Det kommer bara leda till något ont

Godkväll!

Nu är det äntligen fredag och helg, det känns helt underbart skönt! Skolan känns verkligen skit tråkig nu med massa jobbiga saker framför en. T.ex har jag ett feting prov i internationell politik om 2 veckor som jag har så mycket ångest över!
Men nu är det helg och då ska man inte ängna skolan någon tanke precis :)
Ikväll ska jag hem till min fader och bara ta det lugnt. Har inte varit hos honom på en måndag ungefär så det ska bli kul att träffa dem! Så min kväll kommer väl bestå av idol och lek med de två busungarna, Wilma och Viggo.

Imorgon blir det tjejmiddag här hemma hos mig! Mys :)
Ska bli riktigt trevlig att bara chillkröka och umgås med de jag tycker mest om. Kommer bjuda på något nyttigt som en god sallad + massa tillbehör!

Nu måste jag packa ihop lite grejer för pappa kommer om ett tag och hämtar mig.
Puss

(tiden är helt fel, men jag glömde posta inlägget när jag hade skrivit det)

Onsdag

Tjenare!


Klockan är snart 11 och jag är pigg som en mört, men det beror nog på att jag typ har sovit hela kvällen. La mig på soffan för att kolla på tv vid 7, somnade direkt och vaknade sedan kvart över 9. Helt sjukt!!
Dagen har varit rätt så lång eftersom jag gick på en lektion mer än vad jag brukar, så jag slutade klockan halv 5. Kom hem vid halv 6 ungefär så jag kan förstå varför jag somnade på soffan :p
Imorgon blir det skola som vanligt, men på kvällen ska jag in till stan på middag för att fira Manda som har fyllt 19 år! Trevlans trevlans! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka somna... igen!

Puss

Ge mig sömn!

Tjulululu!


Nu har jag även orkat med en denna tisdag, fast jag gick bara halva dagen i skolan eftersom jag var helt död när jag vaknade imorse. Fick knappt någon sömn inatt för jag har hostat och hostat hela natten lång och jag kände att jag inte orkade vara med på idrotten. Så jag började lite senare och det var bara skönt :)
Nu har jag varit hemma i ungefär 1 timme och har ätit middag för en stund sedan. Har även hunnit att skriva klart redovisningen om Skokloster.
Ikväll blir det DH :)

Pöss

Snöstorm

Godafton!


Kom nyss innan för dörren och det känns skönt, för ute skulle jag inte vilja stanna länge asså. Det blåser som fan och snön bara yr!
Har spenderat kvällen hemma hos Niklas i Viksjö. Jag skulle laga mat åt honom, men jag fick inte ihop nåt bra så vi åt spaghetti och köttbullar haha. Men sen kollade vi på wallander, luftslott. Jag tyckte om filmen, men jag tror inte han gjorde det haha.

Helgen har egentligen varit rätt lugn eftersom jag inte har mått så prima, men det har bara varit skönt. Igår var jag ju och bowlade med laget + herrlaget. Först minglade vi runt lite innan middagen, som bestod utav kött, sås och pommes. Helt okej :) Sen var det dags för bowling och jag delade bana med Per och Abbe. Dom var riktigt duktiga medans jag var lite sämre, men inte dålig! Fick faktiskt 2 strike ;D
Efter det blev det ännu mer dricka och massa mingel. Tråkigt ställe, men jag hade ändå rätt kul :) Delade en taxi hem med Amanda, Jonas och Peter. Men när vi var i Kungsängen bestämde vi oss för att stanna ett tag på Golden. Men vi drog kanske efter en timme och jag var hemma runt 3.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova med min underbara hosta.
Godnatt, puss

Jag igår. Ser lite drogad och sjuk ut :P Haha

Äntligen!

Goddag!


Det verkar som jag börjar bli frisk nu och det känns verkligen underbart!! Är fortfarande dunderförkyld, men det går åt rätt håll iallafall :)
Om en halvtimme ska jag gå ner till hallen för att döma en handbollsmatch med Ida. Efter det ska jag kolla när laget möter Täby och senare blir det av till bowlinghallen i Jakobsberg för bowling och mat :) Mysmys! Får se hur mycket jag orkar med idag...

Ha en bra dag :)
Pusspuss

Dagens haha


Tråkigt

Hejhej!

