den första bussen som kom dit. När vi började åka var det ännu inte många klasser som hade kommit dit och det var tomt och skönt i backarna.
Sen kom allt folk och snön blev äcklig och uppkörd, men det var najs ändå. Vid 11 åt vi lunch och jag beställde goda pannkakor :)
Vi åkte i ungefär 5 timmar och det var väldigt skönt att få ta av sig skidorna vid halv 4 och traska mot bussen igen. Bussresan hem var lite roligare med mer action ;P haha!

Nu är jag trött och har ont i mina ben! Men kul har jag haft :D




morgondagen

image28

Romme imorgon med Ullis & Alex. Det var ett år sedan jag stog på ett par skidor, så jag vet inte hur det kommer gå ;) haha

Sofia som golvtorkare

Hallåhallå!
Vaknade imorse vid 11 och var ganska pigg och glad, det kan ju kanske bero på att solen sken så fint ute! haha
Tog det lugnt framför tvn ett tag innan mamma kom hem och då började jag göra mig iordning. Kvart i 2 åkte mamma och jag upp till Brunna för att övningsköra. Det gick jätte bra och det går verkligen framåt :D Det ända som var läskigt och svårt var att jag stannade vid en korsning i en backe en gång och det kom två bilar bakom. Jag fick panik och ingenting gick som jag ville :P haha
Sen 45 minuter senare åkte vi direkt till Råsta Park för föräldrar- och spelarmöte. Det sades inte så mycket nytt, men vi ska iallafall åka till Hallsberg i maj :)
Efter mötet var det herrmatch i Solnahallen som vi var tvugna att se, men imellan åt jag på McDonald´s :D På herrmatchen fick jag och Mickis vara golvtorkade. KUUUUUL! 5 gånger fick vi springa in på planen med en handduk i högsta hugg och torka. Det var inte så mysigt att ligga där på golvet framför alla!

Är hemma nu efter 5 timmars äventyr och ska precis äta!

Puzzz

örhängen

smycken

tröttzor

Hejhej!
Jag orkade inte uppdatera igår så jag skriver om både idag och igår.

Började skolan 12 igår och hade bara två lektioner. På gympan hade vi volleyboll. Jag och Helena var i samma lag som Roisin, Jessica och Leo och vi vann alla matcherna otroligt nog ;D haha!
Sen var det naturkunskap och det var lika tråkigt som vanligt med döden till lärare..
Vid 6 tog jag bussen upp till centrum och mötte Ullis, Nina, Alex och Tea för att äta på Alexandras. Maten var god och det blev mycket prat och skratt. Vid 8 ungefär kom Ida förbi och övertalade oss att följa med till Högdalen på fest. Var väl ingen kanonfest precis och vi hade ingen alkohol, men det var trevligt ändå. Vi tog sista tåget hem och det var en ganska lång och jobbig resa för dom flesta...

Idag har jag mest tagit det lugnt eftersom jag verkligen är helt sjuuukt trött. Kollade på den spännade handbollsmatchen mellan Sverige och Norge. Skönt med seger och en vm-plats :D
Sen vid 4 åkte jag in till stan med Mathias en snabbis för att byta mina örhängen jag fick av honom i julklapp. Dom gick sönder på juldagen så.
Sen åkte jag hem och nu på kvällen har kollat på Göta kanal med mamma :P

Tänkte nog sova snart..
Pusspuss




HAHA :D


Det var nära..

Usch mitt schema för torsdagar är verligen inte roligt! Börjar 8.20 med massage och slutar med livskunskap 16.30. Inte okej!!
Kom hem efter skolan och var helt slut och hade dundrande huvudvärk. Kanske för att jag bara hade druckit ett glas mjölk på hela dagen ;P

Tränade inte idag heller pga min fot. Hoppas den ska bli bra till nästa vecka så att jag kan träna på måndag igen. Saknar handbollen nu för man blir så sjukt taggad på att spela igen när man sitter och kollar på handbolls EM. Kollade på dagens match, Sverige-Tysklad med Johan och hans flickvän Konky. Johan var helt ointresserad av matchen men jag och Konky var helt inne i matchen. Riktigt synd att Sverige förlorade denna spännande match :(

Imorgon börjar jag klockan 12 och har bara idrott och naturkunskap. På kvällen sen ska jag äta middag på Alexandra med Kungsängs-brudarna! Kommer bli trevligt :)

Godnatt




image19

(Jag vill höra era åsikter, är det kul eller tråkigt med "Dagens bild" lite ibland?)


