Mobilbloggar

Jag testar att mobilblogga, hoppas att det funkar! Godnatt, pusspuss

Dorothy Perkins

Rose charm necklaceBLACK BOW COURT SHOE

Black plate bowler bagBlack plastic aviator
Hittade lite läckra saker på Dorothy Perkins hemsida, som var min favoritbutik i London.
Deras utbud på hemsidan är inte lika stort som i deras butiker, men det duger rätt bra!
www.dorothyperkins.com

Babbel och lite lördag

Nu känner jag att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg, jag vet inte riktigt vad det beror på men jag gissar på att jag inte har orkat skriva någonting helt enkelt. Har kollat runt på massa olika bloggar som skriver flera inlägg varje dag och då får jag bara ångest att jag inte orkar vara så aktiv själv. Men vad skulle jag skriva om jag skulle försöka vara en aktiv bloggerska? Hmm.. foto kanske eftersom jag gillar att fota och har en ganska bra kamera, men jag är så lat att jag inte orkar springa runt med min kamera hela tiden... Man vill ju på nåt sätt hitta något unikt som bloggen ska handla om, men det är faktiskt rätt svårt. Har du nåt förslag?

Nog prat om det. Idag har verkligen varit en riktigt trött och slappis dag. Gick upp ganska sent och gick runt i min morgonrock rätt så länge, det var skönt! Vid 2 följde jag med mamma till Coop och handlade, och vi passade även på att beställa en prinsesstårta och rostbiff till min födelsedag. Nu är det bara sex dagar kvar och jag längtar faktiskt, men jag kan faktiskt inte sätta ord på vad jag längtar till. Krogen kanske? :)
När vi kom hem därifrån så kom pappa och hämtade mig och Johan. Så ikvällen har jag tillbringat i hos min fader i Sollentuna och vi har ätit gott, kollat på Körslaget och så. En skön kväll :)

Imorgon jobbar jag 11.00 - 15.30, sen blir det hem för att plugga massa massage.
Har redan ställt om klockan så att jag inte försover mig imorgon ;)

Godnatt!


27 dresses


Bio ikväll med Nina, Ullis och Alex

Mihi

image196
OM 8 DAGAR FYLLER JAG 18 ÅR :D
..då vill jag gärna ha ett sånt där sött monki-djur

Min första kändis på Donken

Hejhej!
Imorse var jag och mamma super duktiga! Hon väckte mig vid halv 10 och vid 10 gick vi ut på en låång promenad i det vackra, men kalla vädret. Vi var ute i 1 timme och nu känner jag mig duktig eftersom jag inte har rört på mig sen jag skadade knät och det är ungefär 3 veckor sen..
Sen chillade jag bara hemma under dagen och vid 4 fick jag skjuts till jobbet. Egentligen skulle Mika få lära mig kassan idag samtidigt som han skulle bli varifierad, men Christer hade inte tid, men Mika fick lära mig kassan ändå. Jag kunde det mesta sedan i tisdags, men det var skönt att ha honom brevid sig som hjälp.
Det gick jätte bra att stå i kassan och det kändes inte alls svårt :) Jag slutade vid 8 och tåg tåget hem, och direkt när jag kom hem kollade jag på Efterlyst haha. Jag är typ besatt av det programmet. Dom flesta tycker att det är skit tråkigt att se på, men jag tycker faktiskt det är spännande och intressant!

Imorgon blir det promenad igen, plugg, övningskörning? och shopping, middag och bio med brudarna ;D

Juuuste, jag fick servera en "kändis" idag på jobbet också ;) Haha!  Han det lilla ljushåriga från programmet Hela och rena, på 6an. Jag är SÅ cool!
'

