Fullt upp!

ÄNTLIGEN..
är jag "klar" med denna hemska uppgift till Kultur och idé-historian. Vi ska skriva en analyserande uppsats om nån utomeuropeisk kultur. Jag har skrivit om Taj Mahal, men jag är inte riktigt nöjd för jag tycker att jag har för mycket fakta. Men hur mycket kan man analysera om ett moment? Kan ju inte precis hitta på lite.. aja!

Idag skulle jag egentligen varit ledig, men eftersom jag går idott b så var jag tvungen att ha friluftsdag. Orkade inte betala för något så jag och Martin gick vinterpromenaden runt Säbysjön. Det var sjukt långt och vi höll på att dö av trötthet, men det var trevligt :) När vi var klara åkte vi till Donken och käkade en varsin McFeast. Jag tror aldrig den har smakat så gott som den gjorde idag.
När jag kom hem somnade jag nästan direkt framför tvn och sen har jag pluggat nästan hela eftermiddagen och kvällen.. usch så tråkigt!
Men imorgon är det helg och det känns underbart!! :D Längtar riktigt mycket tills på lördag för då blir det party party!

Ska nog gå och lägga mig nu.. pusspuss

jag blir så sjukt glad i hjärtat när jag får prata med dig. den stunden som jag fick prata med dig igår kändes så kort, även fast den varade nästan i en timme. vill berätta så mycket för dig, men tiden är så knapp..



Illustation: Camilla Engman


En lista

Tre namn du går under:

1. Sofia
2. Solen
3. Sole


Tre saker som skrämmer dig:

1. Mörker
2. Framtiden
3. Elaka människor

Tre saker du har på dig:

1. Rosa t-shirt
2. Jeans
3. Svart kofta

Tre sanningar:

1. Jag behöver inskaffa ett gymkort och det är akut!
2. Jag spenderar mina pengar på fel saker
3. Jag har de bästa vännerna!


Tre av dina hobbys:

1. Handbollen, typ
2. Foto och design
3. Fest och mina vänner.

Tre saker du verkligen vill ha:

1. En bärbar dator
2. Tränad kropp
3. Ett nytt jobb

Upptäckte när jag såg denna bild som är tagen sommaren 2006 att jag har gått upp sjukt mycket i vikt sen dess! GE MIG ETT GYMKORT FÖRFAN!!


Ge mig vår och sol!


Kollage av mig

.

Godkväll!
Blev filmkväll med mamma ikväll och det var riktigt trevligt. Jag fick välja film och då blev det min favorit; P.s I love you. Första gången jag såg den var på bio med Nina och Ullis. Då var den hemskare än någonsin och vi grät i floder så att det nästan blev pinsamt. Denna gång var den lika sorglig, men jag kunde hålla tårarna kvar i ögat iallafall..
Jag tycker verkligen om den här filmen för den är så himla vacker och den ger en verkligen en tankeställare. Jag tror alla träffar den rätta nångång i livet, men vem har sagt att man inte kan göra det fler gånger?

"De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste ha blivit överkörd av en lastbil"
- Napoleon Bonaparte

Händelselös helg

Hej!
Jag har verkligen inte gjort någonting denna helg. Eller i fredags var jag och Tea i Jakan och tog en cider, men det hände inte så mycket mer så vi drog hem rätt tidigt. Sen när jag var hemma kände jag mig konstig i kroppen och jag vaknade upp med feber på lördagsmorgonen. Då ringde jag jobbet och sjukanmälde mig och sen låg jag bara framför tvn hela dagen och kollade på skidskytte. Sen när mamma kom hem åkte jag med henne och hämtade Johan och Karro på Hovet. Djurgården vann mot Brynäs så de var glada när de hoppade in i bilen!
Idag har också varit en slapp dag, mycket sport på tv så det var iallafall kul!

