Kan man vara förälskad i en låt?


Näst sista dagen på året..

Hey!


Idag är det den 30 december och det betyder att det är den näst sista dagen under 2008. Känns konstigt att det redan är nyår imorgon för det var ju typ nyår nyss? Men det ska bli skönt att få börja på ett nytt år, även fast 2008 var ett bra år. Hade faktiskt min bästa sommar iår så! :)

Idag gick jag upp halv 11 för att sedan ta 12 tåget till stan med Martin. Jag tvingade honom att gå runt i lite tjejbutiker, men han klarade det bra och avled inte som tur. Snabb var jag faktiskt också, hittade en kjol att ha på mig imorgon och sedan en svart tröja för endast 49 kr. Sedan åt vi på BK och efter det åkte vi hem.
Nu sitter jag här framför datorn och ruttnar lite :)

Ikväll blir det hockey med familjen, vi ska se Djurgården-Södertälje på hovet!! Kommer bli en najs match förhoppningsvis :D

Twilight


Nu har även jag sett Twilight, som var som alla har sagt; SUPER BRA!
Laddade då hem den, så när den kommer ut på dvd vill jag gärna se den utan biofilmning ;) Haha

Bubblor..


Sista helgen under 2008

HEJSAN!



Herregud vad trött jag, men som tur är jag inte det minsta bakis eller nåt. Kom nyss hem från jobbet och det känns skönt att vara klar med helgens arbete. Dagen idag gick mycket saktare på jobbet, även fast jag jobbade 2 timmar mindre :/ Konstigt!
Gårdagen blev faktiskt riktigt rolig, även fast det inte såg så ljust ut ett tag. När jag slutade jobbet kom mormor och morfar o hämtade upp mig. Vi åkte då hem och åt middag tillsammans, sen spelade vi lite spel och kollade på tv. Klockan halv 10 skjutsade mamma mig till Kallhälls station så att jag skulle hinna med tåget. I Barkarby mötte jag upp Martin och vi drog till ett ställe vid Fridhemsplan. Där mötte vi upp Marc och hans kompisar och sedan kom ävens Martins kusiner dit. Efter ett tag drog vi mer åt stan och hamnade nära Stureplan. Vi tänkte dra till Fellows men de stängde 1 så det kändes inte värt att gå in. Jag och Martin drog då till Jakobsberg istället och gick till MP. Ibland är fan Jakan bäst asså, man blir inte ofta besviken! Kvällen blev tillslut rolig och vi dansade galet mycket.
Kom väl hem runt 4 eller nåt och inte alls full, SKÖNT!

Ikväll får jag se vad jag hittar på. Kanske film med en person..?

Pözz

Så nu var julen över..

HEY!



Nu är julen slut och det känns faktiskt rätt så skönt! Det blev en mysig jul trots att inte julstämningen var på topp.
Igår blev det då utgång i centrum. Tog bussen upp vid 9 för att föra lite hemma hos Ida med henne, Sara och Alexandra. Efter någon timme gick vi ner till sportbaren och det var redan massa folk där när vi kom. Kvällen blev faktiskt rolig, eller den var rolig för man kände så många.
Vid halv 4 gick vi hem och jag somnade väl inte förräns vid 5.. :/

Idag har jag lämnat Karro och Johan vid Globen för de skulle se Djurgården-Rögle på Hovet. Sen har jag kollat på tv och fixat med min hårddisk. Nu ska jag äta middag och sedan ska jag nog träffa brudarna.

Tjohej!




JULAFTON!

Godkväll!


Nu är snart även denna julafton över.. känns lite konstigt faktiskt för det har kännts som en vanlig dag förutom att man har ätit mer än vanligt och öppnat julklappar.
Dagen och kvällen har iallafall varit mycket mysig :)
Vid 11 kom jag och Johan till pappa och då åt vi julgröt. Sen blev det lite chill innan Kalle Anka började. Jag somnade faktiskt under Kalle, lite pinsamt men det börjar bli rätt tjatigt efter 18 år :p
Sen blev det middag och julklappsöppning. Blev riktigt nöjd över mina paket för jag fick allt jag hade önskat mig och lite till.. Fick en extern hårddisk, digital fotoram, pengar, sminkkurs, väska, bruno banani parfymen, glasögonfodral m.m.
Sen har jag kollat på film med familjen och spelat "Så kan det låta".
Snart blir det nog sängen för min del för jag är dödstrött.