Shopping i stan och sverigematch

Hejhej!
Imorse gick jag hem från Mathias vid halv 10 för att göra mig iordning för en dag på stan. Först trodde jag att det bara var jag och mamma som skulle åka, men det visade sig att Johan och Konky också ville med :) Vi orkade inte ta tåget in, så det blev en dyrare resa genom att ta bilen in men det var mycket skönare än att sitta på ett pendeltåg i 30 minuter.
Först gick vi in i Gallerian, och jag hittade en fin röd tröja från MQ. Sen gick vi runt och letade efter en Onoff butik för att köpa en adapter till vår rauter (min bror hade nämnligen tappat bort den, så vårt internet fungerade inte imorse), men dom var så tröga där så vi hoppade det.
Sen blev det god lunch på Pizzahut och jag var verkligen dundermätt när vi gick därifrån. Mamma och Johan ville gå iväg själva för att köpa present till mig, så jag och Konky gick till Gina Tricot och Monki. Jag hittade en klänning för halva priset på Gina och en söt t-shirt på Monki :)
Efter det åkte vi hemåt, men på vägen stannande vi i Barkarby för att köpa rautergrejen där istället. Men när vi kom hem med den märkte vi att det saknades en sak till den så att det inte gick att använda, så vi fick åka tillbaka till Barkarby och byta den.. Lagom irreterande, men vad gör man inte för att få tillbaka internet?

Kvällen har spenderats genom att spela lite The Sims och kollat på Sverige-Brasilien. Matchen var faktiskt helt okej spelad av Sverige!

Nu ska jag fortsätta att spela The sims ;D
Bilder på kläderna jag köpte kommer kanske upp senare.
Pusspuss
(Förlåt för mitt långa inlägg)
image195
Jag, bror och Konky på Onoff ;)

Våffeldagen

Idag är det ju som sagt Våffeldagen och då måste man ju bara äta våfflor. Jag har precis ätit mina våfflor och det var sååå gott!
Har du ätit några våfflor idag? :)




Nu ska jag iväg och jobba..
Ciao!


Mmmm

Azuni Sterling Silver Wing Charm Pendant
Ge mig, tack!
Endast 180 kr hos www.asos.com

Pingpong Kingen

Idag vid ett tiden åkte mamma, Johan och jag till Märsta för att hälsa på mormor och morfar en stund. Vi bjöds på god mat som mormor hade lagat och så spelade vi massa pingis. Dom har ett jätte gammalt pingisbord i källaren som dom har haft sen mamma var liten och det har blivit som en tradition att alltid spela pingis när man är där och hälsar på! Mamma var som vanligt bäst och slog alla, men jag vann iallafall mot min bror ;) Haha!
Innan vi skulle åka hem visade mormor mig och Johan massa gamla bilder i ett fotoalbum från när hon var ung. Det var spännande att se hur allt och alla såg ut på den tiden!
Sen när vi var hemma lämnade mamma och jag av Johan hemma och åkte upp till Brunna för att övningsköra idag igen. Det gick faktiskt bra idag, förutom att en äcklig kamphund började hoppa och hugga mot bilen när jag skulle köra om den.. Jag förstår inte hur man kan ha sånna hundar som beter sig så dåligt :S

Jag har precis kollat klart på Wallander nu och hela kvällen har verkligen tillbringats framför tvn ;P
Imorgon jobbar jag 16.00-20.00 så det är skönt :)


1. Osminkad Sofia.  2. Mormor när hon var ung.  3. Mormor och morfar unga

Påskpyssel

image190image191
Påskpyssel igår. Jag är nästan lite stolt över mitt mästerverk på sista bilden ;) haha

Annandag påsk

Hejhej!
Ja.. kvällen igår blev ju inte riktigt som planerat, men det fixade sig ändå och blev en helt okej kväll. Skulle egentligen på fest hemma hos Manda, men hon blev sjuk så festen blev inställd. Blev lite opepp då, men Mathias övertalade mig att hänga med till Alexandra med han, hans syster och hennes vänner. Jag kände mig sjukt liten i deras sällskap för dom flesta var runt 23 år, men det var trevligt ändå. Hade egentigen inga pengar till dricka, men jag tillslut blev det så att jag spenderade mina "sista" 100 kr ;P
Vid kvart i 1 drog vi därifrån för att ta bussen hem, men på stationen mötte vi Mathias vänner Dennis och Sandra, och vi delade en taxi tillsammans med dom hem.

