Valborg

Hejhej!
Jag sitter här på valborg hemma hos Ullis med henne och Pontus. Klockan är snart 12 och då blir faktiskt Ullebulle stooor ;)
Kvällen har spenderats hemma hos henne och vi har ätit gott (eller inte jag, jag kan ju inte äta så det blev barnmat för min del). Vi åkte också till olycksplatsen med Jenny och Alex för att lägga ljus och blommor på Roberts minnesplats. Det var verkligen jätte fint där med alla blommor, ljus och kort! Kvällen blev inte som planerad, men jag tycker ändå att den har varit trevlig!

Pööözz

image237

:(

Vila i frid Robert!


Hihi

image236'
Detta kollage gav jag Ullis i lördags och det är verkligen kul hur att se hur vi har sett ut genom tiderna ;) Haha

Best of Tobbe

Haha Tobbe i "En annan del av Köping" är verkligen min favorit! :D
"Sveriges smalaste gata nämnligen!
- Fan va smalt!"
"Fattar du inte svenska va? Är du från Norrköping eller?"


Blää!

Hejhej!
Jag är verkligen kass på att uppdatera här, men jag har varken ork eller lust precis. Men nu kände jag att jag bara var tvungen. Min helg har både varit rolig och tråkig. Det roliga var min och Ullis 18-årsfest som blev rätt så lyckad ändå trots alla incidenter!
Men det som har varit tråkigt har tyvärr tagit den största tiden av min helg. Började med i torsdags att jag kände mig dålig så jag stannade hemma från skolan och när jag vaknade på fredagsmorgonen hade jag hög feber, halsont, nackont och huvudvärk. Envis som jag är vägrade jag ställa in festen för jag var ju jätte "frisk"! På lördagen mådde jag lite bättre, men nu kunde jag inte äta så jag fick äta soppa istället för pizza som dom andra gjorde.
Under festen mådde jag helt okej och jag kände inte av någon smärta, men när jag vaknade igår hade jag så ont i munnen/tänderna att jag fick skippa jobbet och åka till akuten istället. Jag kunde inte äta, borsta tänderna eller stänga munnen ;/ På Jakans akut hittade dom ingenting i min hals, men jag hade jätte hög "sänka" och det betyder att man har någonting i kroppen som inte är bra. Doktorn sa att jag skulle avakta lite och gå till vårdcentralen idag istället.
Så idag blev det inget NP för min del även fast det är super viktigt och man måste göra det, men det gick verkligen inte. Jag hade så ont imorse i munnen att jag seriöst trodde att jag skulle dö...
Men nu är jag hemma och jag har fått penicillin som jag ska ta i 10 dagar. Kul jul, men jag hoppas jag blir av med det onda snart!

Bilder från lördagen kommer snart...

TAGGA!

PARTY IKVÄLL :D
jag är bara såååå taggad!


<3

image235
Våren är här!

Hejhej

Hejhej!
Jag blir bara dåligare och dåligare på att skriva och uppdatera min blogg, men det är nog mest för att jag får mindre och mindre tid till det. Eller jag prioriterar andra saker istället, t.ex skolan ;/ Känns inte okej att ha så mycket skolarbete att göra under en så kort tid, men vad ska man göra?

Min helg har varit riktigt rolig ska ni veta! Den var fullspäckad med jobb, dömning & PARTY :D I fredags var jag då på Villan med brudarna och i lördags blev det dubbelt jobb och sen firande av Catta som fyllde 18 år! Direkt när jag slutade jobbet kastade jag på mig finkläderna och åkte hem till Catta där jag hann äta lite mat och sminka mig lite. Sen var det dags för utgång inne i stan. Hennes syrra hade valt ut ett ställe vi skulle gå till och det blev Huset inne i stan. Vi var ett ganska stort gäng på kanske 15 personer som åkte dit tillsammans. Ganska snabbt splittrades gänget lite och jag och Moa hängde mest ihop under kvällen. Det blev en riktigt trevlig kväll faktiskt :D Vi slapp åka nattbuss hem för Moas pojkvän Henrik kom och hämtade oss. Riktigt skönt att komma hem 1 ½ timme tidigare!
Igår när jag vaknade var jag helt utslagen och gick inte upp förräns vid halv 2, lite pinsamt :P Började jobba kvart över 4 och det gick bra att jobba. Glassmaskinen fungerade inte i det fina vädret så många kunder blev besvikna och irreterade. Det kan man förstå!
Senare på kvällen kom Mathias förbi och vi kollade på film!