God jul allesammans!
Pusspuss

Julklappar

Nu har jag äntligen slagit in alla mina julklappar :) Kännde mig jätte kreativ idag så jag har gjort något alldeles extra med mina paket. I vanliga fall brukar jag slå in dem i nåt tråkigt papper med tomtar på och sätta dit lite snöre, MEN iår köpte jag fint silvrigt papper och julkulor i plast som dekoration.
Blev riktigt nöjd med dem och jag hoppas familjen blir lika glada över presenterna!!


DAN FÖRE DOPPAREDAN!

HEJ!


Jag har ju faktiskt varit hemma i snart 2 dagar, men jag har verkligen inte orkat uppdatera bloggen.
Resan var verkligen jätte mysig och vi hade en mycket trevlig tid i London :) Vi råkade ut för lite äventyr också, men det klarade vi galant. Resan började med ett rätt stort misstag, vi åkte nämnligen till fel hotell. När vi kom fram hade dom inte våran bokning och vi greps av panik. Men tillslut tryckte de som jobbade där ut sig att det finns flera hotell med samma namn. Vi fick den riktiga adressen och åkte till Rose court hotell som låg vid Paddington. Där möttes vi utav en tandlös man från Indien som såg lite halv läskig ut. Men det var inte det värsta.. när vi kom upp på rummet var våra sängar obäddade och det låg skräp lite överallt. Trötta och irreterade gick vi ner igen till receptionen och vi fick rena sängkläder.
Annars var resan kanon med massor av shopping och party! Men den största frågan är; Vart fan var alla snygga engelsmän? Haha

Imorgon är det julafton och jag ska först äta frukost hemma hos mamma, sen blir det hem till pappa där jag och Johan ska fira jul :) Kommer nog bli mysigt! Men vi kommer endast få träffa Wilma för Viggo ska hem till sin husse och fira jul..
Nej nu ska jag fortsätta slå in mina paket..

Pusspuss


HEJ DÅ SVERIGE!

Nu åker vi till London :D !!!
Kommer hem på söndag natt! Ha inte allt för tråkigt utan oss här i Sverige ;)


Haha ibland älskar jag mig själv..

HEJ!


Dagen idag har känts kort, men ändå lång på något underligt vis. På morgonen hade jag Kultur och idé-historia och vi fick lyssna på den där mysiga låten "Och han går som en karl, han ser ut som en karl med en kropp som en karl och han kysser som en karl skaaaa". Vi fick även ta ett sorgligt farväl av Ronnie :( Kommer faktiskt sakna hans minnesvärda lektioner!
Sen var det dags för panik-provet, men jag tror faktiskt det gick helt okej.. eller jag vet inte. Hoppas på det!
När jag kom hem packade jag litegrann och sen åkte jag och köpte hårfärg på Coop. Karro färgade sedan mitt hår och det blev verkligen en chock. Färgen räckte inte så mamma fick åka och köpa en till och då blev hela verkningstiden knas. När jag kom ur duschen såg jag ut som en tigerkaka i håret!! Jag fick panik och bara sprang runt skrikandes haha. Mamma var inte speciellt lugnande heller med "Vad var det jag sa.". Men nu har jag plattat det och det ser faktiskt inte så farligt ut längre. Det är bara väldigt blont :)

Nu måste jag sova. Puss


Runt jul ska man vara snäll, annars får man inga julklappar :)

Godstart.se | Byt startsida - gör världen bättre

Jag vet vad som måste göras, men ändå sitter jag kvar här..

Hej!



Jag älskar när man lyssnar på musik när man ska skriva ett blogginlägg och så kommer det en rad ur en låt som passar precis till rubrik. Denna rubrik snodde jag från Melissa Horns låt "Vår sista dans".
Jag har verkligen super mycket plugg framför mig idag men ändå sitter jag kvar framför datorn.. men jag har verkligen ingen ork till att plugga. Kul att läsa 10 ariklar som är rätt långa och handlar om internationell politik :P Nej, nu har jag klagat tillräckligt över det provet.!!
Dagen i skolan gick riktigt bra. Hade idrott på morgonen och vi spelade volleyboll, riktigt kul! En sak som var mindre kul var att det var Idas sista lektion med oss :( Så nu får jag klara mig utan henne!
Sen hade vi fotografiskbild och jag skrev om två fotografer. Efter det blev det lunch och mentorssamling.
Sista lektionen var psykologi och vi fortsätte med kriser i livet. Kerstin försökte lugna ner oss lite inför provet imorgon och säga att det inte kommer vara så svårt. MEEN JOOOO! Så säger hon bara för att vi inte ska plugga ihjäl oss totalt...