Imorse vaknade vi klockan 11 och gick upp en stund efter det. Vi lagade lite mat och kollade på tv, men sen drog jag hem för jag skulle övningsköra med mamma. Jag körde uppe vid Brunna och det gick faktiskt jätte bra att köra idag! Sen tog vi en tur upp till Västra ryds kyrka och det är faktiskt väldigt fint där ute på landet.


Nu sitter jag bara och degar hemma och ska precis börja se på Miss secret agent 2!




:/

Men åååååhhhh!!!

Påskafton

Imorse när jag vaknade hade mamma gjort en påskfrukost till mig och min bror bestående av ägg, oboy och mackor ;D Sen när vi hade ätit klart så fick vi leta efter våra efterlängtade påskägg och mamma hade såklart lagt ut massa ledtrådar i huset.
Mitt ägg hittade jag under hennes kudde i sängen och det innehöll massa chokladägg(<3333) och en beige scarf som jag valde ut igår, haha.

Ikväll kommer mormor och morfar på påskmiddag, och sen blir det av hem till manda för fest!

image188image189

hahaha


haha störda kort på someecards.com

ge mig en tidsmaskin!

image187
Åh, vad jag saknar sommaren och att få bada i havet just nu!
När jag ser den här bilden som är tagen sommaren 2006 vill jag hoppa in i en tidsmaskin så att det blir sommar NU!

Dagens musiktips!


Maria Mena - Miss you love

&


The Shins - A comet appears
Klicka på låtarna för att höra dem.

glad påsk!

image186



















































Bild tagen av mig själv.

Påsklov

Nu är det äntligen påsklov och det är helt underbart att vara ledig en hel vecka! Jag vaknade imorse och det kändes underbart att få sova ut en fredag med min älskling, men denna första dag på lovet skulle jag inte få ta det lugnt. Mamma tyckte vårt hus såg hemskt ut så hon tvingade mig att storstäda mitt rum, och det behövdes faktiskt. Så jag dammade allt, damsög och skurade golven, plus rensade massa. När jag var klar åkte mamma och jag till Jakobsberg för att uträtta lite små ärenden, som t.ex byta tillbaka min väska. Jag lyckades faktiskt byta den och få en ny väska trots att jag inte hade nåt kvitto. Det blev inte samma väska igen, för jag är ganska trött på den där jävla skitväskan som går sönder bara man petar på den.
Mamma köpte lite godis och småsaker till Johan och mitt påskägg också som vi ska få imorgon. Jag fick välja vad jag ville ha i mitt påskägg och jag valde en sjal från HM :)

Imorgon blir det party at Mandas place & det kommer nog bli najs. Är taggad på dans!

10 månader


Morderna museet

Igår kom läraren Mia springandes och sa att vi skulle på studiebesök idag, fast ingen hade någon aning om det. Vi blev jätte glada för det skulle innebära att vi slapp engelskan och läxförhör!
Så idag åkte jag först till skolan 10.30 för att ha bild. Vi ska göra en varsinn tekanna och idag började vi lite smått. Jag hann bara göra en botten, men det är ju iallafall en liten bit på vägen, höhö!
Sen halv 1 tog vi tåget in mot stan och sen buss till Skeppsholmen. Det var en utställning av Andy Warhol på Moderna museet så det blev ett rätt så roligt besök där. Först fick vi en guidad tur runt bland hans fantastiska verk (som t.ex trycken av Marilyn Monroe) óch sen fick vi gå ner i deras workshop och göra lite "konst".
Min grupp slängde alla upp sina kort i plånboken och så gjorde vi konst av det, haha ;)
När vi var klara där åkte jag, Cissi och Marc till Kungshallarna och åt. Mumms!

Nu är jag hemma och ska snart till M.



Dagens inköp!

Zooma
Idag beställde jag äntligen en skinnjacka :) Det blev en brun, för jag tycker alla har svart så det blir lite tråkigt..