Konichiwa bitches

Känner mig verkligen på topp idag! Är glad, utvilad, otressad och det känns underbart. Jag vet inte senast jag kände mig helt utvilad t.ex.
Har bara en lektion idag och den börjar klockan 1 och slutar 2, inte helt fel precis. Men på ett sätt känns det rätt onödigt att åka till skolan då, men jag måste verkligen eftersom vi har läxförhör i engelska varje onsdag. Nu ska jag bara bortsta tänderna och ta på mig ytterkläderna. Har äntligen hämtat hem mina nya stövlar från pappa så att jag slipper frysa om fötterna :)

Bye, puusss!

Kärlek till min köpingklass.... *not*

image18

Jag kommer vara död efter EM.

Helt sjuuukt spännande match mellan Sverige och Ungern nyss!!!
Sverige började väl lite sådär halvbra och låg 3-2 bollar ifrån Ungern och missade många frilägen som dom skulle ha satt. Drygt 15 minuter kvar av sista halvlek gick Sverige om och ledde. När det bara återstod 1 minut kvar går Ungern om och Sverige får ett sista anfall att reducera. Lennartsson gör 27-27 när det bara är några sekunder kvar och det blir ovavgjort.

Herregud, jag kommer få hjärtinfarkt om Sverige fortsätter spela såhär spännande resten av EM :o


en helt vanlig tisdag

Jag skulle ha grafisk kommunikation med Gunnar klockan 8.40 på morgonen och han skulle hålla genomgång, så det var viktigt att man kom i tid. Tog hel bussen för att komma till Jakan vid kvart över 8, så att jag skulle ha god tid på mig till skolan. Men på grund av all snö var tågen försenade och jag var tvungen att ta ett tåg senare och fick springa till skolan. Jag hann precis, men det gjorde inte Marc och när han kom gjorde han den smidigaste entrén. Han smög sig in försiktigt i datorsalen så att Gunnar inte skulle märka att han var sen och när han nästan var vid sin plats snubblade han på Viktors väska och ramlar ner på golvet. Riktigt smidigt och snyggt ;)
Lektionen var förövrigt helt okej. Började göra en uppgift, men det var fett tråkigt. Man är tvungen att använda sina egna bilder till alla uppgifter och jag hade knappt några i min mapp så jag kunde inte göra så mycket..

På naturkunskapen labbade vi med massa äckliga saker. Jag kan säga att allt pulver som vi använde luktade helt seriöst spya. Jag var påväg att spy 2 gånger när vi diskade rent provrören efter lektionen :(

Efter skolan gick jag till Jakobsbergs centrum som planerat för att kolla ut en väska. När jag står där med två väskor i handen och vet ej vilken jag ska välja kommer plötsligt Nina, Ullis och Alex in och ger mig råd. Jag valde en svart väska istället för en brun :)

Ska snart äta och sen åka till pappa och hämta mina stövlar. Han den tönten är förövrigt i Oman med Pia och steker i solen.. jag vill också!!
Får skynda att hämta skorna för klockan 9 är det ju handboll på tv!


Dagens tips: Handboll, Sverige - Ungern. Tv4 klockan 20:30

helgens bilder.

image16

smaskens.

image17

Farväl Jupiter

Kanske dags att sova snart, men jag är inte speciellt trött eftersom jag först sov 1 timme i skolan och sen 2 timmar när jag kom hem från skolan. Förstår inte vad det är med mig men jag är verkligen helt slut på dagarna och det brukar jag faktiskt inte vara. I högstadiet somnade jag alltid när jag kom hem från skolan, men det har typ aldrig hänt under gymnasiet ;/ knas!

Imorgon börjar jag 8.40 med Grafisk kommunikation och jag ser verkligen fram emot det! Sen har jag bara Naturkunskap och Aktiv avspänning&massage. Funderar på att åka gå till Jakobsberg centrum efter skolan och kolla efter nån snygg axelbandsväska. Känner att jag inte har någon snygg väska längre och så är det väl på tidenatt jag köper en ny nu, hehe.
 
