Sommar, ja tack!

image142image143

Nu vill jag faktiskt ha sommar och en riktigt fin solbränna!!!

Mysig gubbe


Denna sköna gubbe klev på tunnelbanan i London när vi var påväg till Victoria station. Han började spela glada sånger på sin ukulele och spred verkligen glädje!
Jag önskar verkligen att Stockholms gatumusikanter var lika roliga!
"If you don´t have coins, I take American express, Visa and Mastercard"
"And don´t forget; mind the gap between train and platform. Have a nice day!"

Lite bilder från Londonresan.

Måndag:

Planet gick vid 7 tiden på morgonen och vi var framme i London två timmar senare. Vårt hotell låg vid Paddington och var ett trångt men mysigt hotell. Man fick inte checka in förräns vid 3 så vi lämnade bagaget där och gick ut för att utforska lite. Vi besökte Green Park & Hyde Park, och så åt vi fish n chips! När vi hade checkat in vid 3 packade vi upp och gick sedan ut för att äta middag. Vi kom hem till hotellrummet vid 7 tiden och somnade nästan direkt. Sjukt trötta ;P haha

Tisdag:

Vi gick upp till halv 8 för att äta frukost på hotellet. Den var helt okej med rostade mackor, mjölk&flingor, juice och kaffe/te. Sen tog vi tunnelbanan till Victoria för att sedan gå därifrån mot Bucklingham palace. När vi kom fram märkte vi att flaggan var hissad på slottet så vi hoppades på att drottningen skulle kika ut och vinka, men det gjorde hon inte :( Vi blev ledsna och gick vidare mot Big Ben och hela köret. Vi hittade faktiskt även dit (vi hade ingen karta) och det var najs! Sen åkte vi till Piccadilly circus för att leta efter New Era butiken som Mathias ville besöka. Först hittade vi inte den, men istället hittade vi en jätte rolig affär (bild nr 8) där det fanns massa skoj som t.ex gamla som nya filmafficher. Men när vi hade varit i den butiken i ungefär 1 timme så hittade vi hans kära keps butik ;P
Till middag blev det buffé i Chinatown och det var riktigt smaskens! Sedan fick Mathias dricka sin öl på en typisk engelsk pub ;D

Onsdag:
Jag har inge bilder från denna dag så det blir bara text..
Men vi åkte iväg vid 11 till Oxford street för att tillbringa en hel dag med bara shopping. Jag köpte skor, jacka, tröja till min bror, te till min mamma. Jag ville ha en jätte fin penkjol, men den var slut i min storlek överallt :(
Vi åt middag på en mysig italiensk restaurang och sen hade vi tänkt att gå ut och klubba, men jag var helt sjukt trött och hade obeskrivligt ont i fötterna så vi struntade i det..

Torsdag:


Idag var det tyvärr dags för utcheckning och hemresa.. Vid 11 tog vi tunnelbanan till Victoria station för att vänta på bussen till flygplatsen som skulle gå 13.45. Tiden spenderades genom att skriva vykort, äta lunch på McDonald´s och så. Innan bussen gick köpte vi varsin Toblerone för bara 1 pund styck (ca 13 kronor). Det var sjuukt billigt eftersom en liten sådan kostar fan 20 kr i Sverige :O
På flygplatsen chillade vi och jag hann också köpa ett par fina örhängen :) Planet gick 18.10 och vi var hemma i Kungsängen 00.00..

Vaknade av en glad nyhet!

Godmorgon godmorgon !
Vaknade först imorse vid 7 av vana, men jag orkade inte gå upp så tidigt så jag somnade om. Vid 9 vaknar jag av att mobilen ringer.. Det är Erik från McDonald´s som ringde och frågade om jag fortfarande var intresserad av jobbet. Såklart, sa jag och då sa han att jag hade fått det! :D Så den 12 mars klockan 17.00 ska jag på intruduktion där!
Det är inte varje dag man blir väckt av en sådan god nyhet precis :D

image105

Favorit i repris!


HEMMA!

Woooho! Nu är jag hemma efter 4 underbara dagar i London :D

Men.. borta bra, hemma bäst!
image104
mer bilder kommer..

Imorgon..

