Lite jobb i veckan ändå

Hej!
Jag trodde ju att jag bara skulle sitta hemma och glo på tv hela veckan, men istället har jag faktiskt jobbat rätt mycket. Igår ringde de mig och frågade om jag kunde jobba 12-16. Visst kunde jag det! Det var rätt skönt att jobba en vardag, mindre stress och mindre människor. När jag hade slutat träffade jag Tea och Alex. Vi bakade en kladdkaka (som mest blev en varm smet) och kollade på True Blood. Riktigt bra serie verkar det vara, men jag var lite rädd ibland!
Idag gick jag upp hyfsad tidigt för att hinna med lite saker innan jag skulle börja jobba vid 5. Åkte till Jakan runt 2 för att klippa mig hos Riddarfrisören. Kom ut därifrån med 1 decimeter kortare, men friskare hår.
Sen jobbade jag 17-21. Jobbet frågade om jag ville jobba imorgon också, så på förmiddagen kommer jag jobba.
Sen blir det middag hos Helena + utgång. NICE!!

Nu ska jag sova. Ska faktiskt upp klockan 6 imorgon :O
Puss

En leopardig Sofia med kortare hår.


Måndag

Nu är det måndag och ännu en arbetslös vecka har jag framför mig (räknar inte med helgen). Jag börjar faktiskt bli galet trött på att bara hänga hemma hela dagarna. Snart har alla börjat skolan och jobben och själv sitter jag hemma och rullar tummarna. Hur ska jag sysselsätta mig? Måste verkligen ta mig i kragen yttligare en gång och söka nya jobb, ett vardagsjobb.
Idag har jag iallafall suttit ute i solen med en bok, men efter ett tag låg jag där och sov. Mycket skönt :)
Efter tag blev det lite väl blåsigt, men ändå svettigt så jag gick in istället. Nu kollar jag på damernas fotbolls-em som går på tv och just nu är det match mellan Tyskland och Norge. Väntar på att mamma ska komma hem så att jag får mat för efter maten ska jag hem till Martin. Ska bli både roligt och skönt att träffa honom så man får prata av sig lite..


Visste ni att Måndagssjuka är benämningen på yrkessjukdomar som ger sig till känna först efter några dagars bortavaro från arbetet. Uttrycket måndagssjuka används för bakfylla eller allmän seghet på måndagar, då det är den dag då flest sjukskrivningar sker.

Kändis x2

Idag när jag jobbade kom det faktiskt in två stycken "kändisar". Den första som beställde av mig var skådespelaren Per Svensson. Han är med i filmer som t.ex Kenny Begins, Pip-Larsson, Sprängaren m.f.
Sen efter ett tag kom det fram två välbekanta tvillingar med sina föräldrar och efter ett tag kom jag på vart jag har sett dem någonstanns - Tre-reklamerna. Tvillingarna som tjaffsar om vad dom ska se på den bärbara datorn och tillslut går pappan och köper en likadan till den andre så att de inte ska behöva bråka :p
Alla tre var mycket trevliga och det är bara kul när det kommer lite kändisar till lilla donken i Barkarby :p

 &

NU ÄR DU MIN!

Som några vet har jag tappat bort två mobiler under våren och när min senaste försvann fick jag låna Helenas mobil. Men nu kände jag att det var dags att våga köpa en ny telefon ändå, kan ju inte ha hennes hur länge som helst och den har börjar bete sig lite konstigt.
Igår åkte mamma och jag runt till alla elekronikbuktiker i hela Barbarky, men dom hade inte den mobilen som jag egentligen ville ha. Så idag direkt efter jobbet åkte vi till Kista och där hade dom den :D Woho! La även till en försäkring.. det kan ju behövas ;) Haha

Min nya baby :)

Mammas ena present åkte upp på väggen!

När mamma fyllde 50 år gav jag henne två fotografier som jag har tagit och sedan förstorat upp hos Crimson. Dom förstorar fotografier i alla möjliga storlekar och material. Det är billigt som bara den och kvalitén är verkligen perfekt :)
Jag råkade beställa ett litet konstigt format på dem så det har tagit ett tag innan vi har lyckats skaffa ramar till dem. Men i tisdags var jag och mamma på Ikea och då hittade vi perfekta ramar så nu sitter mina bilder uppe på ena köksväggen. Tycker faktiskt det blev rätt tufft!


(Batteriet höll på att dö så jag tog en snabb bild, därför ser tavlorna en aning sneda ut :p)

Lite bilder från Bulgarien







YES!

När jag kom hem från Bulgarien i måndags såg jag att Elgiganten sökte kassamedarbetare och sista ansökningsdagen var då, så jag tog mig i kragen och skickade in en ansökan. Tre dagar senare ringer dom och undrar om jag vill komma på intervju imorgon (idag)! Jag ber verkligen att det går bra så att jag får jobbet...
Jag gör verkligen allt för att slippa donken!!!


Im back... again

Hallå!
Jag tänkte för någon månad sedan att jag skulle ta upp bloggandet igen och fixade en ny design, en orange. Men jag vet inte riktigt vad som hände för när jag var klar med designen dog intresset för bloggen igen :p haha
Det har hänt massor sen dess, men jag orkar inte riktigt skriva om allt. Det största är ju att jag och Ullis åkte till Bulgarien en vecka och festade loss :) Kom hem i söndags och sen dess har jag varit mega förkyld och sliten, men det är väl sånt man får ta efter en vild vecka.

Jag är ledig hela den här veckan tills på lördag, så jag har försökt att utnyttja den så mycket som möjligt. Igår hängde jag med Helena och Marc. Hon har precis flyttat så jag skulle kolla in deras nya lägenhet och underhålla Marc när han målade Helenas vägg. Den blev faktiskt helt galet snygg! Förstår inte riktigt hur han kan måla så på fri hand med sprayburkar. Vi bjöd honom på middag och sedan tog vi tåget till första korpen-matchen efter sommaren. Alla var sjukt nervösa innan matchen och i första halvlek låg vi faktiskt under med 0-1, men i andra halvlek hände det nåt och vi började spela grymt bra. Först 1-1, sen 2-1 och tillsist 3-1 :D

Idag har jag tagit en fika med Moa, Catta, Helena, Carro och Linn på Tastys. Det var mycket trevligt :) Innan jag drog hem shoppade jag en tröja för 49 kr på Gina!
Ikväll blir det häng med tjejerna framför någon film. Mys!

Oj, megalångt inlägg! haha
Puss och kram




RSS 2.0