        
Vilken färg och form tycker ni att jag ska satsa på?

måndag liksom

Jag började klokan 8.20 imorse istället för 9.40, eftersom dom har tryckt in Livskunskap på måndag morgon så att jag inte får sova. När jag kommer till skolan halvt död kollar jag på intern-tvn och inser att Livkunskapen börjar v 5. KUUUUUL, sa jag och satte mig och sov 1 ½ timme. Sen hade vi 2 lektioner på 2 timmar och 20 minuter med samma lärare i samma klassrum. Sen efter det hade vi äntligen lunch och maten var ovanligt god, förutom att man inte fick nå ketchup till makaronerna och skinksåsen. Vi blev vääldigt ledsna..
Sista lektionen var matte med Tord och det gick väl helt okej, hade ett litet minitest som inte gick lika bra men ändå.

Kom hem för en timme sen och tryckte i mig ett halvt glasspaket (a) Inte bra, men den där chokladglassen från Lidl med chokladbitar i är så oemotstådligt god!
Mamma kommer inte hem förräns vid 6 så jag kommer väl dö av hunger snart.

Jag ska nog inte träna idag pga min fot. Vi har inte match på 2 veckor så då kan jag passa på att vila den istället för att skada den ännu mer. Men jag känner att jag skulle behöva träna nu efter helgens svullande.

Ciao!

image15

men åh

Jag skrev värsta inlägget, men så försvann allting..
Orka med sånt!! :@

image13
Skriver inget nytt utan visar denna bild jag tog på sharon i oktober.

<3

image12

8 månader av total lycka med min älskling idag!
Jag älskar dig ♥

blöta hundpussar och lets dance

Det blev en lugn hemmakväll för mig hemma hos pappa. Rätt skönt faktiskt, men lite små tråkigt sisådär. Åt gott till middag; oxfilé, pommesfrites och bearnaisesås, mumms! Sen kollade jag på Lets Dance med familjen och det är faktiskt rätt bra, måste jag erkänna (a) haha! Men som vanligt var det bara jag som såg klart hela programmet. Pappa, Pia och Wilma (min vovve) somnade och mina bröder kunde inte hålla sig från cs.

Wilma kom nyss tassandes in i mitt rum och la sig i min säng och jag passade på att fota henne lite. Man måste ta chansen när hon ligger still för en gång skull ;p

Tänkte gå och lägga mig nu fast klockan bara är 11, men jag ska faktiskt vara i Huvudsta klockan 10 imorgon. Jag och Jojjo ska döma lite småmatcher i Tallbacka. Jobbigt, men 2 x 10 minuters matcher = 70 kr per match är väl helt okej..

Godnatt


sötnosen wilma♥
(hunddagisets bild)

konstfack

Hallu!
Usch, jag känner mig jätte mätt och tjock just nu. Kanske för att jag har tryckt i mig massa otnyttheter under dagen :/ Nyss åt jag en liten kladdkaka som var hur god som helst, men jag ångrar att jag gjorde det nu efteråt...

Idag har varit en rätt så chill dag faktiskt. Åkte in till stan med klassen och designarna vid halv 11 för att kolla på en utställning på ett konstfack vid Telefonplan. Jag förstod inte riktigt vad vi skulle åka och kolla på egentligen, men när vi kom dit märkte jag att det var vår gamla lärare Maria som ställde ut våra klockor som vi gjorde i höstas. Dom hängde så fint på väggen med våra namn brevid. Inte helt fel att få ställa ut någonting där med sitt namn och allt, haha ;)
Vi gick runt och kollade på resten av utställningen, medans vi drack cider som det bjöds på. Vissa grejer var riktigt fina, men några var väl inte så fint som man hade förväntat sig.. Sedan fick vi gå en liten rundtur och kolla på alla arbetssalar. Man blev riktigt sugen på att söka dit när man såg vilka coola grejer det fanns!

När vi var klara där tog Cissi, Helena, Marc, Ammie och jag tuben till Östermalmstorg för att äta. Vi åt på Tacobar och det var riktigt gott, som vanligt!

Nu är jag hemma och väntar på att min far kommer och hämtar mig. Det blir en kort pappahelg den här gången eftersom han ska åka utomlands på söndag. Jag vill också :(



Ni är pinsama!

