SOMMAR


det är liksom SOMMAR nu :)))))))

Lite bilder från gårdagen





Cat, I´m a kitty cat meow meow


HAHAHAH

image264 
(läs nerifrån och upp)
älska när det kommer in söta fjortisar i datorsalen <3<3<3<3<3

Ont i kroppen

Hejhej!
Nu är jag hemma från Hallsberg och vardagen är igång igen. Helgen var rolig och det var verkligen kanonväder för en utomhuscup. Vi kom trea i gruppen, men vi åkte ut i b-semin så det var lite tråkigt att inte få spela final menmen..
Imorse när klockan ringde trodde jag inte det var sant. Kroppen värkte och jag var helt sjukt trött. Ondast gjorde nog mina fötter efter att ha haft på sig äckliga fotbollsskor hela helgen som man fick blåsor av. 
Första lektionen var livskunskap och vi skulle redovisa en genus-arbete. Både Tilde och Leo var inte där, så jag och Amanda fick redovisa själva och det gick faktiskt helt okej.
Sen hade vi engelska och svenska som var lika tråkigt som vanligt. Usch, vi har svenskaprov nu på onsdag på Upplysningen och jag kan verkligen INGENTING! Funderar starkt på att gå dit och rita lite på provpappret..
Mattetest var sedan på tur och det gick inge bra det heller. Längtar tills vi får test på dom områderna jag är bra på snart.
Vid 2 hade vi bild (form) och jag glaserade min tekanna. Sen började jag skissa på mina människor som vi ska göra i lera. Jag säger bara att form är verkligen inte min grej..

Det är Sverigematch nu på tv och andra halvlek har precis börjat, kanske borde gå tillbaka till tvn och se klart!
Pusspuss

image263
Ge mig sommar och Ödby Ö..

HALLSBERG

Om bara några timmar är det dags att hoppa på bussen till Hallsberg för att spela Järnvägen cup. Det blir den första cupen tillsammans med AIK DJ och det ska bli super kul!
Förra året blev det B-guld så man får ju hoppas att det går minst lika bra iår..


-

Nu är jag hemma från en väldigt jobbig dag som man helst skulle vilja ha sluppit.
Begravningen var mycket fin iallafall!
Vila i frid Robert!

YESS!

Ronaldo nickar in 1-0 bakom Petr Cech.
Manchester united är Champions Leaguemästare! :D
Sjukt spännande!

1 årsdagen!

Jag har ju inte hunnit berätta vad jag och Mathias hittade på i måndags på våran 1 årsdag, men nu tänkte jag göra det och visa lite bilder.
Det började med att vi möttes och tog bussen och sedan tåget in mot stan, där tog vi buss 69. Jag hade verkligen ingen aning om vad vi skulle göra, men när vi klev av vid Kaknästornet började jag förstå lite. Vi tog hissen upp i tornet till deras restaurang där vi skulle äta middag. Utsikten var helt otroligt och maten var verkligen super god! Vi åt först en Skagentoast och sedan till varmrätt blev det kött, bearnaise och pommes. Vi avslutade med chokladmosse som var mycket mättande men god :)
När vi hade ätit klart åkte vi högst upp för att kolla på utsikten, men man såg inte så mycket pga gallret dom hade. Tog några bilder iallafall, men dom blev inte prima. Sedan åkte vi hem och vi var väl hemma vid 10 tiden.

Tack för en helt underbart mysig ikväll älskling :) <33



<3

image258
Ett helt underbart år har nu gått sedan jag och Mathias blev tillsammans!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <33

(undra vad han har hittat på för lurt ikväll..)

Ett år sedan

image257

Satt och kollade igenom lite bilder på datorn och hittade lite bilder från förra året. Lite kul att se vad man gjorde, hur man såg ut och så vid den här tiden för prick ett år sedan. För ett år sedan var det fint väder, det var varmt och jag och Ammie var på fest i Viksjö. Hoho

Pastell

image256

Söndag hela helgen?

