konstfack

Hallu!
Usch, jag känner mig jätte mätt och tjock just nu. Kanske för att jag har tryckt i mig massa otnyttheter under dagen :/ Nyss åt jag en liten kladdkaka som var hur god som helst, men jag ångrar att jag gjorde det nu efteråt...

Idag har varit en rätt så chill dag faktiskt. Åkte in till stan med klassen och designarna vid halv 11 för att kolla på en utställning på ett konstfack vid Telefonplan. Jag förstod inte riktigt vad vi skulle åka och kolla på egentligen, men när vi kom dit märkte jag att det var vår gamla lärare Maria som ställde ut våra klockor som vi gjorde i höstas. Dom hängde så fint på väggen med våra namn brevid. Inte helt fel att få ställa ut någonting där med sitt namn och allt, haha ;)
Vi gick runt och kollade på resten av utställningen, medans vi drack cider som det bjöds på. Vissa grejer var riktigt fina, men några var väl inte så fint som man hade förväntat sig.. Sedan fick vi gå en liten rundtur och kolla på alla arbetssalar. Man blev riktigt sugen på att söka dit när man såg vilka coola grejer det fanns!

När vi var klara där tog Cissi, Helena, Marc, Ammie och jag tuben till Östermalmstorg för att äta. Vi åt på Tacobar och det var riktigt gott, som vanligt!

Nu är jag hemma och väntar på att min far kommer och hämtar mig. Det blir en kort pappahelg den här gången eftersom han ska åka utomlands på söndag. Jag vill också :(



Kommentarer
Postat av: thowe

HAHAAH oh my.... !!! jaa hahah vilka minnen!! :D hahahah

2008-01-18 @ 16:28:50
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: thowe

haha ;) shopping, film, restaurang, tvspelskväll! :D själv ?

2008-01-18 @ 17:10:27
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: Ullis

Tack :)

Åh vad häftiga klockor ;D

2008-01-18 @ 17:27:56
URL: http://www.inmyway.blogg.se
Postat av: Nina

Eller hur? :D Jag ska fanimig få tag i någon av dem där tröjorna iallafall :)

häftigt att ni är med på en utställning :)

2008-01-18 @ 20:30:31
URL: http://www.nnina.blogg.se
Postat av: Nina

Aaaa, jag vet att man kan göra det, det är gött! :D Vill ha dem båda två, billiga var dom också så det är bara att klicka hem dem. Vad har du för dig nu då? :)

2008-01-18 @ 21:03:16
URL: http://www.nnina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0