Nu ska jag försöka plugga lite Kultur och Idé historia.. Bläh!
Pöözz


Att bara älska någon utan att våga berätta det för personen är den största förlusten av alla. - Henrik Jonsson

Love for all


Ledig torsdag

Godkväll!
Den lediga torsdagen har faktiskt spenderats rätt bra! Jag brukar bara sova massa när jag får en ledig dag i veckan, men inte idag! Tog en rejäl sovmorgon ändå och gick upp vid 11, sen strax efter 12 åkte jag till Jakan och mötte Cissi vid simhallen. Vi var rätt duktiga och simmade 24 längder och sen åkte vi lite vattenrutschkana. Cissi skulle sedan vidare till skolan, men jag åkte till Outlet för att leta skor men jag kom hem utan någonting.
Kvällen har spenderats framför tvn med handboll och romantikpluggande. Handbollen gick ju sådär och svenskan är svår :( Får väl se hur det går på provet imorgon!

Nu kallar sängen på mig. Godnatt, puss



UNDERBART!


En bra onsdag!

Hey!
Lillördag idag och det har varit en väldigt bra sådan faktiskt. Eller dagen började egentligen inte så bra eftersom jag kom försent till skolan, pga att bussen var hur seg som helst och inte passade till tåget. Sen har dagen flytit på riktigt bra och jag har fått reda på två ämnesbetyg. Först fick jag MVG på senaste psykologiprovet, men det räckte bara till ett VG i hela kursen och det är jag nöjd med. Sen gick Catta och jag till expeditionen och fick reda på våra idrott A betyg. Blev en glad överraskning eftersom hon hade satt MVG på oss båda ;) Najs liksom!

Det bästa är också att vi får jobba hemma imorgon på samhällskunskapen och det betyder att jag är LEDIG imorgon:D
Så klockan 1 ska jag möta Cissi och så ska vi simma i simhallen tillsammans!

Men nu ska jag fortsätta med mitt svenskapluggande efter ha sett Sverige - Kuwait som var väl inte den bästa Sverigematchen detta VM precis, men vinst blev det och det är skönt!!
Pusshej



Foto: Jag

-

118361_bax
Säger godnatt med denna bild från Lookbook som är en väldigt inspirerande sida.

Gör din egen bok!

Hejsan!
Idag har jag haft min första riktiga mördardag, men den dödade mig inte som tur. Började som vanligt 8.20 med idrott och det var fotboll på schemat med Adl & Jonas. Fotboll är inte riktigt min grej så jag var lite skraj i början men det gick faktiskt bra! När vi spelade match fick jag stå i mål och jag räddade faktiskt många skott. Tror jag bara släppte in 3 st :)
Sen var det bild och vi började jobba med våra fotoböcker. Verkligen super kul :D Har tom fortsatt lite hemma nu.. haha
Jag skulle egentligen haft webbdesign klockan 15.15-16.40 men jag och Helena satte oss i datorsalen under den långa håltimmen (3 timmar) och gjorde färdigt allt som skulle vara klart. Sen gick vi till Antonio och han sa att vi fick gå hem.
Så jag var väl hemma halv 3 istället för halv 6 ;) Lite skillnad!

Ikväll blir det plugg och sedan hem till Tea :) Myspys!
Nu ska jag sätta igång med pluggandet, tjohej!


MONDAY!

HEY!
Nu är den första dagen på skolveckan och det känns hur najs som helst. Blev en mycket lång dag eftersom jag stannade kvar med Moa och Marc och jobbade lite under Öppet hus i skolan.
Vi visade runt alla i våra nya och fräscha lokaler och det var några stycken som var intresserade av att gå vårt program till hösten. Alltid kul!
Men det är tråkigt att vi bara får tillbringa ett halvår i de nya lokalerna :( Har nästan lust att gå om ett år!

Jag var väl hemma runt 8 och tills nu har jag kollat på idrottsgalan som går på tv. Tråkigt att jag missade handbollsmatchen, men jag fick höra de sista minuterna på radion i bilen och de var verkligen en superseger! Sverige mot en medalj?
Nu ska jag ladda hem lite partymusik, känner för det just nu!