Jag är riktigt dålig på att uppdatera eftersom det inte händer så mycket i mitt liv just nu och jag har inget att berätta. Jag tror inte ni vill läsa om mina dagar för dom innehåller bara tv-tittande, snytningar och sömn.
Det ser inte så jätte ljust att jag kommer bli frisk till imorgon och till helgen, men jag skulle jätte gärna komma iväg till SACO-mässan imorgon! Det skulle vara bra att få lite information om skolor man skulle kunna plugga på efter studenten. Men jag får verkligen se hur jag mår imorgon..

Nu väntar jag på att mamma eller Johan ska komma hem och underhålla mig. Jag är en väldigt sällskapssjuk människa och jag hatar att vara hemma ensam.

Pusspuss

Just nu underhåller jag mig genom att titta på gamla bilder..

Blööö

Hejsansvejsan!


Japp, sjuk har man då blivit. Orkar inte göra så mycket liksom och det är tom jobbigt att skriva detta.
Fan, jag vill blir frisk nu!


Pusspuss

Rädsla

Jag har aldrig varit en rädd person och det borde jag egenligen inte vara, men vissa händelser under detta år har verkligen satt sina spår. Att jag längre inte nöjer mig med att sova med endast persiennerna nere, att jag har helt släckt när jag byter om och att jag knappt vågar läsa på kvällarna har sina anledningar.
Innan allt började tänkte jag alltid "Vadå, mitt rum är ju mitt rum och ingen går väl in på min tomt och kollar in genom mitt fönster?" Det är ju självklart att det inte ska hända, men tydligen inte...

Första gången jag märkte av honom utanför mitt fönster var kanske förra hösten. Mathias sov över hos mig och han hade precis kommit in genom balkongdörren i mitt rum efter att ha rökt. Jag frågade honom om han låste efter sig, han visste inte helt säkert om han hade gjort det så jag gick upp för att kolla om dörren var låst. Dörren var låst, men när jag kollar ut genom fönstret ser jag en man (förmodligen, pga kroppsstorleken) gå över staketet in på min tomt. Jag får panik och skriker rakt ut att han är utanför fönstret. 5 sekunder senare kollar jag igen för att se om det var sant och då står han precis utanför mitt fönster. När alla verkligen hade förstått vad som hade hänt och mamma hade kommit till undsättning var han borta.. sen på kvällen hörde jag någon dra våra utemöbler på trädäcket!
Sedan slog det mig att jag hade sett honom utanför mitt fönster tidigare, för en kväll när jag bytte om såg jag någon i ögonvrån gå förbi mitt fönster. Mamma trodde inte riktigt på mig och trodde väl att jag bara hade inbillat mig.

Som jag berättade för ett tag sedan så kom han tillbaka för kanske 1 månad sedan. Jag hade varit ute med tjejerna i stan och det hade blivit en mycket sen kväll. Jag gick ensam hem från bussen och allt var lugnt. Innan jag gick och la mig kollade jag om allt var lugnt utanför fönstret och vinklade persiennerna. Sedan tände jag en lampa för att plocka bort lite saker från min säng, då hörde jag ett konstigt ljud utanför fönstret som inte var vinden eller regnet. Jag går till fönstret och kollar genom springan längst ner mellan karmen och persiennen. Då ser jag en man stå utanför mitt fönster och jag får totalt panik. Skriker på mamma och hon kommer inspringandes, men då är han redan borta..
Sedan dess har jag varit livrädd och jag är verkligen nogrann nu med att ha släckt när jag går och lägger mig.

Nästa gång han kommer ska jag försöka vara så jävla lugn jag kan bli för att hinna ringa polisen så att den där jävla idioten åker fast!!
Förlåt för mitt jätte långa inlägg, men jag var bara tvungen att få ut allting!


Sjuk..?

Godkväll!

Ibland blir jag så trött på mig själv! Jag tror nämnligen att jag har blivit sjuk eller nåt, för min hals gör ont, rösten bär inte hela tiden och jag fryser som en gris. Förstår mig inte på förkylningar och sånt där, för man blir ju fan sjuk hela tiden på vintern..
Måste verkligen bli frisk för det är ju hemmamatch i helgen mot Täby! Har inte kunnat vara med på någon hemmamatch denna säsong än, så jag hoppas jag blir uttagen. Men det ser ju rätt mörkt ut om jag måste skippa träningen imorgon.. :/
Har hällt i mig massa te med honung i idag så jag hoppas jag känner mig bättre imorgon!

Ska väl gå och lägga mig snart så att jag får sova mycket!
Puss


Vintern är här!

Hej!


