Karlstad snart

Hejsan!
Igår blev det som sagt in till stan på kvällen för att se fotbollsmatchen. Vi missade ett tåg så att vi kom 5 minuter innan matchen började och såklart kom vi inte in någonstanns då, så vi fick stå på en trottoar vid skeppsbron och såg lite av matchen iallafall ;P Matchen sög och vi blev sura och gick därifrån precis innan den slutade.. Vi ville då hitta på något skoj, men Alex och Tea drog hem så jag, Ullis och Pontus besökte Klubb Onsdag ett tag. Massa Kungsängsfolk där och det var Happy Hour till 24 så det var naaajs. Vi tog sista tåget hem för Ullis skulle upp idag och köra bil och det var bara skönt.
Det verkade bli en ganska bra kväll, men tydligen inte. Klockan 5 ringer älsklingen och säger att han är på sjukhuset och har blivit misshandlad. Kunde inte somna om, men somnade väl efter ett tag och jag blev sedan väckt vid 9.
Hela dagen har han varit på akuten, men som tur verkar det inte som något allvarligt. När han kom hem vid 3 åkte jag hem till honom med en nalle och lite choklad. Vi kollade på Gustav och han somnade ganska snabbt..
Mamma kom och hämtade mig lite senare och när vi kom hem åt vi god bakad potatis.
Hela kvällen har jag bara packat och kollat på fotboll. Nu är nästan alla kläder packade iallafall så nu är det bara resten kvar som jag får fixa på söndag.

Åker 8 imorgon då till Karlstad och det ska bli kul! Vi höres på söndag!
Pusspuss



1. Där stod vi och så mycket såg vi av matchen ;P 
2. Tea, jag och Alex luriga
3. Pontus och Ullis uppe i ett fönster
4. Lilla jaaag

Bara 4 dagar kvar...

hejhej!
nu är det bara fyra dagar kvar tills jag åker till grekland. jag längtar så sjukt mycket och tycker det ska bli sååå skönt med avoppling och värme! men innan dess ska jag även till karlstad. på fredagmorgon åker vi dit för att fira midsommar med släkten. ska bli kul att träffa alla igen.
igår jobbade jag sista passet också innan min semester (fån jobbet, 2 veckor). det var bara 3 timmar jag jobbade och det gick bra, sen var jag med mathias på kvällen <3
idag har jag chillat massa och kollat på film, sen ikväll ska vi in till kungsträdgården och se sverige-ryssland. jag är så sjukt nervös över matchen som bara MÅSTE gå bra!
har även köpt en snyggig sverigetröja att ha på mig eftersom jag inte hittade mina gamla :)

det blir säkert naaajs!
puss och kraam


Utgång i fredags


Fyra år!! :O

Kollade igenom mitt galleri för min webcamera och hittade massa gamla bilder. Jag valde en bild för varje årtal.

2005                                           2006                                 2007                                         2008


Den största skillnaden på bilderna är att jag har minskat på smink under åren. Hade mest smink 2005 och minst 2008. Haha ;)


Wilma


hittade min lilla wilma på youtube :)

Det är ett måste att börja sommaren genom att bli sjuk

Hallå!
Vaknade imorse och kände mig inte ett dugg friskare, halsen gjorde fortfarande ont och jag är hes. Skulle ju egentligen spelat eken cup i helgen, men så blev det tyvärr inte...
Igår var jag med mamma på Stinsen och shoppade lite inför resan. Hon köpte bikini, linnen och strandklänning och jag köpte bikiniöverdel och ett linne. Måste hitta ett par skor också att ha där nere. Jag har nämnligen slängt alla mina ballerinaskor eftersom dom luktade urk, så jag har inga som man bara kan ta på sig när som helst.
På kvällen drog jag hem till Ullis. Tea, Alex, Ullis och jag kollade först på filmen Hairspray och käkade popcorn och chokladbollar. Efter ett tag kom Claes förbi och vi spelade spelet Så ska det låta. Jag och Tea rullade väl hem runt 1 och jag var verkligen dödstrött.
Idag ska jag bara chilla gärnet, kanske träffar mathias en stund ikväll.

Pözz

Juste, jag glömde berätta hur fredagskvällen såg ut..:P Först åt vi tjejer middag hemma hos Alex i Sylta och det var riktigt trevligt! Sen vid 11 åkte vi in till stan och Ullis, Alex och jag drog till Toxic. :) Det var riktigt skoj, men mindre roligt var att vi kom hem halv 6..
Sen att det blev massa kaos innan utgången är en annan sak

...

helt otroligt...

skolavslutning

idag har det varit skolavslutning och jag är äntligen klar med tvåan :D:D (bara ett år kvar)
efter vi hade varit i skolan så drog alex, ullis, tea och jag till alexandra och åt pizza. där satt vi och chillade ett bra tag och det var trevligt. sedan vandrade vi hem till ullis där vi fotade, hoppade studsmatta och drack kaffe. ullis pappa kom och hämtade oss och vi åkte till coopan för att handla mat. nu är allting fixat för en grillkväll + utgång.
ska strax möta ullis och alex för att trava hem till andra alex.

ha en bra kväll :D (det ska jag iallafall ha)





haha metro <3333


Sista dagarna i tvåan

Nu är det bara 1(2) dagar kvar av tvåan och sedan har jag ett underbart sommarlov framför mig.
Har inte riktigt fattat att det är sommar än, men det lär jag väl göra nästa söndag när jag åker till Grekland.
Denna vecka har varit rätt så onödig eftersom vi bara har fikat och snackat betyg på lektionerna, men men..
Imorgon ska vi ha någon aktivitetsdag då alla klasser i tvåan tävlar mot varandra. Kan ju bli kul... nej?

Jag har jobbat hela kvällen idag och jag är dödstrött så jag ska nog gå och sova nu.
Godnatt



YES!

Nu är jag fucking klar med mitt grafko-häfte som jag har jobbat med sen januari liksom!!!!!!

None

Grekland x2


Woho, nu har vi bokat våran semsterresa! :D Jag, mamma, Johan och Konky åker om 2 veckor till Rhodos, Ixia!
Så det blir Grekland två gånger för mig i sommar

Långhelg

Hallå hallå!
Jag har typ inte uppdaterat här på riktigt på jätte länge, men nu tänkte jag göra ett försök. Idag är det lördag, men det känns verkligen som en söndag eftersom man har varit ledig en dag mer än vanligt.
Vad har jag hittat på hilltils i helgen då?
Jo, i torsdags jobbade jag efter skolan och sen åkte jag direkt hem till Tobbe. Där var det lite grill och chill, och det var riktigt trevligt. Mathias och jag sov över hos hans föräldrar men på fredag morgon kom mamma och hämtade mig. Åkte då hem och solade ett tag, men det var nästan för varmt för att vara i solen. Vid 4 skulle jag och mamma på en studentmottagning. Några bekantas son Stoffe tog studenten.
När vi kom hem därifrån kollade vi på "Populärmusik från Vittula", det var verkligen en märklig film..

Idag jobbade jag 11.15-15.15 och det var verkligen skönt att jobba ett kort pass idag. Roligast på hela dagen var när jag fick hjälpa Madde i Driven. Hon tog beställningarna och jag tog betalt. Lyxigt, men kul!
Vid halv 4 kom mormor och morfar och hämtade mig och vi åkte hem. Där väntade god mat bestående av lax, potatis, romröra och sallad, mumms!
Nu sitter alla och kollar på fotbolls em ;)




Mjau


Det var måndag, soligt väder, håltimme och marc lekte stark. (men egentligen är det catta som är biffen)

RSS 2.0