Det har ju varit kanonväder idag med och det är verkligen underbart :D Skönt att slippa alla dystra färger och varma kläder!
image234

Moa och jag fastnade som vanligt på bild, även denna gång med en konstig snubbe. Hahaha
Detta var i början av kvällen!

Gårdagen

Godmorgon!
Jag vaknade vid 9 imorse och jag förstår verkligen inte hur jag kunde göra det eftersom jag borde vara dödstrött efter igår. Men det kommer väl komma snart!
Igår hade jag bara två lektioner och på idrotten gymade vi. Det var riktigt skönt och det behövdes verkligen! Nästa lektion hade vi naturkunskap och vi lärde oss om genteknik. Det är rätt svårt och jobbigt, och Karin bara proppar på oss massa läxor och inlämningar ;/ Mamma hämtade mig efter skolan och vi åkte direkt till Stinsen för att shoppa. Det blev massa shopping för oss båda och jag passade också på att nyttja mina presentkort på Make up store. Dom öppnade i torsdags där så allting var helt nytt och personalen var lite ovana, men det var bara mysigt! Det blev en foundation och en ögonskugga och jag är riktigt nöjd med mina val. Sen när vi var på den nyöppnade Gina tricot butiken träffade vi Ullis och hennes moder. Butiken var stor med massa kläder och det var verkligen kul att shoppa. Både jag och Ullis köpte varsinn body och kjol, plus att hon också köpte en klänning. Sen åkte mamma och jag hem och på vägen köpte vi med oss pizza från Stäket. När jag hade ätit klart fixade jag mig inför kvällen och mötte Ullis. Vi åkte till Villan i Jakobsberg för att möta bla. Nina, Malin och Pernilla. Det var happyhour till klockan 10 och det utnyttjade vi nog ganska rejält, haha ;) Sen drog Ullis och jag till Pg där vi var en stund, men vi åkte hem med sista tåget hem och det var skönt. En trevlig kväll blev det iallafall :)

Idag är jag helt fullbokad! Jag ska döma två matcher först i Ekhammarhallen och sen direkt efter ska jag jobba 15-19.45. När jag har jobbat klart blir det på med partykläderna igen och iväg till Catta för att sedan gå ut inne i stan. Jag kommer nog inte må så bra imorgon ;P

Men men, nu måste jag nog fixa mitt hår och så.
Puzz puzz

Sämst

jag är sääämst på att uppdatera här, men imorgon är det HELG :D
det innebär partyparty liksom!

McSofia

image233
Detta är jag när jag jobbar, enligt Niklas. Snygg va? ;)

Halvdag

Idag åkte jag till skolan tidigt eftersom jag skulle börja 8.20 med livskunskap, men när många ur klassen står utanför lektionssalen och väntar på att vi ska börja får vi veta att lektionen är inställd eftersom Lisa var sjuk. Jätte kul liksom, jag hade kunnat sova iallafall en timme till. Sen hade vi engelska och då såg vi Shakespears film Hamlet som var lite längre än 2 timmar. Så vi slutade vid 12 och det var naaaajs ;)
Så nu har jag bara suttit hemma och slappat i några timmar. Ska snart iväg på träning, så jag bör väl äta en liten middag nu eller nåt.

Lite bilder från helgen ;

Bäst


Denna pojk är ju verkligen helt otrolig!!

Jobb och kalas

Hejhej!
Denna dag har kännts rätt så lång med många händelser. Vaknade imorse utvilad hos Mathias, men det gjorde inte han eftersom jag hade tydligen väckt honom hela natten genom att prata i sömnen och slåss. Känner mig så elak, men jag kan tyvärr inte göra nåt åt mina konstiga ovanor när jag sover ;P Haha
Började jobba halv 12 och slutade halv 3. Det gick rätt så snabbt att jobba och det gick faktiskt helt okej idag. Börjar komma in i det mesta nu så...
Sen åkte jag hem och firade Johan lite, han öppnade mitt och mammas paket och sen så fixade vi med dem. Han fick en skärm av mamma och en dvd-brännare + fotbollsbiljett av mig. Efter 2 timmar var jag och Johan påväg in till stan för att äta middag med pappa, Pia, Marcus, farmor och farfar på Jensens Bøffhus. Där blev det mer paketöppning och både jag och Johan fick pengar. :)
Jag beställde oxfilé och sedan mjukglassbuffén och det var riktigt smarrigt :D Sen åkte vi hem till pappa och kollade på film. Nu är filmen slut och jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart..