Pusshej


DEN FINNS!

Till CISSI och alla andra som har länge längtat efter en mobil som har alkolås. DEN ÄR HÄR NU!
Räddningen för den alltför talföre alkoholkonsumenten är en telefon som analyserar andningen och som stängs av om du druckit för mycket. Du kan även spärra vissa telefonnummer som du inte vill ringa till när du blivit full, förslagsvis flickvänner, pojkvänner, chefen och föräldrar. Vid en viss promillegräns spärrar telefonen alla dina utgående samtal.

Jag skulle inte banga på att köpa en sådan telefon till mig själv eftersom jag har en tendens att skicka knäppa sms eller ringa konstiga samtal på fyllan. Det är inte kul att vakna upp dagen efter, kolla igenom de skickade smsen från gårdagen och inse att man har skämt ut sig totalt! Eller att upptäcka att man har ringt en viss person men har ingen aning om vad man har sagt till personen..



Köp den till mig!!

HD?

Godkväll!
Idag har jag skrivit rätt mycket i bloggen och det har kännts roligt. På senaste tiden har det bara blivit vanliga (tråkiga) inlägg om mina dagar i skolan.. De jag har skrivit idag är väl inte så mycket roligare, men en liten förbättring har iallafall skett.
Nu på kvällen har jag fixat Ullis design litegrann, bytte hennes bild och så. Sen har jag kollat på tv och lekt lite i Photoshop. Har gjort några försök på att skapa en HD känsla, men jag är inte riktigt nöjd med resultatet. Funderar på att ha en sådan bild med i min fotokurs under manipulerade bilder.
Här är mina försök:


Kan ju ta med mig dem till nästa lektion och visa Gunnar iallafall. Gillar den första bilden mest för den ser så overlig men ändå så verklig ut..
Jaja, fredag imorgon och det betyder att helgen börjar. Slutar tidigare imorgon pga att Kultur och idé-historian är inställd. Skönt!
Sen på kvällen ska vi tjejer till Kista och se på bio!

Nu ska jag sova. Godnatt
M P O K

Tjocka kändisar?

Kollade runt på expressen.se och hittade ett bildspecial där de har redigerat kändisar så att de ser tjocka ut. Herregud, va äckliga de ser ut! Jag tror knappast de skulle få lika mycket respekt och uppmärksamhet som de får nu om de såg ut sådär.. Sad but true!


Jessica Alba

Amy Winehouse

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1433003/kandisarna-storleken-storre'
Foto: ALL OVER PRESS

Haha denna måste verkligen ses! Bästa ever haha


<3


Jag måste bara säga att jag är världens bästa och snyggaste vänner! Haha
Man kan faktiskt inte önska sig bättre vänner ♥ Puss på er!


P.s Men Helena är snyggast ;)

SOFIA FOR PRESIDENT!

GODKVÄLL!
Idag har varit en mycket lång och ovanlig dag måste jag säga. Gick upp vid kvart över 6 imorse eftersom vi skulle träffas vid Östermalmstorg runt 8.20. Innan jag åkte dit svängde jag förbi Tea och hämtade min mobil som sov över hos henne. De flesta i klassen åkte in tillsammans så man fick som tur sällskap in till stan. När vi var framme gick vi till Armémuseet och där mötte vi  vår lärare Kerstin och Henrik, som skulle hålla i rollspelen. När vi kom dit var jag rätt skeptisk till själva grejen. "Vadå minister för en dag? Jag kan ingenting"
Men när vi väl startade blev det super kul och de 2 ½ timmarna bara flög fram :) Jag bildade landet "Cindro"´s regering med Catta, Cissi, Camilla och Jessica. Eftersom jag redan hade tjatat om att jag ville vara president så fick jag vara det, haha! Spelet flöt på riktigt bra, men på slutet när vi kom på värsta grejen om att vi skulle bygga en tull så att alla andra länder var tvunga att ge oss pengar var spelet slut :(  Men ändå, vi var bäst!!