Kom nyss hem från träningen och är verkligen helt slut. Jag vet inte vad det är med mig, men min kropp känns helt konstig. Lungorna gör ont och får jobbig hosta när jag springer :/ Men träningen gick ändå helt okej..
Är lite trött på en person som är så jävla konservativ!! Alltid samma träningar och alltid samma favoritspelare... Snart vill jag fan se en förbättring, annars kommer vi yngre aldrig att komma in i laget.

Skoldagen gick iallafall snabbt och jag hade riktigt kul. Som vanligt hade jag bara två lektioner och på sista som var bild tecknade vi. Det var verkligen super kul!! Älskar att teckna med tusch eftersom det blir så fina och tunna streck :)
När jag hade slutat mötte jag Alexandra och vi åkte hem till henne. Efter ett tag kom Tea också och vi drack kaffe, åt saffransbullar och snicksnackade. Tea hade mycket att berätta från sin Londonresa och hon gav oss lite tips!
Sen drog jag hem innan träningen och kastade i mig lite mat innan jag sprang iväg.

Nu ska jag ta en dusch och sedan ta något att äta. Är verkligen vrålhungrig!
xx



1. Äckliga skolmaten..  2. Alicia och Marc, med hår?!  3. Cissi med fina flätor  4. Alex och sina fina pjäxor  5. Jag och pjäxarmar  6. Min hand jag ritade utan att kolla på pappret  7. Pigga vänner..

Designhjälp?


Jag har funderat på om jag göra beställningsdesigner på riktigt... egentligen har jag väl inte riktigt tid med det men det är så jävla kul liksom! Men det är rätt mycket jobb med det, så jag ska nog inte vara gratis!
Mina allra närmsta vänner kommer alltid få gratis tjänster :) Hoho

Dagens inköp


Söndag liksom

Tjolahopp!



Nu har jag äntligen klarat av en helgs jobb och det känns skönt. Speciellt eftersom det dröjer 2 veckor innan jag jobbar igen :) Har redan mina pengar till London så jag pallar inte jobba så mycket nu..
Idag gick det fakiskt helt okej på jobbet, även fast ingenting fungerade... Målet var att merförsälja kaffe och det gick bra, tills kaffemaskinen pajade! Haha
När jag hade jobbat klart kom mamma, Johan och Karro och hämtade upp mig, sen åkte vi till Kista. Jag skulle ju byta mina byxor eftersom de hade gått sönder och det gick prima. Blev ett par andra Tommy-jeans och jag får hoppas på att de håller nu!
Blev även en vinterjacka eftersom jag fryser i min jacka som jag har nu. Den har heller ingen huva och nu behöver man verkligen en varm jacka med luva när det snöar. Det snöade ju inte liiite idag :O

Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn..

Tjohej!

Jobbzooor

Hej!


Sitter här i personalmatsalen och väntar på att jag ska börja jobba. Ullis står i kassan brevid mig så det blir kuuuuul, hoho! Jag vill verkligen inte jobba, men ibland måste man. Det regn/snöar ute så jag skulle inte vilja vara ute heller. Efter jobbet ska jag till Kista och lämna in mina tommy-jeans på MQ. Dom gick liksom sönder efter 3 månader :s Inte okej!

5 minuter kvar..... åååhåhåhåhå!!
Nu har jag fått tillbaka min mobil iallafall, det är skönt! hoho

Pussheeeej


..

Godkväll!


Jag är så sjukt trött nu, men det beror nog på att jag var ute igår och att jag jobbade till 9 idag. Som tur kom mamma och hämtade mig när jag slutade så att jag slapp åka buss och tåg.
Innan jag började jobba var jag på Bauhaus med henne och sen åt jag middag på IKEA. Känns som jag inte har gjort nåt speciellt idag, men det är ju bara föra att jag har jobbat..

Gårdagens kväll spenderades ute i stan med Alexandra + annat folk. Det blev Fellows och det var faktiskt en riktigt bra ställe. När vi kom dit var vi  redan rätt drunkna, men vi blev bjudna på massa vin så det var riktigt nice! Kvällen blev rätt konstig, med bråk och massa intriger men jag hade ändå kul och det är ju det som är huvudsaken. Träffade Malin där också. Jätte kul att se dig och du är så välkommen tillbaka efter jul :)
Vid 2 rullade vi mot bussen av lite olika anledningar, men det var rätt lagom faktiskt. På nattbussen träffade vi lite folk som vi kände och halva resan hade jag en viss man i knät. Men det var lite mysigt