Imorgon blir det jobb från 12.45 till 15.45 och sen blir det mer kalas för Johan hos mamma med mat och tårta!

Godnatt <3

Johan 15 år!


Grattis lillebror på 15-årsdagen :D

Dagens musiktips!


Dagens musiktips blir Lykke Lis album Youth novel. Hon har en riktigt skön röst som man mår bra av!
www.lykkeli.com

Hoho

Nu sitter jag och chillar och väntar på att jag ska åka till skolan. Har varit vaken nu i 2 timmar så det börjar bli tråkigt att bara sitta hemma och inte göra något speciellt..
Idag har jag som vanligt bara 2 lektioner och på den ena lektionen ska jag gymma på gymet. :) Det kommer kännas underbart skönt att få träna lite muskler!
Efter skolan kommer mamma och hämtar mig för vi ska kolla på födelsedagspresent till min bror. Jag har redan kirrat min, men ska nog kolla lite mer. Min lillebror fyller faktiskt 15 år imorgon :) (han är inte så liten längre)

Nu ska jag fixa mig! Byebye

image227

Mysiga datum

12 april; Min bror fyller 15 år
Middag ute med pappa + familj
16 april; Pappa fyller år
21 april; Djurgårdsmatch
26 april; Partyparty ;)
1 maj; Ulle fyller 18
6 maj; Hamlet och studentskiva
Slutet av maj; Järnvägen cup i Hallsberg
12 juni; Lilli fyller år ;)
13 juni; Skolavslutning
13-16 juni; Eken cup
12 augusti; Grekland med brudarna :D

<3


Allsvenskan är igång och jag är såå taggad på en match :D
Kanske blir derbyt? ;)

Dagens tips, av min kusin

image222
image223
image224
image225
image226

Copyright © Min kusin Jesper Kimblad


Hahahah


Jag är mästare på Buzz

Imorse vaknade jag 20 minuter innan jag skulle till bussen, så jag fick riktigt brottom! Somnade med blött hår igår kväll så mitt hår var krulligt som bara den, men jag hann som tur platta ner överhåret iallafall.. haha
Blev inte den bussen jag hade tänkt att ta, men jag hann till min lektion ändå ;) På grafiska kommunikationen gjorde jag ingenting förutom att bara kolla runt på internet :p Sen var det lunch och det var hur äcklig mat som helst, så jag höll på att svälta ihjäl resten av dagen, men jag hade inget val. På naturkunskapen gjorde vi ingenting och på massagen började vi att massera framsidan av kroppen och först ut blev benet. Riktigt skönt var det ska jag säga er!
Sen åkte jag hem och när jag var hemma spelade jag Buzz och Need for speed med Kasho och Josho. Det var kul eftersom jag ägde rumporna av dem, hahah!

Jag borde plugga....
image220

Men jag orkar inte!!
image221

T-shirt

image218

Vi ska göra våra egna t-shirtstryck i skolan (grafisk komunikation) och jag har börjat skissa lite på min t-shirt. Tycker du den är tråkig, borde jag lägga till/ta bort någonting eller funkar den?

Måndag

8.20 - första lektionen inställd - arg - engelska - lunch - svenska - mattetest - JAG FATTADE, tror jag - form med linda - fortsätta med tekannan - inte klar - slutade - gick till jakan - köpte hamburgare - åkte till träningen - blev arg - herrarna tog våran halltid - träning utomhus - mitt knä dog - åkte hem - kollade på tv - fixade ullis blogg - och här sitter jag nu!


Gårdagen

Hejhej!
Nu har den värsta huvudvärken försvunnit iallafall och det är gudomligt skönt! Jobbade ju idag 16.00-19.15 och min huvudvärk blev bara värre och värre. Jag bad mamma hämta mig för jag skulle nog inte ha klarat att åka tåg hem själv asså. Men nu har jag vilat en stund och tagit en alvedon.