När vi var klara där vid runt 12 åkte jag, Cissi och Hanna till Kungshallarna och åt mat. Sen köpte jag en brownie och tog tåget hem ensam. Jag somnade på tåget för jag var helt död, men blev rätt pigg sen när jag var hemma. Fick värsta rycket och städade hela mitt rum. När mamma kom hem höll hon seriöst på att få en hjärtattack :P

Nu ska jag se de sista avsnitten av Kenny Starfighter innan jag somnar. Måste ladda inför den nya filmen som jag längtar sjukt mycket till! Men hoppas bara att den är lika bra som serien..

Godnatt, puss



Where were you?

I was a backing track.
Saving my green voice's back.
Disguising the obvious,
That I had no-one to sing for.
I lived in a paper bin.
Which I lived curled up and forgotten in.
With an unfinished lovers hymn
Tattooed on my forehead.

Oh, oh, oh, where were you?
Had I known you then,
The outcome would have been better.

I got used to the treadmill love
Where no matter how fast you run,
You're stuck at the starting point,
Only exhausted.
I was the anonymous author
Of songs I'd not dared to share.
Lacking the audience of a lover's ear.

Oh, oh, oh,
Oh, oh, oh, where were you?
Had I know you then,
The outcome would have been better.

You could have prevented this.
You could have prevented this.
You could have prevented this.
You could have prevented this.

You could have prevented this.
You could have prevented this.
You could have prevented this.
You could have prevented -

Oh, oh, oh, where were you?
Had you known me then,
The outcome would have been better.

Helgen

SHOO!
Det är redan söndag och helgen har verkligen bara rusat förbi.. Men det har ändå varit en rätt trevlig helg med lite festligheter och så. I fredags var det då dags för utgång med Ullis, Viktor, Alex, Tea, Sandra, Annie (och Martin som var med ett tag). Vi började på Villan men drog sedan in mot stan och vi hamnade på Pans. De var faktiskt ett helt okej ställe och det fanns rätt gott om sittplatser så att man kunde sitta ner och prata.
Träffade Anton där som jag inte har träffat på jätte länge, mycket trevligt! Kvällen avrundades runt halv 3 och jag var hemma strax efter 4..
Fick några timmars sömn och sedan var det dags att gå upp för att jobba några timmar. Fick skjuts till jobbet så det var skönt och dagen flöt på rätt bra faktiskt. Fick sluta lite tidigare så direkt åkte jag in till stan för att möta Anton. Vi tog en fika på Café 60 och promenerade lite i stan..

Idag är det plugg som gäller för mig. Ska plugga psykologi inför provet på tisdag och sedan måla klart min barnboksillustration som ska vara klar imorgon.
Kuuul!

Pözz


Gamla tider


Åh! Är det inte roligt att kolla tillbaka i alla de 13 skolkataloger man har samlat på sig under åren och kolla hur mycket folk har förändrats? :) Detta kort är ifrån sexårsverksamheten och vi var som sagt 6 år gamla. Det är faktiskt rätt kul att man fortfarande minns allas namn och många träffar man på lite då och då!
Plus att två av mina bästa vänner nu gick i min klass då och redan då var vi bästa vänner! Ser ni vart jag står?

HANDBOLL


Avslutar kvällen med lite handboll. Sverige 1 möter Sverige 2 i finalen inför VM. Hejar faktiskt på Sverige 2 eftersom Oscar Carlén spelar där. Kul att även se de unga spelarna visa framfötterna :)

I´m a fucking rich bitch!

Shuz!



Hahaha ibland gillar jag mig själv!! Jag var helt inställt på att skolan skulle börja idag eftersom jag hade skrivit det i min kalender innan jullovet. Så jag ställde klockan på halv 8 och gick upp och duschade. Men jag tänkte "Är det verkligen idag vi börjar?" Eftersom jag var osäker gick jag in på skolans hemsida och upptäckte att vi börjar imorgon!
Gick faktiskt och la mig igen då och vaknade några timmar senare eftersom jag fortfarande var så galet trött.

