Jag är kär.!


(Hemskt gjort i PS, men här är min kärlek)



Första gången jag såg dig var på Stinsen och jag var kär redan vid första sekund. Jag provade dig och du satt verkligen perfekt. Men du var lite dyr så du fick inte följa med mig hem denna gång. Men igår kunde jag inte motstå dig när du hängde där snart slutsåld i Täby centrum.
700 kr fattigare, men lyckligare än någonsinn :)


-


Frankmusik - Confusion girl

Ledig onsdag

Idag är det min lediga dag i veckan och det känns riktigt skönt att den var just idag eftersom det blev sent igår på jobbet. Skulle sluta halv 9 men fick jobba över till halv 11. Jobbigt, men det bjöds på mat och lite extra pengar tackar man ju inte nej till ;) haha
Jag trivs faktiskt riktigt bra och det känns kul att komma till jobbet! Hur ofta känner man så? Haha
Jag har inga stora planer för dagen förutom att jag ska iväg och spela fotboll ikväll med sex på plan-brudzeen. Det är näst sista matchen och vi MÅSTE vinna. Jag vet att man inte ska ta ut segern i förväg men förra gången vi mötte dem blev det 11-0 till oss ;)

Nu ska jag äta något. Puss


Hundutställningen




Godnatt

Det blev en lugn kväll hemma hos pappa. Har inte träffat alla på hur länge som helst så det har varit trevligt! God middag och tvtittande blev det :) nu blir det sängen eftersom vi ska åka till västerås imorgon med Viggo på hundutställning. Det blir min första så det ska bli kul :) godnatt!

Måndag

 

Ammie och jag i fredags innan utgång.


Första dagen på en helt ny vecka, men det var inte vilken måndag som helst. Det kändes faktiskt som första dagen på mitt nya liv. Haha :) Väckarklockan ringde halv 6 och jag klev faktiskt upp med ett leende för idag skulle jag börja jobba på Elgiganten.
Började halv 8 och det första som hände var att kassapersonalen hade möte med frukost och sedan utbildning om försäkringar. Fick då träffa alla tjejer som jag kommer jobba med sen, så det var kul. Efter det var det morgonmöte med alla som skulle jobba och då fick jag hälsa på massa andra människor. De verkar vara ett riktigt trevligt gäng!
Innan butiken öppnade gick jag runt med en tjej som hette Nami och hon lärde mig hur kassan fungerade och massa annat som jag var tvungen att lära mig. När butiken öppnade fick jag ta emot mina första kunder och det gick bättre och bättre hela tiden. Svårt, men det var kul :)
Vid 5 fick jag sluta, och då hade jag jobbat i 9 ½ timma så jag var rejält trött. Höll på att somna flera gånger på väg hem, men jag lyckades komma hem iallafall.
Ikväll har jag bara legat framför tvn och slappat. Imorgon börjar jag 11.30 och slutar 20.30 så jag måste vara pigg imorgon också!

Ska nog strax sova, men innan dess blir det ett avsnitt av Little Britain!
Puss

 


Tagga till!


Sex på plan VS Ljusröda

Nu är det en toppmatch mellan ettan och tvåan i serien och en vinst för oss är väldigt viktig. Vinner vi denna match har vi stor chans att gå upp till nästa division kommande säsong. KOM IGEN!


Helgen

Fredag.



Kräftskiva hemma hos Helena med brudarna - Folk rullade in - Tjaffs - Alla blev vänner - Stan- Helenes bakficka - Sms - Glad Sofia

Lördag.

Födelsedagsmiddag - Alex och Ida - Teas hus - God mat - Inneskor och finanskris - Taxi - Sportbaren


BLOGGTIPS



















Spana in min kompis Helenas´s blogg. Hon bloggar om saker som händer i hennes liv och det är en mycket intressant läsning! Du hittar hennes blogg HÄR!

RSS 2.0