Hej!
Jag känner mig helt konstig i huvudet, hela helgen har liksom känts som en söndag men när det väl är söndag tror jag att det är lördag eller något annat kul dag. Har egentligen inte gjort något speciellt denna helg, men det har varit skönt. I fredags var jag hemma hos Mathias föräldrar och i lördags jobbade jag och bara slappade hemma.
Idag började jag jobba 11 så jag åkte hemifrån vid 10 tiden. Det gick bra på jobbet idag, inga jobbiga kunder och det flöt på. Vid 3 kom mamma, Johan och Konky och hämtade mig och sedan åkte vi till Stinsen. Jag handlade ett linne från Gina, smycken från Glitter och en liten hemlighet, hihi.
Imorgon är det måndag, men inte vilken måndag som helst för då har jag och Mathias varit tillsammans i 1 år. Helt sjukt vad tiden går fort <3

Jag är hungrig nu, men det blir nog middag snart!

tröttzor

Jag är verkligen helt sjukt trött. Godnatt!


Namnsdag

image255
Idag har jag namnsdag!

Tekniska museet

Jag mötte upp större delen av klassen på tåget och vi löste korsord på vägen till t-centralen som tidfördriv. När vi kom fram till stan hittade inte Karin bussen så vi kom försent, haha. Men vi kom bara några minuter sent och väl där inne fick vi en göllig liten guidé som skulle snacka. Ämnet han skulle snacka om var energi. Vi fick höra massa om vind, vatten och kärnkraft. Rätt så intressant och kul eftersom han var lite vimsig. Men sen gick vi till verkstaden där vi fick leka lite. Vi fick bygga legobilar som skulle rulla av solkraft. Ammie, Cissi, Catta och jag var bäst och vår bil rullade snyggast! Sen fick vi en varsinn lågenergilampa av honom och så fick vi åka hem. Det regnade då och jag konstaterade att jag hade valt fel skor för dagens väder...

Sen hemma har jag pluggat nästan hela kvällen. Skrev om genteknik och sen har jag även pluggat lite engelska inför nationellaprovet imorgon.



Är du klimatsmart?

http://www.klimatsmartcommunity.net/ kan du göra ett test som visar hur mycket koldioxid du släpper ut per år m.m. Du kan också se vad du kan göra för att förbättra ditt koldioxidutsläpp och minska växthuseffekten!

Mitt resultat blev:

Ditt planetmått:
2,83 planeter

Ekologiskt fotavtryck:
5,09 hektar

Koldioxidutsläpp:
10,46 ton CO2/år

image247


Hahaha


Nu ska jag strax bege mig mot bussen!
Mihihiih <33

Godmorgon!

Jag kom nyligen hem från Mathias och nu sitter jag bara och slappar. Skulle egentligen ha varit ledig idag eftersom det är buffertdag men vår jätte söta lärare Karin ska ta med oss till Tekniskamuseét. *GLÄDJEHOPP*
Hoppas det blir ett kortvarigt för jag orkar verkligen inte! När jag kommer hem måste jag verkligen plugga naturkunskap, ska skriva en om en genteknik..

Igår lekte jag med Mathias och vi gick faktiskt en promenad. Vi gick vid Lillsjön och kollade på det nya Lillsjötippen. Det var najs däruppe och utsikten var det inte fel på liksom! Sen gick vi till OK och köpte godis och chips och satt hemma och svullade till "13 snart 30"!

Nu ska jag ta något att äta..


Hemmagjord pizza

Hejhej!
Helt underbart väder idag verkligen! Hade bara ett par vita shorts och min body idag när jag gick till skolan vid 11 tiden. Det var första utegympan idag och Madde&Carro höll i en fotbollslektion. Det var riktigt kul att spela, men det var så sjukt varmt så man dog verkligen.. Sen på naturkunskapen var det betydligt kallare. Vi snackade om atmosfären och miljön. Rätt intressesant faktiskt!
Sen tog jag sällskap med Camilla hem (som vanligt på fredagar) och när jag klev av tåget var mamma där och hämtade upp mig. Mamma är borta ikväll på jag, Johan och Konky fick göra våran egen middag. Det blev hemmagjord pizza och den blev riktigt jävla goood :D Vi satt ute och åt i det mysiga vädret. Älskar att man nu kan sitta ute på altanet och äta :) Just nu är jag ensam hemma eftersom småungarna är i Håbo Tibble hos Konkys pappa en snabbis, men jag har tråkigt.
Det är Talang 2008 snart så jag klarar mig väl!


image243
Pizzan ser kladdig, men god var den!