Halloj!
Idag har varit en riktigt fixa och ordna dag inför Londonresan imorgon. Jag och Mathias åkte iväg vid 12 till stan för att växla pengar och köpa en adapter så att man kan använda våra stickkontakter där. Jobbigt annars att inte kunna föna eller platta håret , haha :P När vi var klara där åkte vi hem. Mormor och morfar var här så jag hann fika med dom innan dom åkte hem och det var trevligt! Nu har jag precis börjat packa och det är ganska svårt att välja ut vilka kläder man ska ha med sig, för jag kan ju inte ha med mig hela garderoben precis..
Vet inte än om jag ska sova innan vi åker eller inte, det är ju bra med sömn men det känns så onödigt. Vi åker hemrifrån klockan 3 i natt så..

Nej nu måste jag fortsätta packa!! 
Pusspuss


Denna väska skulle inte vara helt fel att packa i :) Haha!

Sommarlängtan..


Åh, nu blev jag sugen på att köpa en bikini :D Men jag får nog vänta ett tag med det, haha! Hittade dessa två söta bikinisar från H&M för 258 kr och 278 kr (överdel&underdel)!

Lite extapengar inför London.

Hallå hallå!
Nyss hemkommen från Täby, Tibblehallen. Gick upp 7 för att döma två matcher där, en p93-match och en p91-match. Fick 366 kr för besväret så det var helt okej! :)

Idag är det riktigt fint väder och jag ska nog faktiskt passa på att vara ute lite! Kanske en promenad eller nåt..

Byebye

ÄNTLIGEN BLIR DET AV!!

Denna kväll tillbringades med Nina, Ullis, Alex och Tea. Vi åt middag hemma hos mig och bläddrade i massa resekataloger efter nån bra grekisk ö och hotell.
Det gick lite trögt med söknadet och alla hotell eller öar vi ville bo på var fullbokade eller så var det riktigt dyrt... Ingen av oss kände för att betala 5000 för bara flyg och hotell! Efter många om och men så hittade vi ett mysigt hotell i Tsilivi på ön Zykanthos som var riktigt fint till ett bra pris. Så nu är allt bokat och klart :D Vi åker den 12 augusti och jag längtar sååå mycket!

Tack för en rolig kväll tjejer :)

image101image102image103


Två lektioner från lovet

Just nu är jag endast två lektioner från lovet och det känns underbart skönt!
Vaknade vid halv 10 och var faktiskt pigg. Väldigt ovanlig känsla, men den var skön! Om drygt en kvart ska jag knata till bussen för att åka till skolan. Har bara idrott och sedan naturkunskap. På idrotten ska vi tydligen dansa, men jag orkar verkligen inte det. Får se om min fot orkar det.. haha :P

Byebye

image100


Torsdag

Nu är äntligen denna dag snart över och det är riktigt skönt. Gick upp tidigt imorse för att ha massage 8.20, men 10 minuter ringer Camilla och säger att den är inställt! Jag började då istället 9.40 med matteprovet som gick sådär. När det var 11 minuter kvar av lektionen hade jag knappt gjort halva provet så det blev några slarv svar :/
Efter det hade vi naturkunskap med Karin och det var riktigt tråkigt.. som vanligt :P Dom har ändrat vårat schema på torsdagar så nu har vi världens längsta lunch från 12.20 till 14.10 :S De två sista lektionerna var svenska och livskunskap, och det var chill.

Jag skulle ju på jobbintervju klockan 6 i Barkarby så jag tyckte det var onödigt att åka hem emellan när jag ändå slutade halv 5. Åkte till Barkarby och kollade lite i butiker innan jag skulle dit.
Jobbintervjun gick bra, tror jag! Jag var sjukt nervös och skrattade typ hela tiden, men jag hoppas inte han märkte det för mycket :P haha!  Får besked under nästa vecka och jag är så nervös :)
När jag var klar där åkte jag hem, sen efter en timme ungefär gíck jag över till Mathias en stund. Vi kollade på Efterlyst och åt chips! Men nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Det har varit en tuff dag!

Godnatt!




Hittade dessa jätte gamla bilder från 2005 när vi var i New York. Vill tillbaka!

Lockigt

Nu är jag hemma från dömningen och har precis duschat. Matchen gick bra och den var hård, men rättvis :)
Bilden är tagen igår och såhär blir mitt hår när det får självtorka ;D Galet värre!


image93

Goddag!