Dagens musiktips!


image183


Mitt musiktips idag är bandet Hildas Gitarr, från Stockholm. Jag fick upp ögonen för detta band eftersom min vän Anton (med gitarren på bilden) är med i bandet och jag tycker dom är riktigt duktiga!
Gå in på http://www.myspace.com/hildasgitarr och lyssna vettja :)


Rumpmassage är faktiskt skönt

Hej!
Vid kvart i 8 åkte jag och pappa till Danderyds sjukhus och vi var framme i väntrummet 5 minuter innan jag skulle vara där, så det var skönt. Men... jag fick knappast komma in på en gång, utan fick vänta minst i 40 minuter. När jag väl fick komma in till en läkare sa han att det inte gick att göra nåt med mitt knä, utan att det växer bort. Så jag får väl gå runt och ha ont ett tag till.
När jag var klar där åkte pappa och jag till Husby för att lämna av Wilma på hunddagiset. Alla hanar blev helt galna när hon kom, dom jagade henne och bråkade med henne ;) Haha
Sen skjutsade pappa mig till skolan och jag hann ha lite grafisk kommunikation.

Efter lunch hade jag naturkunskap och sedan massage. Idag så masserade vi sätet (rumpan) och det var lite annorlunda, haha! Jag, Camilla och Emelie massarade varandra och vi valde (som många andra) att massera ovanpå shortsen eftersom vi inte vill visa våra rumpor för hela klassen. Det var rätt skönt och man blev sjukt avslappnad.
Vi slutade vid 3 och då åkte jag hem, men jag stannade på Konsum i Tibble och köpte lösviktsgodis (a) Sjukt gott!

image179image180

Jag tror min hund gillar köttfärssås

Nu är jag hemma hos min fader i Sollentuna och ska snart sova. Jag åkte hit efter träningen för imorgon ska jag till Danderyds sjukhus igen med pappa och då är det närmare från honom dit.
Jag åkte hem med Lilly och Miranda och det var trevligt att för en gång skull få sällskap hela vägen hem från träningen :) Pappa kom och hämtade mig vid Häggvik station och när jag kom in tog jag lite spaghetti och köttfärssås att äta. Min lilla sötnos Wilma ville förstås ha min mat och försökte ta den genom att hoppa upp på bordet haha! ;) Sen när jag trodde att hon ville sitta i mitt knä var det bara för att komma närmare min tallrik!

Nu ska jag sova, ska vara i Danderyd 8.20 så jag måste upp tidigt :)

image177

Vintage magazine shop

image175 
image170
image171
image173
Vin Mag Co Ltd.
39-43 Brewer Street,
Soho, London W1F 9UD


BLOND!

Jag måste verkligen slinga om mitt hår snart!! Jag har knappt nå blond färg kvar i mitt hår och jag ser jätte tråkig ut. Ska kanske testa att slinga mig i Bålsta på min gamla frisörs nya salong :)

image169
Såhär blond vill jag vara igen!
Bilden är tagen i maj 2007.
image177

Mycket kort skoldag

Idag är det ju buffertdag på eftermiddagen och eftersom louises båda lektioner var inställda så hade jag endast Livskunskap i 1 timme på morgonen. Det känndes rätt onödigt att åka till skolan till 8.20 och sen gå hem en timme senare, men den lektionen är rätt viktigt eftersom man får betyg efter närvaron.
Så idag ska jag bara ta det lugnt och plugga lite, och lite senare ska jag nog palla mig till Råsta för att hälsa på laget. Har ju inte varit nere i hallen sen jag skadade mitt knä så det är väl på tiden, haha.

Dagens drog; The Kooks


image177

Gårdagen

ÅÅh vad jag hatar när man har skrivit ett helt inlägg och sen så när man ska spara så försvinner allt.. Grrr..
Jag får väl försöka skriva allt igen då ;P

Igår så vaknade jag hos Mathias vid 10 för att åka till jobbet en timma senare. Älsklingen var söt och fixade frukost innan jag skulle gå ;* Jag jobbade 12.15-16.00 och fick vara ute i restaurangen. Det var rätt så skönt, men lite tråkigt ibland att städa och så.. Det är helt sjukt mycket skräp som folk slänger på McDonald´s. Under dessa 4 timmar som jag jobbade så tömde jag minst 10 säckar med skräp!
Det kom en söt liten pojke fram till mig och sa; "Hihi, du har en McDonald´s keps på dig!"
Nääähä, har jag? :O Haha!
När jag hade slutat kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem. När jag kom hem fick jag stressa lite för att hinna vara hos Tea vid 7, men jag hann. Födelsedagsbarnet bjöd på riktigt god mat och vi drack vin, kollade på melodifestivalen och sjöng singstar. Det var Tea, Nina, Ullis, Alexandra, Ida, Anna, Jessica, Mickis och jag som var där och vi hade det riktigt kul :D
Vid halv 2 traskade Ulle, Alle och jag hemåt lite smått roliga, speciellt Ullis och jag kanske.. haha

Rolig kväll :)




(Jag ser ut som ett blekt ägg på bilderna, menmen..)


