Friday I´m in love

Hej!
Idag är den bästa dagen på veckan, fredag och jag är ledig. Kan det bli bättre? Nej, det tror jag knappast!
Har faktiskt varit ledig nu i två hela dagar och mer lediga dagar blir det nästa vecka. Det känns faktiskt rätt konstigt att jag nu ska vara ledig i 7 hela dagar i sträck. Men det är verkligen lugnet före stormen för nu när jag kollar på mitt schema inser jag att jag inte kommer vara ledig en enda helg i december och kommer minst jobba 162 timmar.. NICE!
Idag har jag uträttat lite ärenden på morgonen och sen har jag mest slappat framför tvn. Längtar tills ikväll för då ska Filip laga middag till oss hemma hos honom. Riktigt mysigt kommer det att bli :)
Blir en lugn kväll med honom alltså för jag måste verkligen ladda batterierna inför imorgon när det är julfest på jobbet. Är galet taggad och det verkar alla andra också vara :)
Puss

mjau

Dan: What does Chuck Bass do at 8am ? It’s not like you work out. Chuck: I do my cardio in the evenings.

Torsdag

Hey!
Klockan är 5 på eftermiddagen och jag har verkligen inte gjort något vettigt idag. Jo, lagat mat till mig och Filip men det räknas inte.
Han åkte hem för kanske en timme sedan och nu har jag svintråkigt. Måste hitta på nåt att göra!
Igår kom iallafall mina skor och min väska :D När jag slutade jobbet vid sex åkte jag direkt till posten för att hämta det stora och fina paketet. Innehållet i paketet gjorde mig heller inte besviken för där låg mina fina små skor i en snygg skokartong. Fick även med en stor kasse och en skopåse som man kan ha skorna i.
Kommer nog hitta ett fint tillfälle i helgen att använda dessa två skönheter. Hihi
Nu ska jag hitta på nåt skoj.. Hej då

LILLY ALLEN



ID MAGAZINE


YES!





Efter en timmes frustration och panik kom jag äntligen in på H&M s shoponline för att plocka hem dessa två läckerbitar!
Såg nu att väskan var utsåld så jag tog nog en av de sista ;)

Jag är sämst!

Haha detta börjar ju nu bli rätt så pinsamt.. Jag lovar gång på gång mig själv att hålla bloggandet vid liv, men jag misslyckas ju rejält varje gång.
Det var ju ett tag sedan invigningen på jobbet var och det handlar mitt senaste inlägg om.. inte bra!
Nu gör jag en sista försök att få något skrivet på denna lilla sida och om jag misslyckas igen lägger ger jag faktiskt upp för evigt.

Idag har jag jobbat (som vanligt), men det blev endast fyra timmar på kvällen. Det var rätt så skönt, men ändå meningslöst för hela min fredagskväll blev förstörd. Vad ska man hitta på när man kommer hem halv 10 på kvällen liksom?
Imorgon blir iallafall en rolig dag :) Ska bänka mig framför datorn klockan 10 imorgon bitti för att försöka plocka hem ett par skor från Jimmy Choo kollektionen för HM. Sen blir det iväg för att köpa gardiner till vardagsrummet innan jag ska spela fotbollsmatch(er) med Sex på Plan i Brommahallarna. På kvällen kommer kusinerna från Öland över på middag och efter det hoppas jag att F kommer och myser med mig :)

Nu blir det sängen för mig!
Puss och godnatt!


RSS 2.0