Det blev en till dag hemma för lilla sjuka mig, men det blir nog den sista. Har fortfarande ont i halsen, men jag känner mig liiiite piggare!
Dagen har spenderats genom att titta på tv, sitta här framför datorn och sova. Rätt så skönt faktiskt, men det börjar bli riktigt tråkigt...
Om några timmar ska jag åka till Bromma och döma en Flickor 91 elitmatch mellan Spånga och Rosersberg. Det kommer bli kul och najs med lite extra pengar!

Nu är det bara 5 dagar kvar till London :D

Byebye!

Övergivna platser

Är det bara jag som blir helt sjukt nyfiken och intresserad när man åker förbi t.ex en gammal övergiven bensinmack eller nåt liknande? Det är nästan så att jag vill stanna och kolla vad som finns runt stället och se om man kan se spår från gammal tid!
Min pappa tipsade mig om en fotograf som heter Jan Jörnmark som åker runt i Sverige och Europa för att fota övergivna platser. Helt otroliga saker som ligger helt övergivna som t.ex samhällen, nöjesparker, företag m.m.
http://www.jornmark.se/places.aspx Helt klart värt ett besök!

image89
Nöjespark i Belgien
image90
Visste ni att det finns en tunnelbanestation mellan Hallonbergen och Kista som inte används? Kymlinge heter stationen och den öppnades aldrig.
image91
Eller att det finns ett köpcentrum i Slagsta som inte används? Det står helt tomt utan några affärer..
image92
Fredriksborg är en ort som nästan är helt öde. För 50 år sedan hade orten 20000 invånare, men nu bor endast 720 st kvar. Jag tycker det är fett tragiskt..

vecka 8

Resten av min vecka;
Onsdag:
Endast en lektion, döma F91Elit i Brommahallen 19.00
Torsdag: Matteprov med miniräknare, jobbintervju på McDonald´s 18.00
Fredag: Sportlov!! Middag och bokning hemma hos mig!
Lördag: Döma i Täby
Söndag: Packa inför resan.


Idag har jag varit tillsammans med Mathias i 9 månader ♥
image88


Wohoo!

Idag ringde min telefon och det var Erik från McDonald´s i Barkarby. Han frågade om jag ville komma på jobbintervju :D :D :D


*hoppashoppashoppas*


sjuk..

Jaha, då är man sjuk dåå...
Men jag måste ändå palla mig till skolan nu för att göra svenskaprovet i Isländsk diktning!

Byyyyye!!


P.s har en god nyhet sen :D iiiih

7 dagar kvar..

Idag är det bara 7 dagar kvar tills vi är i London :D Det kommer bli sjukt mysigt och jag längtar så!


image86

Alicia Keys









































Laddade nyss hem Alicia Keys album och är helt kär. Sjukt bra hon är asså! Är faktiskt lite sugen att gå på hennes konsert i Stockholm :)

"Sofia, då åt du sand"

Har precis kommit hem från skolan och det är riktigt skönt. Dagen var rätt så lång med många händelser, t.ex hade vi  lyssningsprov på engelskan och matteprov utan miniräknare. Engelskan gick sådär eftersom jag är sämst på att höra och skriva samtidigt + att dom pratar helt obegripligt. Usch! Matten har jag ingen aning om, men jag hoppas det gick bra iallafall! På torsdag har vi ju nästa matteprov, men då är det med miniräknare. Kanske liiite lättare, vem vet?
En sak som var roligt idag var att vi disskuterade religion på svenskan. Det var intressant och kul att höra alla andras åsikter om tro. Cissi var bäst och använde ordet äter + en grej, hela tiden. T.ex så sa hon att jag åt sand när jag var 11 och att svenskarna förr i tiden åt snö :) Hon har nog rätt!

Min träning börjar vid 6 idag så jag måste åka 16.40 ;/ Inte kul liksom!

image85



Grattis Malin 19 år!

Lördag

Godkväller!
Idag har varit en lång och rätt så rolig dag faktiskt. Gick upp vid halv 9 och cyklade till Ekhammar vid 9.10. Dömde 3 st P95 matcher som gick sisådär. Fösta matchen dömde jag själv, men sen kom den domaren som jag hatar mest (som spelare) och dömde med mig. Det kändes väldigt konstigt att döma med honom eftersom han är rätt skum och...dålig :p
Men klockan 1 var jag hemma igen 340 kr rikare och det var väl helt okej. Chillade hemma lite och sen vid 3 kom pappa och hämtade mig. Min låstsasbror Marcus fyllde år i torsdags så idag skulle vi ut på restaurang för att fira honom. Stället hette Helenas bar eller nåt och låg vid S:t Eriksplan. Det var super mysigt där och maten var riktigt god!!!
Vi var hemma vid 8 och bänkade oss alla framför tvn för att se melodifestivalen. Jag tycker att rätt låtar gick vidare till final, men Carola och Anderas borde också fått gått direkt till final ju! Eller vad tycker ni?