Hoho

Nu ska jag iväg till Tea för att fira hennes 18-årsdag! :D
image158


Min helg

Jag ser verkligen framemot denna helg, både för att den kommer bli rolig och för att det är bara 3 veckor kvar tills min födelsedag ;)

Fredag; vara med mathias, hem till hans föräldrar
Lördag; Jobb 12.15 - 16.00, födelsedagsmiddag hemma hos Tea + party
Söndag; Plugg

image157

Fredag

Hejhej!
Fredagar är verkligen den skönaste dagen för mig i skolan, eftersom den bara innehåller 2 lektioner och jag börjar klockan 12.
På idrotten, som är den första lektionen fick vi göra lite allt möjligt. Vissa spelade innebandy och vissa spelade badminton, men efter halva lektionen slappade dom flesta istället. Helén hade betygsnack med alla i klassen också. För mig gick det helt okej, jag låg på Väl tillfredställande + och hon sa att om jag gör en bra skriftliginlämning kan jag få ett högt betyg. Men jag tycker ändå hon är konstig när det gäller betyg. Hon sätter samma betyg på en elev som är duktig i idrott och en som är lite sämre ;S Hmm..
Sen hade vi naturkunskap och Karin berättade om sin ungdom och alkohol. Nej, men vi snackade som vanligt och nervsystemet och det är rätt intressant faktiskt.

När vi hade slutat gick jag till Jakobsberg centrum och köpte mig två saker. En svart skjortklänning och en gul tunika :)

ÅÅÅÅH KORPEN FLYGER!

Hahah jag hittade min och min klass favoritfilm på youtube!! :D :D
Den heter Korpen flyger och handlar om isländska vikingar som springer runt och dödar varandra.
Nej, helt ärligt så är den här filmen så komiskt dålig att man mår illa.


Jag vill ha vår!

image155

Ojojoj..

Ibland så förstår jag mig inte på vissa människor, speciellt inte folket i min klass. För en stund sedan visade Cissi mig  vår söta klasskamrats, "paris hiltonwannabe" blogg. Designen är precis som henne, rosa och innehållet är lika korkat som henne själv. Jag fattar inte hur man kan vara så korkad som hon är?! 
Hon skriver t.ex saker som: "summan av kardemumman, är det en krydda?"
MEN ÅÅÅÅÅHHH!

DÖÖÖ

Mumms!

Innan jag åkte till intoduktionen så var jag tvungen att äta något som gick snabbt att laga. Jag är egentligen rätt så trött på att äta nudlar eftersom jag gör det ganska ofta, men mamma kom med en god idé att ha broccoli bland nudlarna. Det blev supergott och roligare att äta än bara nudlar!

image154

Introduktion

Idag hade jag egentligen bara en lektion eftersom Linda är borta, men jag stannade hemma för jag har så sjukt ont i mitt knä. Smart att vila upp det tills ikväll när jag ska på intoduktionen på McDonald´s!
Jag vaknade runt 11 imorse och satte mig framför tvn. Det var verkligen ingenting bra på tv, så jag satte på en video och det blev min gamla älskling "Föräldrafällan". När jag var liten älskade jag verkligen den filmen och såg den minst en gång i veckan. Haha.
Jag kunde alla replikerna och jag tyckte verkligen att det var den bästa filmen som fanns, men det kan jag inte hålla med om nu ;P

Gud vad jag vill shoppa just nu! Jag har verkligen "inga" kläder att ha på mig och garderoben behöver förnyas.
Det kanske blir en shoppingtur i helgen eller nåt?