Hejhej
Jag är jätte arg just nu, men jag tänker faktiskt inte lägga så mycket energi på dom idioterna just nu. Måste bara säga att gubbar som inte kan ett skit om handboll ska fan inte få döma juniormatcher fan :O PINSAMT!

Som ni kanske förstår hade vi match ikväll i Märsta mot Skånela. Första halvlek spelade vi skit bra och det stog 8-8 i halvtid. Sen i andra började vi slarva mer och fick väldigt många domslut felaktigt emot oss.. Men men.. vi spelade bra och jag är nöjd över lagets insats. Skånela är ändå serieledare så.

Skoldagen idag var väl sådär halvtråkig som torsdagar brukar vara. Hade bara 3 lektioner men dom var långa och jävligt sega, speciellt naturkunskapen. Vi fick kolla på nån äcklig film på matsäcken och så :/ usch!

Snart är det lördag och då får jag äntligen träffa Mathias. Jobbigt att inte få träffa honom på några dagar :(

Kram kram

"Den som räddar ett liv, räddar även hela världen"

Godkväll.
Vid halv 4 bestämmde jag mig för att se Schindlers list igen. Köpte den i somras, men det har aldrig blivit av att jag har sett den eftersom den är 3 timmar lång och man måste ha tid. Första gången såg jag den var i 9an i aulan. Det var mycket roligare och skönare att se den hemma, hehe.
Ni som inte har sett den filmen borde verkligen göra det! Den är så gripande och hemsk. Hur kunde det där verkligen hända? Helt sjukt..

Nu ska jag gå och kolla lite på tv.

Puss


Snart är det helg

Goddag!

Jag kom nyss hem, inte från skolan utan från Mathias. Vaknade vid 11 idag och kände att jag var hur stel som helst i nacken och skulle absolut inte palla mig till skolan med den värken. Jag har gjort allt för att min nacke ska kännas bättre, men ingenting hjälper.. Bara det går över tills imorgon så att jag kan gå till skolan och sen spela match. Vi har match imorgon i Märsta, mot Skånela klockan 20.00. Den hade blivit flyttad från fredag till imorgon istället och jag säger verkligen inte emot, eftersom man börjar bli riktigt trött på att spela match varje fredagskväll.

Installerade nyligen Photoshop CS3 på min dator och det är hur kul som helst! Hade PS 7.0 förut, så det är lite mer verktyg och finesser. Kan vara bra att ha hemma när vi ska börja med Grafisk kommunikation i skolan..

Jag kollade i min kalender igår och märkte att det bara är lite mer än en månad kvar tills jag och Mathias åker till London tillsammans. Det ska bli så spännande att åka dit eftersom det är första gången jag är i England och första resan tillsammans med älsklingen. Det kommer bli så mys ♥

Nu ska jag nog sätta på lite te och mysa i soffan med en film tror jag!

Kram


image8

längtan

Tjoho!
Sitter och skriver här precis innan jag ska gå och lägga mig. Börjar runt 1 imorgon eftersom vi inte har någon bild på morgonen, fast jag ska nog ändå sova snart för jag är sjukt trött efter träningen idag. Det var hög träningsnärvaro och vi kunde genomföra en riktigt bra träning! Känns lite konstigt i laget nu när vi inte har någon tränare för tillfället, men vi klarar oss genom det här och visa att vi kan!!

Nu har jag fått svar av MSN. Jag fick svara på några frågor om min mail, så snart lär jag väl få tillbaka min msn och mail :D Sjukt störande att inte kunna logga in på msn och prata med folk..

Ungefär 4 månader kvar till sommarlovet!! Ge mig sommar nuuuuuuuuuuuu
(Bilderna av tagna av mig under sommaren 2006 och 2007.)

Godnatt ♥


   


 

träd

image3

Mitt nya smyckesträd, från Ikea. Helt underbar smart idé!

långt inlägg

Hej hej!
Har haft fullt upp nu i helgen så jag har inte hunnit vara inne på datorn och skriva. Så nu kommer ett inlägg om både fredag, lördag och idag söndag.