Nu ska jag sova, godnatter!

image84
Gick rätt bidrag till final?

Design.

Design.
Hittade hemsidan http://www.designonline.se/ och blev helt kär. Massa designmöbler och saker som man blir helt kär i. Kanske inte IKEA-priser precis, men det är lite mer spännande saker. Frakten är på 89,00 kr om man bor i Sverige!


image79 image80image81image82image83

1. Palmett, 3.170 kr
2. Singelörngott, 209 kr
3. Rose & Circle, 975 kr
4. Skuggflora, 189 kr
5. Smyckesträd, 399 kr


1 poäng iallafall

Kom hem från matchen för en timme sedan ungefär. Sådär halvkul att alltid spela match på fredagkvällar eftersom då försvinner en hel kväll liksom ;/ Men så är det att vara junior liksom.
Matchen gick väl sådär, den var som en bergochdalbana ungefär. Vi startade riktigt bra och ledde med 4 bollar, men sen tappade vi massa och dom gick om oss.. sen när det var kanske 7 minuter kvar var det som en eld inom oss som tändes och vi tog igen fett mycket så att matchen slutade lika. Kändes nästan som en vinst :) Men egentligen var dom dåliga och vi spelade inte så bra som vi kan egentligen. Menmen, 1 poäng är iallafall något.
En sak som jag är stolt över är att jag gjorde mål från högerlkanten och jag brukar nästan aldrig spela kant, speciellt inte på höger sida. Det var najs :)

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig för imorgon ska jag upp vid 8 och sedan döma några p95 matcher i Ekhammarhallen vid halv 10 ungefär.

Nattinatti :)

Fredag liksom.

Woho, sista dagen på denna skolvecka. Så skönt! Denna vecka har inte varit rolig med många läxor och prov.. Men nu är det äntligen över :) Men nästa vecka låter inte heller så lockande med två engelskaprov och två matteprov :/ Jaja...

Sov hos Mathias så jag vaknade typ hundra gånger när hans väckarklocka ringde och att min mobil pep massa, men jag kunde ändå somna om och sedan vakna vid 9. Gick upp och pluggade inför naturprovet innan jag åkte till skolan vid halv 12. Första lektionen var idrott och Marc ledde lektionen. Vi körde en hinderbana och ¨på slutet körde en i taget banan på tid. När en person sprang hejade resten av klassen på och det var härlig stämning :D
Sen hade vi naturkunskap och prov, och det var inte lika kul som idrotten precis. Provet var svårt och jag kommer inte få nå bra betyg på det är jag rädd för...
Klockan 4 tog jag tåget hem med Camilla och Viktor och var hemma en halvtimme senare.
Nu har jag ätit tacos, ska snart packa mina grejer för att åka till Liljeholmen och spela match! Vi möter Spånga, men eftersom dom inte har någon egen hall verkar det som är matchen i Liljeholmen :S

Önska mig lycka till :D
Pözz
image76image77

Alla hjärtans-dag

Idag är det då den kanske lite överskattade kärleksdagen. Jag har förut inte tyckt att det är en så speciell dag, men nu när jag har pojkvän och så är det en rätt så mysig dag. Men jag försår verkligen dom som hatar denna dag..

Idag vid klockan 3 åkte Ammie, Sharon, Cissi, Moa och jag till Telefonplan där vi mötte läraren Mia. Vi skulle kolla på en utställning som en känd gammal grafittimålare (första svenska grafittimålaren typ) och Moas pappas kompis hade. Riktigt mysiga bilder :) Kan visa lite tavlor sedan!

Snart ska jag gå till Mathias. Vi ska laga mat tillsammans och så :) Kan bli riktigt mysigt! Köpte lite saker till honom idag på håltimmen med Carro. Blev hjärtmönstrade kalsonger, godishjärtan och ett kort som jag har gjort själv :)

Nu ska jag kila!