Daft Punk


Utvecklingssamtal

Just nu sitter jag i datorsalen uppe i bildhuset och ska strax börja plugga lite naturkunskap. Vi ska skriva om drogen ecstasy och sedan ska vi redovisa för klassen på torsdag. Men jag orkar verkligen inte...
Jag får väl egentligen gå hem eftersom jag redan har haft mitt utvecklingssamtal, men det är smart att vara kvar och göra klart lite skolarbete. Utvecklingssamtalet gick väl helt okej!

Plus med utvecklingssamtalet;
+ mvg på senaste filmen
+ mycket tillfredställnade på tavlan med mia
+ det mesta såg bra ut!

Minus med samtalet;
- IG-varning i matte, men det visste jag redan om..


NU MÅSTE JAG JOBBA MED NATUREN :(


<3

image153
Fick denna underbart söta kruka med rosor av Mathias igår :) <3

Ny design!

Vad tycker ni om den nya designen på bloggen då? :D
Finns lite till att finslipa, men ungefär såhär kommer den se ut ett tag framåt.

GRATTIS!

image150
GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN HELENA :D

Söndag.

Jag sökte på google efter handbollsbilder och hittade massa bilder från Eken cup, som var tagna av Magnus Neck. Sen sökte jag vidare på hans hemsida och hittade massa bilder på när AIKs herrar i handboll spelade match. Helt plötsligt får jag upp två stycken bilder där jag är med på :O haha!
Ser ni mig?

image148
image149
Pinsamt att se sig själv skriva och klappa i händerna av glädje när AIK gör mål... Men det är ju trotsallt handboll ;p


Otursfågeln

Jahapp, då sitter man här igen med lindat knä och kryckor.. Har spenderat hela dagen (11-17) på akuten så det är riktigt skönt att vara hemma nu. Hur kommer det sig att jag gör det då?
Jo, igår var jag i Västerås och spelade den sista seriematchen för säsongen. Jag fick konstigt nog spela kant mesta delen av matchen och det är jag verkligen inte van vid eftersom jag helst spelar niometer. Men Johan sa att jag skulle det, så jag gjorde mitt bästa. När det kanske var 10 minuter kvar av matchen fick jag ett läge och hoppade in för att göra mål, då kommer det en tjej och puttar mig i ryggen så att jag ramlar in i målgården. Straff dömdes och när jag skulle resa mig upp bar inte knät så jag föll bara ihop igen. Det gjorde riktigt ont och jag kunde ej stödja mig på mitt vänsterben.
Så imorse åkte mamma och jag in till Danderyds akuten för att se vad som hade hänt med mitt knä. Efter 5 timmar där fick jag veta att ingenting i knät var brutet och det var riktigt skönt att höra! Så jag ska tillbaka dit om 2 veckor för att göra en undersökning igen..

Mamma var snäll och köpte hem god mat; räkor, avokado, sallad och bröd. Sen kom Mathias förbi en stund och han åt med oss! Han stannade bara en stund, men det var kul för vi har inte träffats någonting sen i måndags.

image147

:s


Nu kanske ni förstår varför min gympalärare är lite köping!
(Köping = efterbliven)

Nu är det helg

Hejhej!
Idag började jag 12 som vanligt, så jag gick upp vid 9 och chillade ett bra tag innan jag åkte till skolan. På bussen till stationen mötte ja Nina så jag fick sällskap till Jakan :)
Första lektionen var idrott och vi hade redskapsbana idag. För varje gång vi har vår lärare i idrott så blir hon bara mer och mer köping. Hon springer runt med sina batikkläder och sin midjeväska, och tror att hon är sexigast i världen när hon gör sin uppvärmning. Haha!
Sen hade vi naturkunskap och vi fick göra ett test som visade vilken hjärnhalva man använder mest. Först fick vi ett papper där det var massa pluppar på i olika färger och vi skulle säga varje plupps färg så snabbt som möjligt. Sen på baksidan av pappret stog det massa färgnamn fast texten var målad i en annan färg. T.ex det stod Grön, men texten var skriven i en röd färg.
Varje uppgift var på tid, så när man var klar delade man dom två olika tiderna så att man fick fram ett tal. Om man hade nära 1 så använde man vänster hjärnhalva mest och om man hade runt 2 krigade dom båda hjärnhalvorna mer med varandra. Låter lite skumt, men jag hade ett lågt tal så mina hjärnhalvor är mer sammarbetsvilliga :P