Juste, jag glömde min mobil på jobbet så jag har ingen mobil tills imorgon när jag börjar jobba vid 12 ;/ Illa!
Ska nog sova nu iallafall. Puss puss

take it easy man

hej alla lyckliga människor!
gissa vem det är som skriver? inte är det sofia iaf. jag är däremot hemmahos sole o smaskar.om en halvtimme ska vi börja röra os mot bussen sedan tåget in mot den stora staden.
mooooooooooooh boooh sooog looghfjld


does your mother know that youre out? TAKE IT EASY

Make you feel my love


Dagens lista

Dagens humör: Partyhumör!!.
Dagens planer: Kvällen kommer spenderas med Alexandra + lite fler inne i stan
Dagens bild:

Dagens serie: Har inte kollat på tv idag och kommer nog inte göra det heller..
Dagens låt: Adele - Make you feel my love
Dagens önskan: Att kvällen blir bra
Dagens smink: Foundation, rouge och mascara
Dagens väder: Äckligt blåsigt, kallt regnväder

Snart är det helg..

Hej!



Klockan är strax halv 11 och det är nog dags lägga mig i sängen för att sova. Har precis fixat klart Ullis blogg och både hon och jag blev nöjda med den :) Det är alltid kul! Innan det skrev jag färdigt mitt muntliga tal som ingår i det Nationellaprovet i svenska. I början hade jag verkligen noll tankar, men jag kom igång efter ett tag och jag ska prata om hur religös den moderna människan är. Får se hur det går imorgon! Gillar inte att prata inför folk, men imorgon är ungefär halva klassen borta så det kommer nog gå bra!

Imorgon är det ju faktiskt fredag och det gör mig riktigt glad! Känner faktiskt för att parta, men får se hur planerna blir!

Ska iallafall gå och lägga mig nu. Pusspuss


Dagens önskeoutfit


Kollade runt lite efter kläder och hittade denna underbara klänning som snart kommer säljas på www.stylebystars.com. Den kan jag verkligen tänka mig att ha på nyår med denna väska och dessa fina skor från Dorothy Perkins. Vet ni vad det bästa är? Jo, Dorothy Perkins finns som butiker i London och vem ska inte dit om 35 dagar? :D
Dessa två saker står definitift på min shoppinglista inför resan!

Nationellaprov

Shuuu

Är verkligen helt slut i kroppen och just nu skulle jag tänka mig att bara lägga mig i sängen och sova till helgen..
Gick upp 06.00 imorse också eftersom nationellaprovet i svenska b började kl. 08.00 och jag var väl i skolan ungefär kvart i. Provet var snusigt, men jag fick iallafall iväg ungefär 9 sidor så jag får väl vara nöjd. Brukar annars få värsta skrivtorkan med idag gick det faktiskt bättre. Var väl klar vid halv 12 och då åkte jag hem till Ullis där hon, Jenny och Alex satt och snusade. I fyra timmar satt vi och snackade, fixade lite med bloggar och planerade inför London.
När jag kom hem åt jag middag och sen somnade jag framför tvn. Känner mig inte helt 100% och mitt öra värker som fan så jag skippade träningen. 
Imorgon kommer jag seriöst inte komma upp till religionskunskapen som är min enda riktiga lektion, men jag är nog illa tvungen.

Ska sova nu, kyss hej!


Ullis fina bild från Zante får beskriva min saknad jag har till sommaren. Ge mig sommaren 08 tillbaka, eller en ännu bättre sommar 09 NU! :)

Dagens minne


Hittade denna bild bland mina hundratals bilder på datorn. Jag är nog runt 2 år kanske (?) på bilden och står i vardagsrummet där vi bodde när jag var liten. Jag har inga minnen av det själv men farfar brukar berätta med nöje att jag brukade stå vid stereon med hörlurarna på och vifta på rumpan till hans jazzmusik. Redan då gillade jag att skaka på rumpan till musik, haha ;)
Det är en mysig bild iallafall, även fast jag ser ut som en pojke med tre tänder ..

Trött är ordet!

Hej!