Trevlig alla hjärtansdag på er allesammans :)
♥♥♥♥♥♥

image74

Håltimme

Nu sitter jag i datorsalen med lite cp-barn från min klass. Vi har ingen matte idag så vi har håltimme i 2 timmar, men nu är det bara en halvtimme kvar *jippi*
Hade massageprovet imorse och det gick nog helt okej faktiskt. Lite konstiga frågor, men jag svarade iallafall på allt så g är nog lungt iallafall :P Haha!
Snart har vi naturkunskap och sen har vi hål igeeeeen :S

Puss på rumpan!
image73

Nu har jag äntligen sökt jobb på Mcdonald´s!

image72


Ni kanske får se mig såhär i Barkaby eller i Solna C ;) Haha raawwr


Tre i en

Nu är jag äntligen klar med dagens pluggande. Har gjort 60 instuderingsfrågor till naturprovet och pluggat massa massage. Jag tror jag är helt redo för att göra massageprovet i morgonbitti :)

Imorgon är en lång dag. Börjar 8.20 och slutar egentligen 16.30, men vi ska på en konstutställning som Moa har fixat att vi får gå på, så jag vet inte när jag slutar. Har då prov på morgonen, sen matte, naturkunskap och engelska (livskunskapen måste jag skippa för utställningen)
Jag tror jag har engelskaläxa till imorgon som jag inte har gjort :/ Men jag orkar verkligen inte med alla våra läxor vi får i svenska och engelska. Minst 3 läxor per vecka av samma lärare.. inte okej!

Jag har börjat kämpa som fan med Grafisk kommunikation och gör mer genomtänkta bilder. Ska fan visa min lärare Gunnar att jag är bra på Photoshop!! Hans kommentar: "Sofia vill bara att allt ska bli klart så snabbt hela tiden. Höhö" var inte okej. Han sa massa snälla saker till alla andra men till mig säger han så :s bara för att jag kan allting redan kanske?!?!?

Detta är min senaste bild; 3 i 1. Haha ;)
Vad tycks?
image71

Pluggdag

Tjenare!
Idag har varit och kommer fortsätta vara en riktig pluggdag. Har teoretiskt massageprov imorgon och naturkunskapsprov på människokroppen på fredag. Hade bara en lektion idag och vi skulle se fortsättningen på filmen "Korpen flyger", men jag stannade hemma eftersom det är det värsta film jag någonsin har sett, och jag tror jag inte är ensam om att tycka det. Dom använder två låtar genom hela filmen och det är sjukt dåliga skådespelare med. Jag tror faktiskt min klass skulle kunna göra en bättre film!
Så jag gick upp vid 11 tiden och åt frukost, sedan satte jag mig och började plugga. Nu kan jag massageprovet någelunda bra.

När klockan var kvart över 2 åkte jag till centrum för att sätta in lite pengar på Mathias konto som jag är skyldig honom. Det var lite små läskigt att gå in där själv på banken för första gången utan att veta hur allt riktigt går till. Man har ju hängt med mamma och pappa ibland och sett hur dom gör, men jag var ändå fett nervös :p haha

Nu känns det faktiskt också som våren är påväg att komma och det är underbaaart :D Skönt att snart få skippa alla tråkiga vinterkläder och färger och sätta på sig nåt enklare och nåt mer färggladare :)

image68
Bilden är tagen av mig, 2006

*gäsp*

Usch, jag är sjukt trött och orkar därför inte skriva om min dag just nu.

Godnatt, puss!


Gud va skönt med en vinst

Godkväll!
Denna dag har varit lång och händelserik, men absolut inte tråkig. Började 8.20 och hade Livskunskap, vi flummade lite som vanlig och det är alltid lika skönt att börja dagen så. Tills på torsdag har vi läxa att skriva om ett samtal, hehe.. Efter det var det dags för Engelska och vi skulle skriva en uppsats om mod typ :P Det gick väl helt okej, men jag fick några hjärnsläpp här och där. Egentligen har vi dubbellektion med Lousie (engelska och svenska), men nu har dom ändrat så att vi har lunch imellan. Super skönt :D På Svenskan skulle vi kolla på en isländskfilm. Det var verkligen den sämsta film jag någonsin har sett, både handlingen och filmningen var urkass. Jag somnade var 10e minut och var lika trött sedan på Matten. Slutade vid 2 och åkte direkt hem och började ordna inför matchen på kvällen.
Klockan halv 6 åkte jag, mamma, Johan och Karolina till hallen för det var samling 6. Laget gick direkt ut och sprang runt Råstasjöm och det var riktigt skönt att springa i kylan. Sen kvart i 7 var det dags för match mot Bolton. Vi var sjukt sugna på en seger och det blev det också :D Matchen slutade 26-14 och vi var nöjda med matchen! Jag gjorde bara 2 mål, men jag är ändå nöjd med mitt försvarsarbete och passningsspel.