Nu är jag iallafall hemma och jag har precis fikat bulle med mamma. Klockan 7 bär det iväg till Västerås för vår sista match för säsongen. Matchen börjar 9.15 så jag lär väl vara hemma vid 12 eller nåt. Precis det man vill göra en fredagskväll ;) Haha

Rent hus

Slog på tvn klockan 8 och såg att Rent hus började precis, så jag och mamma fastnade framför detta äckliga program. I dagens program var dom hemma hos en familj som bodde mitt inne i stan i en stor lägenhet. Föräldrarna var allmänt efterblivna och hade aldrig i hela sitt liv städat, så deras hus såg bokstavligt talat ut som en soptipp.
Efter att ha sett detta program så inser man att man har jätte städat hemma jämnfört med många andra!


Städexperterna Marie-Louise Danielsson Tham och Marlené Eriksson. FOTO: Linus Hallsénius/TV4
Rent hus, Onsdagar TV4 20.00

Magen skriker efter mat!

Just nu sitter jag i datorsalen och har grafisk kommunikation. Jag har noll inspiration just nu och vill bara att lektionen ska ta slut så snabbt som möjligt.
Lunch har vi inte på ett tag eftersom Gunnar tvingar oss att ha mentorssamling, men min mage verkligen skriker efter maaaaat!

image146
Hittade denna gamla bild i min mapp :O

En helt vanlig tisdag

Godkväll!
Idag började skolan igen som vanligt och det kändes rätt så jobbigt imorse, men det blev bättre sen. Klassen var lika mycket köping, så allt var som vanligt!
Sista lektionen var form med Linda och vi fick skissa lite tekannor som vi ska göra. Jag hade verkligen noll fantasi, så det blev inge vidare..
Sen skyndade jag mig hem för att packa ner träningskläderna och kasta i mig mat innan jag skulle åka till Råsta på träning. Jag tog ett tidigt tåg så att jag skulle ha gott om tid på mig, men när jag kom till Karlberg var Märstatåget försenat så jag missade bussen i Ulriksdal. Jätte kul! Men jag hann till träningen i tid och det var skönt iallafall.
Vi sprang först ett varv runt Råstasjön och sen var det träning inne med Johan. Det gick väl helt okej, men dom flesta i laget var lite okoncentrerade och det märktes...

Nu är jag äntligen hemma iallafall och nu ska jag hoppa in i duschen!

Pusspuss

Längtar!

163 dagar kvar :D

Fullrulle hela helgen

Hejhej!
Har inte hunnit uppdatera på ett tag nu för jag har verkligen haft fullt upp hela helgen...
Igår gick jag upp 7 för att åka till Tyresö och döma Annas cup. Det är en cup för bara tjejer, så jag dömde 10 stycken D & C flickor med Fredrik och Kristoffer. Det var rätt jobbigt, men det var rätt kul att få plocka ut 700 kr ur cafeterian vid 4.
När jag var klar där åkte jag till Kista där jag mötte upp Ullis och Nina för att gå på bio. Innan bion började shoppade Nina ett par stövlar och jag åt på Tacobar ;D Vi skulle se P.S I love you, så vi var beredda med näsdukarna i högsta hugg! Jag försökte hålla mig att inte börja gråta, men när filmen hade varat i 10 minuter gick det inte längre. Alla tre satt då med tårar ner för kinderna :)
Det var en riktigt bra film och en riktigt rolig kväll med er brudar :) ♥

Idag har jag också dömt, men inte lika mycket. Vid 12 började jag döma och då dömde jag fyra f94 matcher i rad, sen åkte jag och Fredrik till en annan hall för att döma en a-final! Tjänade runt 500 kr idag så jag är helt nöjd :)
Nu är jag hemma och har precis ätit hemmagjort pizza till middag. Mumms!!
Skärgårdsdoktorn har precis börjat så nu ska jag sätta mig vid tvn!

Pusspuss

RSS 2.0