Jag tänkte berätta lite om gårdagen, min 18årsdag. Vid 2 kom lite gäster hem till oss. Det bjöds på mat, tårta och så blev det fotbollsmatch klockan 4 på tvn. Jag hade jätte trevlig och det hoppas jag dom andra också hade! Presenter öppnade jag också och jag fick bäddsetet, en diamantring, örhängen, halsband, bodyshopset, presentkort på make up store och hm, pengar och min gammelfarmors gamla halsband. Jag är riktigt nöjd med det jag fick :)
Sen när alla gästerna hade gått vid 6 gjorde jag och Mathias oss iordning för att bege oss till Moa. Vid 8 var vi framme hos henne och där bjöds det på mer vin och tårta! Vi satt ett gäng och pratade och drack innan vi skulle dra vidare in till stan. Det blev klubben Toxic och vi var där runt halv 11. Alla från Moa följde inte med, men det var Moa, Henke, Carro, Madde, Moas kompis och Mathias, senare mötte vi upp lite annat folk som skulle med. Jag blev bjuden på två drinkar av Mathias, Carro och Madde och det var snällt! Vid 12 började det bli drag på stället och det blev riktigt mycket dans med brudarna. Men innan det så sjöng hela gänget på kanske 25 personer för mig, Moa och Henke och det var riktigt kul :D
Man träffade på massa människor man kände och det var också trevligt!  Vi drog därifrån vid kvart i 3 och jag och Mathias var hemma 5 :/

Men jag hade verkligen en super rolig kväll :D Tack allihopa som gjorde den till en super dag!♥




(dessa killar var INTE med i vårat gäng, hahahah!)

Ojojoj

Hejhej!
Även fast jag är hes, har ont i fötterna och i huvudet idag så är jag nöjd med gårdagen :D Tack alla för en underbar födelsedag!
Jag ska snart iväg och jobba så jag berättar mer om gårdagen när jag kommer hem ;)


18 ÅR!

Nu är jag ÄNTLIGEN 18 år! Det känns faktiskt som vanligt, men ändå sååå skönt...
Blev väckt av sång från mamma (Johan sov) och fick några av mina presenter. Jag fick ett helt bäddset med örngott, lakan,täcke, två stora nya kuddar. Nu är min säng kalasfin och jag har faktiskt lust att lägga mig i den just nu!

Såhär ser dagen ut;
10.30-14.00 Massa förberedelser
14.00 Släkten kommer
19.00 Hem till Moa
21.00 eller senare Utgång i stan
image210

Snabbis

Jag lovade Ullis att jag skulle göra en header till henne och jag sa att jag kunde göra den nån gång i veckan. Men vad händer? Jo, jag gör den redan samma dag :p Jag tycker det är så sjukt kul så jag var bara tvungen!
Plus att jag sitter och väntar på 12 slaget :)


Hoppas hon gillar den, annars kan jag ändra!

Fredagskvällen

Nu är det bara några timmar kvar... iiih :D Ser verkligen framemot morgondagen!
Denna dag har varit riktigt skön, med bara en lektion. Eller jag gick ju inte på idrotten eftersom jag kände mig dålig, så jag började skolan 13.35 och hade naturkunskapsprov om nervceller och hormoner. Jag tror provet gick rätt så bra för jag svarade på allt förutom sista frågan och det kändes lätt! Naturkunskap är väl inte mitt ämne precis så jag blir glad om det känns lätt för en gång skull. Man valde ju en samlinje av en anledning ;P
Sen gick jag till Jakobsbergs centrum där jag mötte mamma och jag köpte en present till Moa. Sen åkte vi direkt till Coop och köpte det som behövdes inför morgondagen. 
Sen har jag städat mitt rum så att det ser snyggt ut också ;) Haha!

Nu sitter jag och kollar på tv och bara slappar!


Juste, gjorde ett kort till moa också som hon ska få imorgon!





<3

Idag har jag känt dig i 342 dagar
&
du har varit min i 321 dagar.
Jag älskar dig!
image206


Leka lite

image205

Godmorgon!

Nu är klockan 9 och jag vaknade nyss, av mig själv. Mår ännu sämre idag än vad jag har gjorte igår och i förrgår ;(  Är hes i halsen, ont i halsen och förskyld.. Har ju bara två lektioner idag, den första är idrott och på den andra blir det naturkunskapsprov. Så jag funderar på att bara gå till provet!
Varför ska jag bli sjuk NU, en dag innan min födelsedag? Otur!

image204
Imorgon blir denna lilla tuffingen 18 år! ;)

Natti!

Godnatt!
image177

Bloggdesign?

image203
Funderar att börja hjälpa andra med bloggdesign.. vad tycker ni om den idén?