Nu är jag hemma och ska precis hoppa ner i sängen. Är sjukt trött i kroppen och det ska bli så skönt att få sova!
Pussokram

(mathias är sjuk och det är tråkigt. krya på dig älskling♥)

Pussokram



Bilden är tagen när vi mötte Bolton i höstas. Då blev det 33-14, men dagens resultat 26-14 var också helt okej.
 

Inflyttningsfest & handbollsmatch

Idag är det söndag och helgen börjar gå mot sitt slut tyvärr..
Jag tycker att veckorna går jätte snabbt, men helgen går ännu fortare och det känns så tråkigt. Skulle inte banga på att vara ledig några dagar till :) Veckan som kommer känns väldigt tung med mycke prov och lite tid. Har massageprov, naturkunskapsprov, svenska uppsats, engelska tal. Men jag klarar nog av den här veckan också..

Igår gjorde jag ingenting speciellt på dagen, men på kvällen var det inflyttningsfest hos Manda i bro. Även fast det hände lite tråkiga saker i början så tycker jag ändå att det blev en lyckad kväll! Ammie, Arvid och jag kom dit vid 8 och då spelade "Med andra ord.." med några av Mandas vänner. Vi var riktigt dåliga och förlorade rätt stort, men det var ju första gången vi spelade så vi får skylla på det ;) haha! Sen rullade det in lite mer människor och det blev mycket dans. Eftersom vi var på landet så gick det aldrig någon buss mot Centralen, så vid 4 var jag och Mathias hemma hos honom.

Vaknade klockan 11 imorse av alarmet för att sedan åka till Solnahallen och kolla på AIKs herrar spela allsvenskmatch. Mathias gick också upp då och var gullig o fixade frukost :* Stackarn kunde inte somna om sedan när jag hade gått ;p
Matchen var tråkig ibörjan och herrarna spelade riktigt dåligt mot Västerås och låg under länge med många bollar. Men i andra halvlek var det som ett nytt AIK lag som kom ut på planen och dom kämpade riktigt bra. När det bara var nån minut kvar av matchen stog det lika. Men sen gjorde Västerås två mål på slutet och dom förlorade. Men det gästande laget var mycket bättre så det var en bra match! Vi i publiken bidrog en hel del till resultatet för det var en härlig stämmning i hallen.

Sen åkte jag hem och hela kvällen har jag bara slappat.
Det är Wallander på tv, men just nu är det reklam så jag passar på att uppdatera bloggen lite. Varje gång jag ser någon svensk (eller norsk,dansk) kriminalserie blir jag bara säkrare på vad jag ska bli när jag blir stor. Polisyrket har jag drömt om sedan jag var liten och vill fortfarande söka in till polishögskolan när jag har gått ut gymnasiet ;D

Oj, förlåt för det långa inlägget (a) haha!
Nu ska jag kolla vidare! Pusspuss

image67

Bosse sjunger country

Hittade denna video med min charmiga bildlärare Bosse som sjunger country. Viktor har filmat tror jag ;D



Och kunde du älska mig, om jag föll... i tusen bitar?

"Kan du älska mig, som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig, som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig, som trottoaren älskar förloraren?"

Jag började må lite bättre på eftermiddagen och nu mår jag helt okej. Men jag orkade verkligen inte åka till Huvudsta för att kolla på träningen även fast dom vill att man ska göra det när man inte kan vara med (bara man inte smittar).
Ska iallafall till skolan imorgon. Har endast 2 lektoner och börjar klockan 12, då hinner jag även sola solarium innan :) Första lektionen har vi idrott och vi ska till simhallen för att träna livräddning. Det är rätt tråkigt eftersom vi gör det varje år.. men det är väl bra att kunna!
När jag har slutat vid halv 3 ska jag åka till Kista för att möta upp Johan och mamma. Vi ska shoppa lite och jag ska försöka hitta något att ha på mig. Känns som jag inte har någonting att ha på mig!