Nu ska jag faktiskt fortsätta läsa arktiklarna. Pusshej!


Du är söööt.

Give in

I want you
And you want me
And there's nothing stopping you
From kissing me
So I am tearing my hair out
Because I want you
Give in to your heart
Don't let him sell you out
Give in to your heart
I wont let you be sold out
I need you

Do you still want me?
There's nothing stopping us
From touching each other
Are you tearing your hair out?
Because I already have
Give in to your heart
Don't let your life be bought over
Give in to your heart
Don't let him sell you out
Him sell you out
Give in, give in, give in to me

I love to boogie


Åh! I helgen kom jag och tänka på filmen Billie Elliot och fick sån stor lust att se den! Om jag ska vara riktigt ärlig så är det en av mina favoritfilmer. Jag har kanske sett den 4 gånger och alla gångerna har varit i skolan. Jag har liksom inte tröttnat på den, den är lika bra varje gång man ser den.
Den är så fin på nåt sätt när han verkligen bryter mot vad som är "manligt och kvinnligt". Hans pappa tycker han ska boxas eftersom han är kille, men han vill dansa istället som är helt oacceptabelt.
Plus att jag älskar England, fast det ser rätt smutsigt ut.

PÅ TORSDAG PÅ TORSDAG PÅ TORSDAG!!!


Mycket bra helg!

Godkväll!


När helgen är slut och det är söndag brukar jag alltid känna mig deppig över att helgen är slut och det är skolan börjar igen, men inte idag! Jag vet inte varför, men det ska bli kul att komma tillbaka imorgon och snacka om i fredags. Vi hade ju verkligen en galet rolig kväll med klassen! Sen har helgen varit rätt rolig i största allmänhet fast jag har jobbat och så.

Imorse vaknade jag vid 10 och en timme senare åkte jag till jobbet. Jobbigt när jag är hos pappa för resvägen är lite krånglig. Egentligen kan man åka bil från pappa till Barkarby på typ 10 minuter, men buss tar en timme och tåget tar 50 minuter. Jag tog tåget och då var jag tvungen att först åka till Karlberg och byta sedan till Barkarby.
Jobbdagen gick faktiskt riktigt bra och allt flöt på! Jag stötte inte på några jobbiga gäster på hela helgen :D Underbart skönt!

Nu ikväll ska jag plugga lite internationell politik och sedan mysa framför tvn.
Pözz.




Galet rolig kväll med Köping!

Halloj!



Kvällen blev som förväntat riktigt lyckad! Åkte hem till Carro vid 7 tiden och efter ett tag kom även Moa. Vi fixade oss där och förade. Sen vid 9 skulle vi ta tåget till Jakan för att möta upp resten av gänget, men vi höll på att missa tåget så vi fick springa som fan. Vi började på Villan och förade rätt rejält där, jag lyckades nog dricka 2 glas vin, 2 öl och 1 cider haha! Lagom runda om fötterna bar det av till PG, men där stannade vi inte så länge. Eftersom vi hade med oss utklädnad kom vi in gratis på MP och så fick jag förmycket tillbaka när jag betalade garderoben ;) När vi kom in var det inte alls mycket folk, men vi började dansa på en gång och vi fick med oss massa andra. Vi dansade som aldrig förr och det var galet kul. Älska när man spårar totalt :D Haha!
Vid 3 drog vi hemmåt och jag tog fel buss så jag var tvungen att gå hem från stationen, men som tur var kom mamma och hämtade mig. Kändes inte så kul att gå själv klockan 4 på natten precis..

När jag vaknade imorse var jag mindre pepp eftersom jag var tvungen att jobba. Började kvart i 12 och slutade 4, men det gick faktiskt riktigt bra idag! Var glad och kämpade på trots huvudvärken. Pappa kom och hämtade mig och kvällen har spenderats hemma hos honom. Har sett Mamma Mia och käkat kinapuffar, mysmys! Blev ingen utekväll idag för mig eftersom jag är helt död och har 0 kr kvar..

Imorgon blir det jobb också så jag ska väl lägga mig snart. Funderar på att se en film först :)
Pusspuss



FREDAG

HEEEJ!