Varför jag inte har uppdaterat bloggen sen i söndags har ett väldigt enkelt svar. I måndags åkte jag och Ida iväg till Tumba för att döma Botkyrkaspelen. Vi dömde från klockan 13.00 till 21.00, så jag var hemma vid halv 12. Jag däckade nästan direkt och sov 2 timmar tills ishockeyfinalen började mellan Sverige och Kanada. Eftersom hela matchen var ett stort fiasko gav jag upp efter andra halvlek och gick och la mig. Hade svårt att somna om då klockan var 3 på morgonen. När jag väl hade somnat sov jag iallafall 3 timmar och när klockan ringde klockan 6 ville jag seriöst dö!
Ida kom och hämtade mig vid 7 och så åkte vi till Tumba igen. Sen vart det dömning hela dagen och jag var nog hemma 7 igårkväll. Åt lite tacos, gick och la mig efter det och sov hela natten.
Men en positiv sak med detta slit är att jag tjänade rätt najs! Tror jag tjänade runt 1750 kr.. inte helt fel ;)

Nu väntar jag på att mamma ska sluta jobbet så att vi kan åka till donken och köpa El wrapo. Det var länge sedan något så underbart gott fanns på McDonalds!!

Pözzhej


Dagen efter

TJENARE!



Usch vad jag hatar att vara bakfull!! Varför minns man inte hur hemskt det är när man är ute och festar? Om man gjorde det kunde man kanske dricka varannan vatten så att man slapp detta hemska tillstånd.
Kvällen igår var faktiskt trevlig :) Först satt vi hemma hos Ullis och förade lite. Det var jag, Ullis, Jenny, Karin, Sandra och Linnea. Vid 11 drog vi upp till centrum där vi mötte upp lite annat folk och efter någon timme drog vi vidare till MP. Där blev det dans och lite shottar, så jag mådde finemang när jag gick därifrån. Fick skjuts hem så jag slapp sitta på en äcklig nattbuss hem iallafall :)

Idag har jag inte gjort mycket asså. Jag vaknade väl vid 1 och då började jag med min barnboksillustration.. Är verkligen inte klar, men jag har iallafall börjat och vet hur den ska se ut ungefär..
Det var min sista lediga dag under jullovet (som är mitt sista jullov) för imorgon och på tisdag ska jag döma Botkyrkaspelen i Tumba med Ida.. Jag lär tjäna runt 1500 kr under dessa dagar så jag klagar inte!

Nu ska jag nog se en bra film och sedan gå och lägga mig. Måste ju vara utvilad och pigg imorgon!

Pözz



Fredag

Hey!



Två dagar av det nya året har passerat fort förbi, utan att jag gjort något nyttigt. Har bara legat och kollat på film princip, men det har varit riktigt skönt. Men när man inte gör mycket under dagarna tänker man mycket också.. ibland kan det vara bra, men inte nu. Känner mig helt förvirrad i mina tankar och jag citerar Maria Mena "I`ve been walking around all day, thinking I think i have a problem, I think I think too much"
Orkar inte heller sätta ord för mina tankar, det får bli en annan dag! Men en sak är säker; Jag är fan inte dum och jag förstår nog mer än vad du tror!

Men en vettig sak har jag iallafall gjort idag. Åkte till Stinsen med mamma, där blev det köp av två örhängen på Albrekts guld (hade tillgodokvitto där så de var helt gratis) och ett läppsyl. På vägen hem prövade jag den nya McFlurryn med Lions i. Mycket god :)

Imorgon blir det tyvärr jobb 4 timmar på dagen, men det ska jag nog öveleva liksom!
Pusshej




....

Jag vet inte vad jag ska göra... fuck!

RSS 2.0