Outfiten för skivan i tisdags

image241


Underbart!


NV3C SKIVA!

Hallåhallå!
Tänkte berätta lite om gårdagens skiva på Viper room. Vid halv 11 mötte jag Catta och hennes vänner på tåget och vi åkte till Karlberg och gick sedan därifrån. När vi kom dit var det runt 100 personer där så dom hade inte öppnat undervåningen än. Dansen var fullt igång när vi kom så vi hoppade direkt in där och körde järnet. Efter ett tag blev det rätt trångt, men dom vägrade öppna där nere :s Man träffade mycket folk som man kände och det var trevligt!
Bullen råkade trampa på en glasbit under kvällen som gick rakt igenom hennes sko och in i foten, men efter lite vila och omplåstning så var hon igång igen ;D Vid halv 2 började vi gå mot nattbussen och jag var hemma i Kungsängen vid 3 tiden.
Tack för en toppen kväll :D

NV3C JakanNV3C Jakan

Woho

Checka in min fräna lilla mini-ipod jag har skaffat till bloggen ;)

ÅH!

image239
image238
Djurgården i mitt hjärta förevigt! <3

Tillbaka till skolan

Hejhej!
Idag var det tillbaka till vardagen och skolan. När jag vaknade imorse orkade jag verkligen inte gå upp så det blev att jag struntade i livskunskapen och började istället till engelskan 9:40. När jag kom till klassrummet märkte jag att mitt och Moas namn stod på tavlan och det betydde att vi skulle göra Nationella proven; speaking. Ämnet var sport och hälsa och det gick faktiskt helt okej. Samtalet flöt på och vi höll oss till engelskan ;D Ibland råkade man slänga ut korta svenska ord, men som tur sa man dem tyst.
Efter det var det lunch och det var jätte äcklig fisk. Jag kunde heller inte äta något annat eftersom det gjorde ont att tugga ;/ Sen hade vi svenska och vi fick tillbaka våra renässansprov. Jag fick VG- och det är väl helt okej, eftersom hennes prov är typ omöjliga...
Sista lektionen var matte och vi gick igenom massa olika saker som kan komma på nationellaproven på torsdag.
Vi slutade vid 2 och jag åkte hem i det fina vädret!

Såg på mailen att träningen är flyttad, vi ska träna i Solnahallen 20.00-21.30 istället! Roligt att skönt att få träna i den "riktiga" hallen för en gång skull :D
 
Puss

Bästa dieten

Hejhej!
Nu har jag varit sjuk i 1 vecka och det är inte sådär jätte kul precis. Munnen gör fortfarande ont, men jag kan äta lite nu iallafall.. Det ända positiva är väl att jag har gått ner massa kilo i vikt :P Jag vägde mig för någon dag sedan och då vägde jag 7 kilo mindre än vad jag gjorde innan jag blev sjuk.

Idag var jag först hos doktorn vid halv 2 och fick hämta ut lite saker för munnen på apoteket. Hoppas att det hjälper nu! Sen åkte jag och mamma in till Djurgården och promenderade. Det var skönt att komma ut en stund och vi klarade oss faktiskt från regnet. Påvägen hem köpte vi med oss kinamat och Mathias kom över och åt med oss. Sen kollade vi på film och bara chillade! Han gick nyss hem eftersom han inte klarar av att sova i min säng, han får jätte ont i ryggen..

Jag är verkligen super trött nu så jag ska nog gå och lägga mig. Godnatt!

RSS 2.0