Det är äntligen fredag och jag är verkligen på topphumör. Har inte varit det riktigt hela dagen eftersom jag var så otroligt trött i skolan och dampade lite på bilden, men nu är jag glad som en mört!!
Skoldagen var riktigt tråkig och lång, men det ända som var kul var att vi pratade om genus på Kultur och Idé-historian och då kom Ronnie till lektionen i en klänning!! Klassen blev helt chockad, men det var fan kul asså!
Ikväll är det Jakanrunda med klassen på schemat och det ska bli super kul verkligen! Klockan 7 ska jag hem till Carro på förkrök, sen blir det Villan, PG och sist men inte minst MP! Haha :D

See you later aligator....

GRATTIS JENNY!


Grattis Jenny!! Äntligen är vi alla 18 nu och kan festa tillsammans ;)
Hoppas du får en kanon dag/kväll!

NU ÄR DET NÄRA!

'
ÅH! Nu är det bara 10 jävla dagar kvar tills vi brudar är i underbara London!! Varför kan vi inte bara åka imorgon typ? Haha

Little Jackie


How can something so wrong feel so right?

Hej!


Måndag idag då och jag är stressad som tusan. Känns som jag har tusen saker att göra just nu och jag har ingenting tid över. T.ex så har jag ett religionsprov på torsdag som jag knappt kommer kunna plugga till.. Har läst några sidor idag och det är typ det ända jag kommer hinna göra. Imorgon direkt efter skolan ska jag till Sundbyberg med domarna för Midvinterträff och på onsdag ska jag och tjejerna fira Jenny som fyller 18 år, men så är livet liksom. Ibland kommer nöjen framför skolan tyvärr :p
Sen har vi redovisning i psykologi imorgon och jag har typ suttit och pulat med en Powerpoint presentation hela kvällen.. lagom kul!

Jag börjar ju då klockan 8 imorgon, men som tur hämtar snälla Ida upp mig vid Kallhäll och skjutsar mig till skolan!! :D
Ska väl fortsätta att plugga nu innan jag går och lägger mig!

Ciao!

Gårdagens inköp

Hejsan!


Efter vi hade varit på konstutställningen åkte jag till Barkarby outlet där jag mötte mamma, Johan och Karolina. Blev en lite shoppingtur och jag köpte både ny väska och nya skor ;)



SKOOOLA

HEEY!



Sitter i skolan och har konsthistoria med Bosse. Vi kollar på målningar så som "Lustens trädgård" där de visas hur man kan älska på många olika sätt. SJUKT INTRESSANT!! Ska nog anteckna ner lite ;) HAHA!

Om en timme ska vi till Waldermarsudde på konstutställning. Tråkigt, men ett plus är att man slipper lektioner!!

Kyss hej

Dagens


GE OSS EN RIKTIG JULKALENDER!!

Har ni sett årets julkalender än? Om ni inte har gjort det så kan ni bara strunta i den totalt. För vad är det för jävla skit dom visar nuförtiden? Allt ska vara så mordernt och tråkigt, t.ex så har man skapat en julkalender utan snö, granar och julsaker. Det är verkligen inte en julkalender för mig om det ska vara så och jag tror knappast barnen uppskattar den lika mycket nu som jag och många andra gjorde när vi var små.
Den blir bara värre och värre för varje år som går och det tycker jag är så tråkigt. Egenligen så vet jag inte varför jag bryr mig, eftersom jag är 18 år och kollar inte på barnprogrammen. Men jag tycker synd om barnen nu som inte får uppleva en bra julkalender.
Hur många kommer inte ihåg julkalendrar som Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös, Sunes jul, När karusellerna sover och Pettson & Findus? De var ju helt underbara med mysiga karakträrer, bra story och välkända personer.
Om nu fantasin är slut hos de som gör årets julkalender får dom gärna visa gamla i repris. Jag skulle inte banga att sitta bänkad framför tvn i 24 dagar för att se Sunes jul igen liksom!

Håller nån med mig?


Lillördag

Hejsan!