Om en timme börjar Efterlyst och det ska bli kul att äntligen få se det. Har ju träning när det går så jag missar alltid mitt favoritprogram :(


Nu ska jag sätta mig vid tvn och äta glass :)
Byebye

Tiden går fort fram..

Hejhej!
Idag mådde jag inge bra när jag vaknade, hade ont i huvudet och mådde illa så jag stannade hemma. Tog en tablett, gick och la mig igen och vaknade vid halv 12 och mådde lite bättre.
Så idag har jag bara tagit det lugnt och kollat tv, och suttit vid datorn. Satt och kollade på massa bilder på datorn och insåg att jag har 25214 st bilder på datorn :o Det är helt sjuukt mycket och jag borde rensa någon dag haha.

Hittade t.ex dessa bilder. Guud vad tidern går fort, det känns som dom togs för nåt år sedan bara, men det är flera år sedan :O Typ 2005...




Say yes

Resten av min vecka;

Torsdag: skola 8.20-17.15 (slutar med en föreläsning), träning 18-21.30.
Fredag: sola solarium, skola 12.10 - 15.35, shopping. kvällen ingen aning
Lördag: inflyttningsfest hos manda
Söndag: aik herrmatch 13.00, övningsköra?

image55
Detta var dagens oufit (eller jag bytte sedan den svarta t-shirten till ett vitt linne)
T-shirt: H&M
Höga shorts: Fått av Ammie, köpta i London
Tights: H&M

Nyklippt

Hallåhallå!
Onsdag idag och det betyder att jag började kl. 1 idag och hade bara Engelska. Vid halv 11 åkte jag till Jakobsberg för att klippa mig. Det var drop-in och jag satt och väntade en timme för att bli klippt, lite jobbigt men var tvungen eftersom mitt hår var rätt så slitet. Frisören klippte topparna och kortade av luggen lite mer och jag blev nöjd :) Sen gick jag till BK och åt. Satt och pluggade lite på engelskaglosorna under tiden eftersom vi hade läxa tills idag.
Lektionen var helt okej och vi hade läxförhör, det gick väl helt okej tror jag.
Sen åkte jag hem och när jag kom hem klarade jag inte av mitt stökiga rum och började städa. Mamma blev chockad när hon kom hem och såg att jag hade städat, haha ;D

Nu väntar jag på mat och efter maten ska jag plugga massa till svenskaprovet som är imorgon på isländsk diktning. Suuuuper kul... *not*

Pözz

Gårdagen

Hej!
Jag orkade/hann inte upptatera igår för Mathias kom hit och jag pluggade massa.
Efter Grafo lektionen hade vi Naturkunskap med Karin. Vi skulle få dissekera lammhjärta och lunga, och det var det vidrigaste jag har varit med om i hela mitt liv. Först höll hon upp en hel lammstrupe och lät Marc blåsa upp lungorna med ett rör. Lukten var obeskrivligt äcklig och man kunde knappt ändas, men sedan fick varje grupp (jag var med marc och ammie) ett varsitt hjärta att dissekera och då började det riktigt äckliga. Vi fick skära i det och undersöka dom olika kamrarna i hjärtat. Myspys!!
Sen hade jag massagelektion och jag höll på att somna flera gånger när Camilla masserade mig haha.


Bilder:
1. Jag, Moa och Catta i studion
2. Ammie och strupen
3. Marc blåser upp lammets lungor. uuusch!
4. Vi lekte med lammet. haha
5. Åh fyfan!
6. Jag diskade alla äckliga verktyg.


Grafisk kommunikation

Heeeeeeeeeeeeeej

Sitter just nu i datorsalen och har grafisk kommunikation med Gunnar. Jag har typ fastnat och vet inte vad jag ska göra.. :/ Men jag har gjort två bilder idag och så har jag fotat lite i studion med min kamera.

Nu har jag lunch och den är lååång!

Pusspuss


skidåkning


Haha video från Romme :D Ullis och Alex åker i backen och jag filmar. Det var skit svårt att åka och filma samtidigt :P haha

Ny tränare

Godkväll!
Fick typ slänga i mig en slags middag bestående av nudlar och sockerkaka innan jag skulle springa till bussen och åka till träningen. Lika tråkigt som vanligt att åka tåg till Karlberg och sen byta till Ulriksdal själv. Brukar oftast lyssna på musik, läsa, plugga men idag gjorde jag ingenting och då häll jag på att somna istället :P Var framme lite innan 6 vid Råstasjön och gick till hallen. Sprang inne pga min fot och det gick helt okej. Vår nya tränare (jag minns ej vad han heter ju nu.. fy på mig) var där och han ska träna oss varje måndag. Han var riktigt bra och träningen blev rolig och lärorik. När träningen var slut kändes det som jag bara hade tränat i en halvtimme och jag ville bara fortsätta, men det fick jag ej..  Tog bussen till Ulriksdal tillsammans med Lili, Miranda och Linnea och det var trevligt med lite sällskap iallafall!
Kom hem för en timme sedan och nu ska jag sova.