I morse ringde min väckarklocka klockan 06.00 och det kändes verkligen som om jag hade sovit 1 minut. Drömde oroligt och höll på att tända och släcka min lampa i sömnen :/ Vid 7 åkte jag hemifrån och var i skolan tjugo i 8 för att förbereda inför idrottslektionen med Ida. Vi ledde en handbollslektion och klassen var verkligen jätte duktiga!! På matchen sprang alla, passade och vågade verkligen prova på nya saker. Riktigt kul!
Vi fick beröm från klassen och Jenny sa att det var bra! :)
Sen gick jag upp till bilden för att ha utvecklingssamtal med Gunnar. Det gick väl bra, hade inga varningar eller så haha. Efteråt satt jag en stund i bildsalen, men åkte sen hem. När jag kom hem kollade jag på tv men somnade rätt snabbt. Var verkligen helt död! Imorgon blir det nästan samma tid eftersom vi har Nationellaprov i Svenska klockan 08.00. Jag längtar inte!!
Borde nog somna tidigt idag också...
xxx

En lycklig dag!

Ey!

Jag är verkligen på toppenhumör idag och det känns verkligen underbart! Hela dagen har varit rolig och bra faktiskt och det är inte jätte vanligt kanske.. speciellt inte när man går i skolan.
Började skolan klockan 10.40 med svenska och vi satt endast och lyssnade på massa tal. Sen var det lunch ett tag och sedan var det dags för bild. Vi bytte lärare idag så nu ska vi ha 3 veckor med Mia. På lektionen var vi så få så vi satt och pratade med henne om framtidsplaner efter gymnasiet och så. Jag har faktiskt en idé om vad jag vill göra när jag blir stor nu efter snacket med henne och en brochyr. Funderar faktiskt på att bli informatör eller art director!! Låter verkligen jätte roligt :)
Sen var det dags för prövning av studentmössorna i aulan. Det var riktigt många grejer man var tvungen att välja att ha på mössan! Jag beställde mössan (Norden, Diamant) och en blå hood och kalaset slutade på 1030 kronor :) Åh vad jag längtar tills den 5 juni just nu! :D STUDENTEN STUDENTEN!!

Efter skolan mötte jag Tea vid stationen och vi gick hem till Ullis på lite eftermiddagsfika. Trevligt trevligt :)
Sen var det dags för träning från klockan 18.30-20.30 och den gick faktiskt helt okej! Lite trött på griniga tanter ibland bara...

Imorgon ska jag åka till skolan klockan 7!!! Jag och Ida ska ha egen lektion på idrotten så vi måste hinna planera lite innan 8.. usch, borde nog sova snart!

Godnatt, pusspuss
http://milischia.blogg.se/images/2008/mossa7lunda_1201176119_9360232.jpg

Söndag

Godkväll!



Nu är även denna helg över och jag kan sammanfatta helgen som en väldigt lugn helg. I fredags var jag ju hemma hos Alexandra och såg film med tjejerna, igår var jag i Väsby med familjen och shoppade och idag har jag dömt en match i Bromma och sedan åkte jag och mamma till mormor&morfar för att fira fars-dag. Fick även träffa två av mina kusiner som jag inte har sett på nåt år, mycket roligt :)
Nu sitter jag och kollar på tv samtidigt som jag skriver detta. Borde gå och lägga mig tidigt idag så att jag orkar med skolarbetet denna vecka.. vill inte till skolan. Kan det inte bli den december nu så att jag får åka till London?

Mjaaau, pusspuss



Vinnarna på pingis :D

Min söta kusin Johannes <3

HAHA


Älskar hey baberiba-gänget!

SKIDOR!



Ge mig vinter och ett par skidor på fötterna, tack! :)

It's friday i'm in love

Tjenamors!


Okej, fredagen är över och det är redan lördag faktiskt.. men det känns ändå som om det är fredag och att klockan bara är 10 . Skoldagen var inte speciellt händelserik precis, den var precis som en vanlig lång fredag. Men ändå älskar jag dessa underbara fredagar :) Jobbar inte på hela helgen och det är verkligen jätte skönt! Trivs inte på jobbet längre, men jag får väl kämpa vidare tills jag hittar något bättre liksom.
Kvällen har iallafall spenderats hemma hos Alexandra med tjejerna framför tvn. Vi hade en mysig och lugnt hemma kväll!
Imorgon på dagen ska jag inte göra något speciellt, men på eftermiddagen/kvällen ska vi hem till min morbror för att fira farsdag i förväg.

Nu ska jag nog sova. Godnatt xx

Cause Lovers are Lonely, but honey, please don't cry!

Godkväll!