Mitten på veckan och det känns helt undebart skönt. Nu är det inte många veckor, eller dagar kvar tills jag och mina brudar åker till London tillsammans!! Jag längtar verkligen sjukt mycket dit eftersom vi kommer ha så kul med party, massa shopping och annat skoj! :)

Dagen i skolan gick bra. På kultur och idé-historian redovisade vi om Skokloster och det gick väl helt okej tror jag. Sen hade vi psykologi och samhällskunskap. Vi fick även veta av Kerstin att vår skola ska typ dra ner på massa saker till nästa år. T.ex kommer linjer som sam-fotboll, sam-teater, sam-dans och sam- design eget företag att försvinna ;/ Vi har ju redan gått ut då, men det känns ändå fett tråkigt liksom. Tur att inte mitt program försvinner iallafall..
Efter skolan gick jag och Helena till centrum för att hon skulle lämna in sin mobil på lagning, när inte det gick shoppade vi lite istället. Jag köpte en klänning på HM och en eyeliner.

Nu har jag för en stund sedan ätit en kebabpizza, men det var inge god. Jag har kommit på att jag egentligen inte gillar pizza, men ändå äter jag det :s

Nu blir det tv-tittande. Puss

Klagobrevet

VARNING!  inget roligt att läsa..

Usch, jag brukar tycka psykologin är rolig men jag orkar verkligen inte idag. Ska sitta och förklara utförligt hur olika människor beter sig och varför i olika situationer. JAG HAR VÄL FAN INGEN ANING!? Jo, det har jag väl egentligen men jag får inte ner någonting när jag ska skriva det. T.ex ska jag sitta och förklara hur man visar att man är intresserad av någon med kroppsspråket. Jag vet ju egentligen att man då fuktar läpparna, blickarna är intensiva, spegling i den andres rörelser, leende m.m men orkar inte skriva något. Haha bra där!
Sen har min bror slagit mig på någon nerv i axeln så jag inte kan röra den. KUL!

som min vän cissi skulle säga; awesome!

We're the people, the happy
with the broken hearts
the ones who draw a picture
and proclaim that it´s art

Vad är grejen med sneda blickar?

Hallu!


Veckans värsta dag är äntligen över och det är skönt, men dagen har ändå varit rätt okej. Började som vanligt klockan 8 med idrott, men jag fick skjuts av Ida från Kallhäll så det var skönt. Vi spelade badminton på idrotten och det var helt okej. Efter det var det fotografisk bild, lunch och sedan psykologi. På psykologin gick vi igenom kriser i livet och det var rätt intressant att höra om. Hur en person reagerar i kriser och hur andra kan hjälpa den personen att prata ut.

När lektionen var slut begav vi oss till Jakobsbergs centrum för att vissa skulle äta och så skulle vi göra vår grupparbete om kommunikation. När Ammie, Helena och Hanna åt sallad på Tasty´s tog jag en latte och kladdkaka där och det var lika gott som vanligt! Sen var det dags för grupparbetet. Det gick ut på att vi skulle gå förbi personer och säga hej helt vanligt, för att sedan se deras reaktioner. Jag tror faktiskt Hanna fick trevligare bemötande än mig när hon hälsade på folk. Jag hälsade mest på tanter och de flesta gav mig fetaste sneda blicken innan de kanske tryckte fram ett tyst hej. Jag förstår inte riktigt, vad är folk rädda för? Jag sa ingenting elakt eller kränkande, utan jag hälsade bara helt vänligt! En gubbe som Hanna sa hej till stannade till och började prata med henne. Han försökte placera vart han kände igen henne ifrån och hon spelade med. Riktigt kul :D

Jag var väl hemma vid 5 någonting och efter det har jag kollat när handbollslandslaget mötte Vitryssland i handbolls-em för damer.. riktigt dålig match utav Sverige, men det blev iallafall lika.
Nu ska jag ta mig i kragen och börja med min hemuppgift i psykologin. Känns jätte jobbig, men jag måste verkligen börja med den..

Puss


Ingen träning idag heller

Hej!


Nu sitter jag här hemma igen fast jag egentligen skulle ha gått på träning. Känner att jag inte har tid idag + att jag har typ sträckt min rygg. Smidigt Sofia! Usch, jag skulle verkligen behöva komma igång med träningen nu igen efter min förkylning för jag känner mig riktigt otränad!
Dagen i skolan gick iallafall bra. På svenskan blev det massa tråkigt prat om romantiken och på bilden lyssnade vi på Bosse när han berättade om konsthistoria. Vi fick sluta tidigare och det var mycket skönt!

Har precis fixat med lite bilder till fotot imorgon. Är faktiskt rätt nöjd med mina studiobilder :) En som jag tog på Helena förra veckan ser du här nere!
Nu ska jag nog försöka börja med psykologin som nog ska vara inne imorgon, men jag tror jag kan lämna in den på onsdag!



RSS 2.0