Godnatt ♥


Måndag

Nu är det måndag då och ny vecka. Skulle vara super skönt om helgen kunde vara en eller två dagar längre ibland, tror många skulle behöva det faktiskt. Började 8.20 med livskunskap och lämnade in min läxa om hur jag kommunicerar. Kursen verkar rätt flumm och skön :) inte helt fel!
Sen på svenskan hade vi redovisning på boken vi har läst, "Trägudarsland". Det var frågor på boken som inte var allt för lätta, men jag svarade på allting iallafall. Boken var faktiskt bättre än vad jag trodde ibörjan och den handlade om ett trälpar som rymmer från sin hövding och gård. Låter inte alls så kul, men den var helt okej! Direkt efter svenskan hade vi engelska och efter lunchen var det dags för matte. Slutade vid 2 och var hemma en halvtimme senare :)
Nu sitter jag och väntar på min sockerkaka som är i ugnen. Är sjukt sugen på nåt gott så jag var bara tvungen att baka :D

Ojj, är klockan redan fyra :O Jag måste fan åka till träningen om en timme!

Pusspuss

image46

Ge mig!!

Hallå hallå!
Bloggande runt lite och hittade en hemsida som hade sjukt snygga kläder, gillade speciellt deras klännigar.
Funderar på att beställa hem något kanske (a)
http://www.asos.com/ Riktigt fina saker, eller vad tycker ni?




1. Satin Bandeau Dress in the style of Sarah Harding, 505.54 kr
2. High Waisted Contrast Colour Dress (in the style of Victoria Beckham), 404.43 kr
3. Full Netted Layer Skirt, 404.43 kr
4.  Bow Front Shift Dress, 505.54 kr

hemmakväll




  
Blev en lugn kväll med film, med familjen. Wilma var som vanligt lika söt och låg och sov i soffan.
+ att jag fick lite presenter från pappa och pia som har varit i Oman. Fick nån arabisk parfym, rökelser med tillbehör. Nu luktar det rökelser i hela vårt hus så att man knappt kan andas :D

En liten del av helgen

Helluuu!
Kunde inte uppdatera bloggen igår pga min bror hade lan hemma ( =massa svettiga barn sitter i vårt hus och spelar cs) och tog upp alla internetuttagen så jag fick klara mig utan datorn ett tag.

Igår var en kort och skön dag med endast två lektioner. Började ju vid 12 så jag åkte och solade lite innan idrotten. Blev lite småröd, men nu börjar ansiktet få en lite brunare nyans iallafall :) Ska nog sola igen på onsdag fast i Komethallen, det är tydligen billigare där! På idrotten hade vi livräddning på land och sen på naturkunskapen målade vi med färgpennor och såg på film. Jätte mysigt!
Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte först till Jakan centrum och sen till Outlet. När jag kom hem packade jag ihop lite saker till matchen och åkte iväg vid 6 tiden till Råsta Park.
Matchen gick väl inte sådär bra som det skulle kunna gjort, men det var helt okej ändå. Väl hemma efter matchen hoppade jag in i duschen och cyklade sedan iväg till Nina där redan Ullis, Alex och Tea var. Vi kollade på lite filmer och bilder på Zante. Sen gick vi hem nån timma senare..

Imorse gick jag upp 8.30 för att åka ner till Ekhammar och döma 4 matcher med Ida. Det gick jätte bra och vi fick tom dela ut ett rött kort på en spelare. Vi var lite smått osäkra, men efter matchen tyckte många att det var helt rätt domslut eftersom spelare klippte en skjutande spelares ben..
Sen kom pappa och hämtade mig och Johan, och vi åkte förbi farmor och farfar. Vi fick saft och bullar och det var mys!

Nu sitter jag hemma hos min fader och det blir nog en lugn kväll med familjen.

Pusspuss

image40

RSS 2.0