Jag är verkligen på bra humör idag fast jag vet faktiskt inte varför. Kanske för att religionsprovet kändes helt okej att göra och att det är snart helg! Helgen är väl inte fullbokad precis, men jag hittar nog på nåt skoj. Inget jobb iallafall förutom att jag ska döma en match i Bromma på söndag..
Dagen började med att jag försov mig och fick stressa som fan till skolan men dom tur hann jag till provet. Direkt efter provet gick vi och "åt" den äckliga maten i matsalen. Sen var det dags för samhällskunskap och utrikespolitik i över en timme, jag överlevde som tur.. Efter projketarbetet där vi btw inte gjorde något speciellt åkte jag hem. Nu sitter jag här och har precis ätit min favoritglass :)

Ikväll blir det att göra lektionsplaneringen till idrotten med Ida över msn!
Pusspuss


Helvete...

FAN FAN FAN...

det jag har gjort idag är att ha pluggat massa, kollat på min träning, fått reda på att jag inte får spela i helgen och fixat med min dumma äckliga design..


Hahaha


Start the fight inside

Hejsan!


Nu är även denna tisdag avklarad och det känns riktigt skönt faktiskt. Det är min längsta dag under veckan utan tvekan eftersom jag börjar 8.00 och slutar 16.40. På idrotten hade två tjejer i klassen egen lektion och vi var i olika lag och gjorde massa olika lekar och tävlingar. Jag var i samma lag som Fredrik från jobbet och Niklas och vi vann alla tävlingar förutom 1. Vi var bäst! Sen på fotografiskbild skrev fick vi skriva ut vår bästa grafko-uppgift och två av våra bästa foton på a4-papper som ska vara med på en utställning på öppethus.
Sista lektionen som var webbdesign höll jag på att somna framför datorn haha. Jag kom väl hem vid halv 6 och då var det direkt middag. Sen har jag suttit och pluggat religion och kollat litegrann på tv.

Imorgon ska Kerstin bort så jag har endast 1 lektion liksom ;) Men det blir hem och plugga inför religionsprovet bara..

Nu ska jag strax sova, xx



Jag skrev ut denna bild till utställningen. ;)

Webdesign

The Presents
Håller på och gör en julkalender på Webdesignen. Det är svinenkelt men Antonio tror att det är det svåraste som finns och att vi inte kommer att klara det. Lär väl vara klar nästa lektion typ..
Slutar om 20 minuter och jag håller på att somna framför datorn suck...

Du är bäst!


Måndag..

Hej
Kom hem för en stund sedan från träningen och man känner sig inte speciellt glad. Jag förstår inte hur en vuxen människa kan bete sig så barnsligt som en person i mitt lag. Bara för att laget inte är på topp en dag kan man inte ge upp och sura på bänken hela träningen och tycka att alla andra är dumma i huvudet.. usch säger jag bara!
Trött är jag iallafall, men det beror nog mycket på att jag inte har sovit så mycket i helgen.. Ska nog gå och lägga mig om ett tag faktiskt!
Första dagen i skolan efter lovet var ändå helt okej. Hade två lektioner och på svenskan lyssnade vi på tal och förberedde oss lite inför nationellaprovet i svenska b nästa vecka. Då blir det uppsatsskrivning och det gäller att ladda inför det!
Sedan hade vi bild och då finputsade vi på våra skisser vi har gjort under veckorna :)

Om endast 7 veckor är det jullov och det betyder LOOOONDON! Jag längtar så sjukt jävla mycket dit, men det är ett tag kvar och jag måste orka jobba i skolan.

Pusspuss



Looondooooon

10 timmars jobb..

Hej!
Hela min kropp skriker just nu; sööööömn! Det kan ju bero på att jag gick upp 6 imorse för att åka till Jordbro för att döma Södertörncupen hela dagen. Jag har dömt sammanlagt 10 matcher (2 x 15 min) under dagen och jag är så stolt över mig själv att jag klarade det!! Var klar lite innan 6 och tog tåget som gick 10 över, var framme i Jakobsberg 50 minuter senare och där hämtade familjen upp mig. Jag bjöd dem på glass från Mcdonalds eftersom jag blev så rik efter idag, haha! Nej, men jag fick faktiskt ihop runt 1000 kr och dessa pengar sitter inte fel precis :)
Imorgon är det då dags för skola igen men som tur har jag lite sovmorgon för jag börjar 11.

Ska nog försöka sova om ett tag..
kyss hej


Foto: Jag


Wilma & Viggo


Jag måste bara visa det lilla nya tillskottet hemma hos min fader, Wilmas bror Viggo!
Båda två är så underbart söta att jag inte kan släppa dem, haha!

RSS 2.0