Smarta saker

Företaget SmartaSaker säljer roliga, smarta och funktionella saker till alla möjliga ändamål. Vissa är användbara och vissa roliga, men oanvändbara ;p www.smartasaker.se
Hittade lite roliga och smarta saker ;


"Det här är glasögonen för dej som inte vill vara med på bild! Per automatik kommer dina ögon att täckas av en svart linje - precis som på sekretessbelagda bilder!
Kul present till linslöss eller rolig grej för partyt!"
80 kr/st


"Den perfekta accessoaren för dig som har flera väskor och gillar ordning och reda. Istället för att rafsa över innehållet mellan väskorna flyttar du bara enkelt över innerväskan till nästa väska."
250 kr


"Visst kan det vara bra med en sista genomgång av alfabetet eller multiplikationstabellen innan det bär iväg till plugget? Det här smarta skyddet i papp till mjölken eller filen hjälper dej att förhöra barnen på läxan eller förgyller bara förpackningen! "


Godnatt

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen för att sova. Jag är riktigt trött och behöver nog ordentligt med sömn för att bli helt frisk! Börjar tidigt imorgon med massage så det gäller att vara utvilad tills dess...
Idag har mina besökssiffror på bloggen stigigt rätt så mycket och jag har fått riktigt många kommentarer. Jätte kul! :)
Godnatt, pusspuss
image202

orka att du är sur hela tiden..

Plugg, plugg, plugg

Nu är jag äntligen klar med min uppsats om "vi och dom" kopplad till American history x. Den blev ungefär 1 ½ sida lång som den max fick vara och jag avslutade med Dannys citat i slutet av filmen "Hate is baggage. Life is to short to be pissed of all the time. It's just not worth it."
Jag måste nog sätta mig nu och plugga lite till Naturkunskapsprovet på fredag. Har inte läst någonting än så det är nog rätt smart att börja nu..
Ska nog gå till skolan imorgon fast jag inte är så pigg, men jag får se hur länge jag orkar stanna!

Imorgon är det endast 2 dagar kvar till den stora dagen :D Känner mig så förväntansfull inför den dagen och kvällen!!

Dagens mattips!

image201
Min bror var snäll mot lilla sjuka mig och gick till Lidl för att köpa choklad och youghurt till mig. Denna youghurt är den godaste jag har ätit/druckit och jag rekomenderar den starkt!
Min favoritsmak är passionsfrukt och persika, men den finns även i andra mysiga smaker. Det bästa är att den innehåller bara 0,9 % fett och kostar endast ca 14 kr på Lidl!

(Tom Cissi som inte gillar drickyouhurt tyckte den smakade gott ;) haha)

GRATTIS!

image200
Grattis Moa 18 år :D
Fotot taget utav mig.

Sjukling

Goddag!
Idag har jag varit hemma från skolan för att jag är sjuk, har riktigt ont i halsen och känner mig allmänt dålig. Egentligen skulle jag behöva gå i skolan idag, men det gick verkligen inte. Men jag har faktiskt gjort lite nytta under min sjuka dag. Till Livskunskapslektionen på måndag ska jag ha kollat på American history x och sedan skrivit en reflekterande text om den kopplat till en "vi och dom-cirkel". Nu har jag kollat på filmen yttligare en gång och ska precis börja skriva om den!
Det är verkligen en gripande och hemsk film som är värd att ses om igen!




Juste, igår hade jag besöksrekord :D Det är verkligen jätte kul och tack så mycket!


Tävling!

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

image870

Office 2007

Jag fixade nyligen hem Office paketet 2007 eftersom jag var så sjukt trött på mitt gamla. Word och exel följde ej med när jag fick min dator så jag var tvungen att installera office 97 och det var väl inte sådär super bra precis..
Office 07 har en jätte härlig design! Tråkig info, men jag ville bara visa hur snyggt mitt Word är nu ;) Haha

image199

Dagens bild!

image198
Dagens bild blir min grafkouppgift som jag gjorde idag. Uppgiften gick ut på att blanda både Gråskala & RGB. Gunnar gillade den, så jag antar att den är okej. :)

April, april jag kan lura dig vart jag vill!

Nu är jag precis hemkommen från andra skoldagen efter det underbara lovet. Jag är trött, men riktigt glad över det fina och varma vädret ute :D Nu känns det som riktig vår och det är faktiskt 11 grader i skuggan!
Dagen har varit helt okej men grafisk kommunikation, naturkunskap och massgeprov. Provet gick väl helt okej, fick hjärnsläpp några gånger menmen..
Det är ju faktiskt första april idag och då får man ju luras, men jag har inte uppfattat att någon har lurat mig än. Har du blivit lurad idag?

image197

Grattis även till min kusin Anna som fyller 16 år idag!

Nääämen

Det fungerar igen :D Wooohooo

RSS 2.0