Fredag
Efter den långa håltimmen som spenderades med Ammie och Helena hade vi gympa. Vi lekte en lek som hette "fortet". Det gick ut på att det var två lag som byggde varsitt slott, hade en skatt och sen att man skulle kulla varandra haha! Det var väl inte super kul, men det var mycket att göra haha. Sen kom jag hem och chillade lite tills jag skulle ta tåget till Råsta Park för att spela match. Matchen gick väl inte som vi ville precis. Vi kom försent in i matchen och förlorade med 4 bollar eller nåt sånt.. Inte nog med det så får vi reda på att våra tränare ska sluta nu och att vi inte kommer ha en träninare på måndag. Man kan ju förstå varför dom gör det eftersom det inte kommer några på träningarna, men det är taskigt mot oss som kommer ner och tränar o verkligen vill kämpa!
När jag kom hem såg jag den spännande filmen "Det perfekta mordet". Precis innan jag skulle gå och lägga mig tänkte jag logga in på min msn för att bara kolla vilka som var inne, MEN då märker jag att någon har hackat sig in där och bytt mitt lösenord! KUUUL

Lördag
Gick upp vid halv 8 för att gå ner till Ekhammar för att döma klockan 9. Dömde 7 st matcher och tjänade 800 kr, inte helt fel! När jag kom hem bokade jag biobiljetter till Arn och sedan kom Mathias över och åt middag. Sen tog vi tåget till stan och vi fick sällskap av  Nina. Jag hade kollat fel på hemsidan så vi kom till stan 2 timmar innan bion skulle börja, lite jobbigt men aa.. Men det var mys och filmen var riktigt bra!

Söndag, idag
Vaknade upp brevid min älskling och vi åt frukost tillsammans. Sen gick han hem och Mamma och jag drog till Mio för att köpa spegel och lampa till badrummet. Vi hittade allting vi skulle ha och kom hem en timme senare.
 Nu sitter jag här och väntar på mat. Det blir kött, potatisklyfter och bea ;D

Förlåt för det långa inlägget, men jag var bara tvungen haha..

Puss o kram

håltimme

Sitter i datorsalen i bildhuset och chillar. Har precis haft rättskunskapsprov och det gick faktiskt riktigt bra! Provet var fett kort och det var lätta frågor som tur... Men jag får se vad jag får för betyg!

Jag vill heeeeeeeeeem!

Nu ska jag ut och möta två konstiga filurer vid namn Ammie och Helena :S

Pöözz

torsdag

Kom nyss hem från träningen och jag är verkligen helt slut. Jätte många var sjuka och bortresta så vi var bara 6 st + målvakt, och det blev rejält mycket spring. Men det var skönt med en tuff träning dagen innan match. Vi möter Sorunda hemma (Råsta Park) klockan 19.45 och jag är sjuuuukt laddad :D
Men jag vet att jag kommer ha sjukt mycket träningsvärk imorgon...

Imorgon klockan 8.20 har jag mitt kära rättskunskapsprov och jag hoppas det kommer gå bra. Har pluggat ganska mycket och jag hoppas det räcker för att få det betyget jag vill ha. Sen efter provet kommer jag ha värdens håltimme till idrotten, men då ska jag passa på att bränna ner vår film på en dvd så man kan kolla på den hemma ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan plugga det sista.

Puss och kraaaaaaaaaam


det går frammåt..

Hejhej!
Nu börjar jag få lite grepp om alla koder hit och dit när man ska fixa designen, men det är verkligen inte lätt asså..

Idag var jag i skolan från klockan halv 11 till 2. Hade först bild, form med Linda och vi gjorde söta kondomgubbar i gips. Min ser nästan ut som en ledsen säl eller något. Vi fick också reda på att vi knappt ska ha någon bild den här terminen för nästan alla lärare har använt alla timmar för kursen, så dom kommande 4 veckorna kommer jag bara ha grafisk kommunikation 1 gång i veckan. Det kommer bli rätt skönt, men ändå tomt på nåt vis..
Andra och sista lektionen var engelska och jag kunde verkligen inte vara seriös. Satt och diskuterade hopp för år 2008.

Nu sitter jag med min rättskunskapsbok i handen och ska snart börja plugga innan älsklingen tittar förbi..

Pöözzz





417488-4

Jag hamnade här jag med..

Godkväll!

Jag har trott att en blogg är nog ingenting för mig, men nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg i min nystartade blogg, och jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt (a)
Sidan är absolut inte klar än, men jag jobbar för fullt med den och försöker förstå hur allting fungerar.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa min bok "Inte han", av Sheila O`flanagan

Godnatt


RSS 2.0